youtube..


kläder och mera kläder!!!

hejsan fick mina kläder på posten i dag och även en h&m katalog där jag hittade min skatt, en fransväska!! ska beställa den nu i kväll och även tshirtarna som aldrig beställdes i går.. men här är mina nya kläder fårn h&m

fick även nytt schema i dag som gör mej galen.. ni vill inte ens se de.. slutade liksom 16.40 i dag...

ska även träffa älsklingen på onsdag efter skolan, jippi! och i mrgn efter skolan blir det en fika i stan med klasspolarna! tummen upp för de!

åkte mc till skolan i dag och alla tyckte den var fin, det var kul!

ska kolla runt lite på nätet även ladda upp youtube klippet nu, elr försöka i alf! så har lite grejer att fixa och även sedan fixa outfit till i mrgn och onsdag så jag kan sova längre!

puss och kram ha en lugn skön kväll!




 jeansjacka
kuvertväska
pumps
ballerinaskor
bolero
chinos


chocken!

en bild säger mer än 1000 ord..



vad tkr ni om den nya och gamla frisyren? har vi samma åsikter? vill gärna höra erat svar!


mums!

nu kmr tjockisen i mej fram igen.. fan vad gott med chokladbollar.. ska fixa lite grejer inför natten nu så jag får lägga upp videoklippet i mrgn pga seg uppladdning!


youtube

nu är videon på youtube och håller på att laddas, attans alltid är jag sjuk när jag ska spela in.. men det är ändå tanken som räknas, så bjuder på denna.. laddar upp så fort den kmr!

städat och klart!

hejsan, sitter nu på nätet och ska skriva ut noter till gitarr och ukulele, aa ni läste rätt.. haha va ett tag sen jag spelade de men måste stämma skiten sen e de bara att tuta och köra! men för det mesta håller jag mej till gitarr! men jag kom på att för några inlägg sen skulle jag ha lagt ut en video jag gjort till pojken min på våran 10 månaders dag, men glömde totalt bort de :O så slänger ut den i kväll, ok? så jag ska leta vidare nu.. har städat mitt rum också, tog tyvärr inga före bilder men tog efter så slänger in dom.. håller på att letar igenom datorn på nån fin bild på mej och daniel också som jag kan rama in hittade nämligen en jättefin guldram när jag städade så tänkte att den kunde komma till användning och den matchar min guldspegel så bra me! så ska kolla upp de me!

för övrigt har det vart en ganska lugn dag och kmr bli en lugn kväll, grilla med familjen titta på en bra film på kvällen och sedan somna gott i mitt nystädade rum!!

om vädret är fint i mrgn tar jag mc,n till skolan så håll tummarna för vädret!

mamma bad mej även att shoppa lite till kläder jag behöver nu när det ändå är rea på internet överallt så ska fixa lite sånt me.. så har fullt upp nu kan man säga så skriver senare och lägger även in videon då!

puss och kram!!



(skruva upp hängare på dörr som blev mkt användbar på engång)







nätet

tjenare!
sitter nu vid datorn igen, har troligen blivit magsjuk.. jätte jobbigt, kan inte äta nått så blir att slappa heladagen.. käkade lunch på donken som väll va ok, tkr inte om donken så mkt förutom deras paj! så nu sitter jag på nätet och ska kolla runt på lite grejer.. hade tänkt städa rummet men det pallar inte magen just nu så får se hur de blir med det senare men hoppas jag orkar för behöver verkligen röjja upp och möblera om samt fixa in gammla datorn på mitt rum som har plattskämt så jag slipper köpa tv ;) men aa som sagt ska kola lite grejer på nätet jag behöver :)

puss och kram!

solen lyser det är varmt

och jag ska åka mc som vanligt... så vad finns det att säga? skriver i kväll senare ska även försöka sola solarium i kväll för jag måste bli brun nu, e typ blekast i skolan och jag orkar inte hålla på o sminka mej hela tiden!

så hörs i kväll puss och kram!

hitta.se

haha skoja, tänkte bara säga att jag hittade lite som skickades efter som kmr om några dagar! så hoppa i säng nu känner mej pömsig och ska fortsätta med kärleks sms till min pojkvän och sedan sova gott för att sedan åka mc heladagen, fan vilket tjat om mc.. men kör upp om 1 vecka för er som läser bloggen så vet ni redan det och kmr då vara ledig från skolan så hoppas på att få kortet då ska jag åka heladagen och hälsa på alla i skolan och min pojke och åå kmr bli så najs och åka vart man vill själv.. synd att det börjar bli förkallt nu bara, men aa så är det, dags för vinterjacka som jag redan beställt, även den från nätet! en svart canadagoose, hade sönder min peak förra året..

men gonatt sov gott!

lördags kväll

hejsan
nu är det lördags kväll och vad gör jag, jag sitter och ska mysa framför datan i några timmar och just u ska jag skriva lite blogg även skicka efter lite mera kläder från nätet.. mamma bad mej för jag köpte sån fin tröjja i går så ska skicka efter den från nätet i massa olika färger, tummen upp! så aa nu sitter jag vid datan duschade nyss har precis kommit hem från pojkens land hade en mysig kväll när och såg månen på natten stor och rung, jätte vacker! och hade även en mysig mrgn med mkt sol, gillar! så hade vi även mumsmums krig haha slänger in en bild på dannes lillesyrra.. så kommer vi till matchen och dom vann med 7-0 jätte bra spelat och jag fick några pussar innna hemfärden.. ja, nu sitter jag här och äter fruktsallad och shoppar på internet och messar med min pojk, det kan inte bli bättre!! men vi får höras..

puss och kram!!

                                                                    mumsmums, klara!



outfit


torsdag fredag

hejsan.. förlåt för i går, blev inget inlägg.. färgade om håret i går för det blev inte så bra men akitsamma.. är nu jätte stressad kom precis hem från "jobbet" det gick bra fick göra massa skojj! va hos pojkvännen i går och myste och kolla hans lillesyrras match och dom vann tor jag haha var inte så inne i matchen eftersom danne skulle kära mej och cykla enhjuling haha det var en uppöeelse! han kan ju cykla as bra och hoppa och skit :S jag kan ju fan knappt cykla vanlig cykel :O men jag kan jonglera med 3 bollar och han kan cykla enhjulng så det är jämt ;) haha vi borde skaffa en cirkus tsm.. men i alf så har jag shoppat lite smått och käkade lunch på tacobar mums! så ska nu ner till pizzeria vaskos med några polare och käka och sedan dra ut till pojkens land och mysa där en kväll och i mrgn blir det att kolla på hans match :) sen på kvällen kmr jag hem och då har jag säkert mkt att berätta eftersom jag jämt gör så mkt.. not! haha men nått kul finns de väll at säga? men kan i alf lägga ut bilder i mrgn på min lunch och det jag köpt.. men ska packa klart det sista nu så ha en mysig fredagskväll som mej!

puss och kram!

färger!

en punkt till på listan avklarad elr på gång i alf, haha! ska nu börja färga håret och göra slingor med 2 olika färger.. och har även köpt massa saker till skolan.. så är nu redo på mrgn dagen och för att träffa min pojkvän och visa mitt "nya" jag.. ska ringa han i kväll och snacka när jag ändra måste låta hårfärgen verka, då har jag nått att göra medans.. kom precis hem och har varit och handlar massa med mamma, var borta 2,5 timmar :) det var mysigt att bara vara vi 2, brukar inte bli så ofta!

måste passa på att ge hårfärgen tummen upp pga dess billiga pris, 29.90 kr/st så köpte 2 och sedan body butter 29.90kr luktar så gott.. hoppas pojken inte äter upp mej bara haha!

men ska fixa mitt hår hoppas på att hinna lägga in efter bilder :) annars blir det i mrgn..

sov gott sen alla om vi inte hinner ses mera i kväll, puss och kram!




10 månader!

hejsan allihopa!

glömde att logga in och skriva i går.. shoppade massor med grejer som jag sedan visa när jag fått hem dom på posten.. "firar" 10 månader med min pojkvän daniel i dag , tummen upp!! blev att vi inte kunde ses i dag så ska spela in en video till han som jag sedan kan lägga in till er här som vill se? hoppas på att träffa han i mrgn elr sova hos han i helgen!!

ska även i dag fixa mera på min lista.. ska åka i väg med mamma och shoppa skolgrejer och även färga håret om jag hittar färgen jag söker.. så ska ta en runda till ica maxi och köpa block pennor sudd med mera.. ska nog köpa en ros till prinsen och ge han i mrgn :) men som sagt har lite grejer att fixa nu som att spela in videon..

så hörs senare

puss och kram!

shopping och mc!

hejsan igen!
kom nyss hem har precis åkt mc och det gick bra men hade lite krongel med grusvägen.. ska göra 50km/h på en smal grusväg som är jätte kurvig och bakdäcket bara "sladdar" det får aldrig grepp.. men jag har ju inte åkt omkull hittils och kmr inte göra det heller bara tänka possetivt!! har även pimpat min mc med neon färger på fälgarna, tummen upp för de!! lägger in bild i slutet.. stannade även på cafet som är en vana och käkade wienerbröd med äppelpaj på och sen philadelphia på, as gott! fan att jag är en sån godisgris?! jag kmr aldrig gå ner :O men går inte upp heller :S aja har stannat i vikten och växten. ingekul! vill gå ner i vikt, men upp i växt! så finna inte så mera att säga om det förutom att mamma har en som kmr och tittar på hennes mc hon ska sälja hon har 2 st nu förtillfället och ska bara behålla 1!

ja de var väll allt jag hade och säga om mc grejen..

nu ska jag webb shoppa ;) jag vet inte vrf jag har börjat med de så mkt nu? men får så mkt internet rabatter på mejl och skit.. det finns mkt på nätet som inte heler finns i butik och mamma sa åt mej att titta så vrf inte de e ju kläder, fan ;) ?! och inte behöver jag betala ett skit så bara och beställa!!!

jag och mamma pratade även om att åka utomlands i vinter, inget bestämmt än men vi båda är väldigt sugna och ska börja kolla sista minuten resor och börja småspara, jippi!!

så börjar fixa min lista nu, är stolt! letar aktivitet för fullt, men hittar ingenting jag är intreserad av, kmr inte på nått som jag skulle vilja göra..   vad gör du på din fritid? sportar du, har du någon aktivitet och skulle du vilja komentera med tips till mej? gör gärna det så kanske jag snart också kmr i form som mitt gammla jag.. har nämligen varit skadad i min fot i vintras som inte har läkt ännu.. så skulle va kul om den höll så jag kunde börja med nått igen, saknar innebandyn jätte mkt men det funkar inte min fot klarar inte av det. men vem vet den kanske har läkt nu så jag i alf klarar av lätta saker?

men skitsamma om det är lätt elr svårt, kom med alla möjliga förslag, tack!

men nu ska jag webb shoppa, hör av mej senare så hoppas på att hitta lite "mkt" haha

puss och kram ha en mysig kväll!



tisdagen sista slappdagen..

hejsan allihoppa..

blev helt chockad i dag.. fick mitt schema.. har inte haft riktigt lektioner fören i mrgn.. det är inget jag ser fram emot!! slutar 15.45 varjedag förutom onsdagar 14.30 och fredagar kl 18.00 pga praktik.

hoppas jag ff tkr om denna skola lika mkt efter vi fått ett sånt här schema (A) i mrgn ska vi börja med frisör direkt på mrgnen i 3 timmar, kul kul! startar varje mrgn med frisör förutom torsdag fredag! torsdag bara vanliga ämnen ( sv. ma. eng. data. ) fredag jobbar vi isalong hela dagen så det räknas inte!

i dag har vi tagit det lugnt i skolan, på lunchrasten drog vi till globen och alla käka donken utom jag som köpte kladdkaka och mumsa i mej, fy mej inge bra för magen! är mjölk alergiker så den mådde inte så bra efter, inge kul haha! så har vi fått hår massage i dag.. det var så jävla skönt! jag somnade, allvarligt dom smekte håret och ruffsa håret och massera hårbotten på ett speciellt sätt man kände sej så "pigg, fräsch lätt, frisk" asså det går inte och förklara känslan så mysigt! och självklart var dte mörk i rummet och tända ljus bara på golvet så klart man blev trött.. har vart en slapp dag med bara massa lång raster.. så vrf inte dra i hop alla 30min rasten och börja 9 sluta typ 12 istället för 15? nått dom borde tänka på framöver!! hoppas även på att i mrgn hinna få träffa min prins än stund, har 10 månader i mrgn! och listan jag skrev i går haha har inte hunnit med nått på den än men ska vara aktiv nu och leta nån aktivitet på datan.. hoppas att få tid med det, kmr börja klippa färga mm på fridtiden så hoppas på att få tid till aktivitet det r skönt att hålla i gång med nått! hade även tänkt sola i dag men kom hem 16.30 så orkar inte blev senare än jag trodde.. har även gått runt i skolan i dag med pojkens tröja, så mysig så skönt luktar han och jag har bara drömt mej bort till honom och allt mys han jämt ger mej!

älskling, du är underbar!

så hade tänkt färga håret nu i veckan men har inte fått min lön än sen jag sommarjobba!

juste, blev blåst i dag på typ 65kr i globen! jag skulle ju handla gav 100kr kladdkaka kosta 35kr, fick istället 35kr tbx.. räknade inte pengarna hade brottom så stoppade bara ner dom i plånboken och gick, dumma mej!

så ska äta middag mamma lagat nu, slänger ut bild på dagen outfit senare!

ha en skön solig dag, puss och hej!


SÅ LYCKLIG!

 
JAG ÄLSKAR DEJ DANIEL!




på g igen!

hejsan, då var det dags att börja blogga igen, jippi! som sagt blir dte sena uppdatering pga av skola och man vet aldrig vad som händer efter skolan om jag drar förbi min pojkvän.. ni hörde rätt min älskade underbara daniel, pojkvän!  Hade jätt mysigt med dej i dag!

vad som har hänt medans jag varit "borta"..

* färgat håret 2 gr, först mellan blond men tyckte jag inte passa i de.. såg ljusbrunt ut typ men skiftade grön pga mitt blonda hår så slängde i en blondering 1 timma senare och vipps e jag blond igen, tummen upp för de!

*
i dag var jag narias ishäxa i skolan hade tävling och jag var modell och blev sminkad stylad mm.. kmr inte lägga upp bild, såg hemsk ut haha!

* har träffat min pojkvän i dag!

* har varit med helen och sebbe och kollat på någon rolig film dom hyrde

* kollade även film i fredags, kenny starfighter, loooove it!

*
sen åkte jag lite mc, gick bra känner mej redo för uppkörning nu!

och i mrgn i skolan så kmr vi kolla på film och få hårmassage så ser fram emot det väldigt mkt.. förut att mitt hår kmr bli lockigt.. inte lika kul men det är ju en frisör skola och jag vet att dom har alla möjliga olika grejer till håret så det ska nog lösa sej!

vad jag gör just nu?
jag sitter i min pojkväns tröja framför datan och bara myser, älskar hans kläder och honom förstås, väldigt mkt också!!

hur ser veckan ut?
* jag hade tänkt kola på internett och börja sporta igen och se hur mkt min fot pallar, så ska kolla upp dans elr tennis elr får se vad det blir i slutändan.
 * ska även kolla älsklings match på lördag, hejja!!
* sen ska jag försöka hinna med att sola.
 *  shoppa
 * kanske färga hår får se om jag hittar hårfärgen jag vill ha
 * även försöka träffa min pojkvän om han får ledigt nåndag :)

nu ska jag hoppa i säng och sova så gott!!

puss och kram på er alla!

facebook

den värst dagen i mitt liv, är hos helen nu och får tröst.


paus

från bloggen ett tag pga personliga skäl.. får se om bloggningen tas upp igen.. :'(

saknad känslor och ett starkt hjärta!

jag säger bara detta, ta ingen skit! även jag har insett att allt inte är som man tror även om man inbillar sej så kmr sanningen ikapp än.. det var nått jag idag insåg och som jag kmr komma ihåg..

smsen samtalet och tårarna, vad håller jag ärligt på med? du behöver inte låssas längre, det är på riktigt allt har hänt det är försent att ångra nu så vad fan.. låt "den" komma till dej och lev ditt liv, låtsas inte som inget.. det funkar inet längre!

du ska inte sitta och vänta elr låta "den" bestämma hur du ska bete dej du har en egen kropp vilja och styrka.. "den" ska inte få sänka dej och göra dej så här låg?!

"den" har gjort mej till en bra peron en tjej med styrka mod och utthållighet, men "den" har också gett mej kännslor för livet.. "den" personen är helt underbar jag har aldrig träffat en bättre person i hela mitt liv, helt underbar! alla tider tillsammans det finns inte ord till att beskriva lyckan och kärleken det finns bara i mitt hjärta och mina tankar!

allt jag inte trodde va möjligt visa "den" mej att det var, allt som man önskat sej fick jag av dej! har lämnat ett stort håli mitt hjärta med saknad..

om du skulle läsa detta, vet att du aldrig läser min blogg men om, så vill jag bara säga att ta åt dej av det bra.. de dåliga är jag, jag vet att jag har ändrat på mej.. men jag ändrade på mej för din skull för att jag älskar dej!!

det finns inget mera att säga än att du är underbar och att jag inte vill leva ett liv utan dej och att allt är som förut..

du har fått mej att vara den jag är och det är inget jag vill ändra på, för du har alltid fått se mej med ett leende på läpparna och det är så du alltid vill se mig, right?

jag bär inte ditt namn runt halsen och din själ i mitt hjärta utan anledning, jag låter inte mitt hjärta gå sin egna väg för att jag vill det, det är för att mitt hjärta har egena ben egen vilja, mitt hjärta är du!

en kropp klarar sej inte utan sitt hjärta, inte jag heller..

så snälla förlåt mej och ge detta en chans, tänk på alla underbara stunder.. vad hade du gjort utan mej hur hade du varit som person utan mej.. var ärlig mot dej själv du behöver mej, men jag behöver dej mera än nånsin just nu :'(

jag saknar dej så, kom bara tbx och våga se mej i ögonen och säga att du älskar mej!




2 dagen och det stiger!

kan du fatta ?! 2 dagar i min nya skola och jag stormtrivs :O? det blir bara bättre och bättre för varje dag tycker jag!! i dag fick vi kvittera ut "verktyg" en hel väska med typ 7 olika kammar 2 olika saxar sen någon spol mössa och sen färg skålar och färgpenslar sen virknål till slingor sen aa massa håruppsättningsnålar och skit, haha kmr inte i håg mera men dte var en hel del faktisk :) och som sakt tog med mej grejerna hem för att prova på att klippa min syrra som skulle i väg på fest/konsert i kväll, blev riktigt snyggt! skulle även ha klippt pappa i kväll men blev inte så.. har typ blivit sjuk.. elr jag vet inte riktigt vad det är.. jag har så ont i huvet att musklerna inte orkar arbete elr aa jag skakar om jag håller i ett glas mjölk så för min del är det bara att ligga i sängen nu då.. lite tråkigt hade sätt fram emot att använda min nya frisörväska :) men det kmr en dag i mrgn också då jag ska klippa min kompis sissa så det ska bli väldigt kul, tummen upp för min nya väska och kunskaper!! så min skoldag har varit lug och skön slutade vid dryg halv 3 vilket jag tkr e ok :) vi fick verktygen på mrgnen och sedan hade vi lunch sen hade vi läs test som alla har för att kolla dyselexi och läs/skriv svårigheter.. det gick bra kännde jag :) har aldrig haft svårt med det tidigare heller :) men gud på väg hem i dag skämmde jag ut mej.. hoppade av tbanan i farsta strand och skulle byta till pendel mot västerhaning men så blev jag sugen på chokladboll så skulle gå in och köpa en.. så står det en neger i kassan asså "blå neger" :O jag ba hej en negerboll :) han ba kolla på mej som om jag var rasist elr dum i huvet! han ba ursäkta? jag ba aa en negerboll? han ba vadå sa du? jag ba men åå en sån där så pekade jag på chokladbolen.. så gav han mej en! sen när jag gick så forstod jag vad han mena han ville att jag skulle säga chokladboll men jag trodde han hörde dåligt elr inte fatta vad jag mena/sa :O men nu efteråt fattade jag ju :$ dagens tabbe ju hahaha! sen blev allt cp i morse med tbanan.. gröna linjen funkade inte så blev försenad till skolan i 30 min :O 2 dagen om man kmr försent liksom, vad kmr dom tro om mej nu då liksom? men som tur var kom jag på att jag hade min mentors nr i mobilen så skickade iväg ett sms snabbt "tbanan är försenad typ trasig vet inte när jag kmr står vid gullmars" så aa hon svara glatt bra att du hörde av dej kram! så aa sur blev hon inte men vi fick kortare lunchrast vilket som var tråkigt hade typ 15 min på oss att äta :O men förövrigt var hela dagen skojjig! jag fick även reda på att nästa vecka börjar vi med håruppsättningar som man har på tex. baler, bröllop ni vet vad jag snackar om! så det ska blki väldigt spännande eftersom min pojkväns mamma brukar göra fina håruppsättningar vid nyår och festligheter så kmr jag nog få visa upp mina "skills" på henne som jag ser fram emot! jag tror det kmr bli mkt användbart och kul!! veckan efter det så börjar vi arbeta med att klippa hår och styla frisyrer sen vad jag förstod så kmr det variera mellan dom 2 grejerna nån månad framöver sen har vi inte fått vetat vad det blir riktigt än :) men till jul kmr jag ha betyg i håruppsättning och klippning men fortsätter med fördjupning med mera så det betyget är inte klar än på 2 år elr det betyget kmr bearbetas! ;) kmr även i 2 välja till nagelförlänging, makeup, modeinriktning och i 3 hårförlängning! så om ni är intresseade av billiga färgningar och klippingar permanent or what så hör gärna av er.. tog ju hem frisör väskan idag och kmr ta hem den lite då och då efter "beställningar" kompisar mamma pappa syrran och så! den ska tbx på onsdag nästa vecka då jag börjar min första håruppsättningslektion! är väldigt spänd!!
hoppas ni haft en härlig dag i sommarvädret, kom precis hem från mc cafet var tvungen att vända nästan med en gång vi kom dit allt i huvet började snörra och kroppen orkade inget så ska kolla en disney film nu (A) och ta en tupplur i sängen!

puss och kram!

uppdate

ja.. jag kan börja med att säga att det kmr bli dålig uppdatering nu efersom jag precis börjat skolan igen efter att ha haft sommarlov.. blev ganska nöjd med min klass och lärde redan känna ungefär 4 st efterdagen som gick.. så det var ju kul :) men kmr skriva varjedag när jag kmr hem efter skolan vad jag fått vart med om vad jag lärt mej för nytt vad jag gjort för rätt/fel även om jag gjort någon tappe som att skämma ut mej färgat någons hår orange med mera ;) så jag lovar att ni kmr tycka att kmr bli roligt och läsa.. även fast den uppdateras ungefär 1 gång om dagen :( men den som väntar på nått gott.. väntar tills kvällen hahaha!!! men då kan jag ju redan börja och berätta lite om min dag.. jag kännde inte nån när jag anledde till skolan, hittade inte ens dit från stationen utan följde resetn av "tjejklungan" och antog att dom med skulle till skolan.. när jag kom in i skolan va alla typ as snygga och hur såg jag ut som en jävla fågelskrämma.. ursch vad pinsamt.. som tur va så var de bara åk 1ring frisör som var på skolan kl 9! resten kom runt 11 ;) som då var bagare åk 1 ring och snickare åk 1 ring.. sen hade vi sammling i "mitt" klassrumm, trevligt att lära känna en ny mentor som verkade underbar :) hon visade oss även runt i skolan.. sen var det lunch och tänkte "nej ska jag sitta själv?!" men det började med att jag skulle säga till mattanten att jag var laktos intolerant och då var det en till tjej som var det så börja snacka lite med henne som sedan lät mej följa med henne och sitta vid hennes bord med en kompis och sen kom även mentorn, trevlig lunch var det :) sen skulle vi pressentera oss efter att lunchen var klar i klassrummet då.. så då delade mentorn in oss i grupper där jag hamnade med en tjej och vi började prata och hon var väldigt trevlig så där fick jag en till polare ;) vi hade väldigt kul haha! sen var det dags för tips promenad i skolan för att lära sej hitta och frågorna satt precis överallt :S :O så spring hit och dit och upp för trappor.. fick då även med en till tjej i gruppen som jag lärde känna så aa :) men det lär nog bli flera men hela klassen garva och hade väldigt kul i klassrummet och vi känns redan tajta så det känns ok nu till en början men jag slår vad om att det kmr bli suveränt :) så vad har jag mera att säga, hmm? juste! vi har ett speciellt anlagt schema till onsdag då vi får 1 vecka på oss att lära oss känna varann :) och på måndag skulle alla tjejer ha med sej sin sminkväska för då skulle 1ring 2 ring 3 ring jobba tsm med hår smink och sånt så får vi gå modeller och bli fottade och så av media folket så det kmr bli väldigt kul :D glömmde nämna att det fanns på skolan också!  så det ser jag fram emot :) vi fick även in 1 kille i klassen jimmy hette han och han var straigth och snygg.. väldigt trevlig också :) men ingen jag kmr umgås med vad jag tror.. sen finns det inte så mkt mera att säga än att jag börjar salong nästa fredag och att jag ska snygga till mej i mrgn med klackar och följa modet som alla andra tjejer i min klass gör och som jag brukar försöka göra men var så stressad i morse så det fick bli som de ville.. men i mrgn efter skolan kan jag slänga ut en outfit bild :) så nyss kom jag ur duschen och ska blogga klart ta en nattmacka (A) och sen krya i säng med en ikea katalog och en modekatalog där jag sedan ska beställa smink kläder och en ny garderob till mitt rum.. jag sa ju att jag skulle börja planera så vrf inte passa på när man ändå bara ligger i sängen och tänker sova?! och man bli ändå trött av att kolla så somnar lättare då :) men det kmr kännas mkt skönare att komma till skolan i mrgn när man vet att det är 2 glada spralliga tjejer som sitter och väntar på en :) så det ska bli NAJS!

de va allt från min första skoldag! hoppas eran första dag varit/kmr att bli bra, håller tummarna för er!!

JUSTE, fikade efter skolan i handen på konditori PAUS med sissa, väldigt trevligt och väldigt gott måste jag säga blev en latte, ett gals vatten, vanilj hjärta och en hallonmunk (A)

tjockis or what?!
ärligt talat måste jag ta itu med det, ska skärpa mej och äta ordentligt + börja träna nu!

puss och kram, sov lika gott som mej sen ;)

eva&adam

såg precis eva&adam med sissa hon ska hem nu och jag ska ladda inför skolan i mrgn sov gott puss och kram!

shopping!!

har shoppat (A) fick ju lite ångest som ni läst i går så u vet jag i alf vad jag ska ha på mej min första skoldag och fixa även håret med lite slingor så ser ff lite sommar fräsch ut så det är skönt ;) skulle ha solat i dag men hanna inte så får sminka mej i mrgn, kanske inte lika fullt så sommrig men sommarn är ju slut nu för min del hur är det för er ;)? jag är så taggad inför morgon dagen.. det ända negativa är nog väckarklockan.. hur ska jag orka gå upp? upprop kl 9 i enskdegård.. måste åka hemmifrån kl 7 :O tänk sen vanliga skoldagar när man inte har "sovmrgn" som tex. börja kl 8 :O då måste jag åka kl 6 :O så då kmr jag nog lägga upp planer och ha allt iordning (kläder och väska läxor mm.) dagen innan så jag bara brhöver äta frukost och sen gå.. annars blir det att jag byter kläder 100 gr innan jag går så blir jag inte nöjd sen i alf " fan, jag skulle tagit det andra" haha ni tjejer vet hur det är ;)? en fråga också, någon annan än jag som ska börja på enskedegård, frisör? skulle vara kul och veta :) då kanske vi ses kanske tillomed börjar i samma klass.. känner mej helt ensam just nu.. men det blir nog bra i mrgn hoppas jag :) har inte så mkt mera att säga än att jag var i farsta och shoppade med sissa även käkade lite där, det var mys! sen hittade jag en tröjja som jag ville köpa på veromoda 179:- men pengarna räckte inte.. men inte är jag lessen för det för jag får ju min lön snart från sommar jobbet.. även fast den bara är på 1500:- men ändå det är alltid nått.. sen studiebidrag på torsdag va ;)? det blir lite cash.. så hoppas på shopping i helgen :) ska försöka planera min ekonomi då jag tänk spara lite varja månad för att kunna med några kompisar flyga till riga och shoppa (as billigt, som thiland) elr åka ner till göteborg på min mc med en polare och på hennes landställe och hälsa på kompisar där nere.. men ni vet ju hur jag e med pengar.. de första jag tänker är shooooooping, och skor ;) men har faktiskt hejdat mej meddet tycket att det är viktigare med kläder nu när det är höst och sen har jag ganska mycket skor (A) men har inte mera och skriva nu håll tummarna för mej i morgon så ska jag skriva ett inlägg om min första skoldag!! har lagat mat nu också wook med stektpotatis och kött från i går så en egen liten "pyttipanna" ;) MUMS!

JUSTE, fick plats på fredag på SATCH i handen.. kom gärna förbi en sväng :) jag tror jag får färga och klippa min kompisar elr vem som helst på egen risk och för en liten summa.. ska ta reda på lite mera när jag jobbar där :)

puss och kram.. slänger in bilder på plaggen och även tröjjan jag ska köpa när min lön/studiebidrag kmr :)

     (kapphal)            (gina tricot)             (kapphal)
   

hitta tyvärr ingen bild på tröjan från veromoda, men visar bild när jag köpt den sen :)<3

ha en skön myskväll nu när det regnar :)

handen, farsta, jojo?

hesan är stressad känner mej som en jojo ska med buss om 10 min till handen och snacka om praktik sedan möta sissa på tåget som tar oss till farsta och fixa lite grejer där så bloggar när jag kmr hem

puss och kram!!

älskling, DANIEL

JAG ÄLSKAR DEJ, du gör mej till prinsessan i sagovärlden, mitt liv med dej är helt underbart och jag vill aldrig att det ska ta slut, saknar dej!<3

disney igen

haha är nu inne på mina 2 disney film :D spirit blev det .. har ni några förslag på bra disney filmer så komentera gärna med eran favorit film? gärna flera om ni har många :) älskar och titta film.. ska ägna halva kvällen åt det och brukar kolla på disney både med kille och mysa samt själv.. disney är alltid BÄST ;)

puss och sov gott när ni går och lägger er sen!!

får se hur många filmer jag orkar i kväll annars kmr det flera kvällar då man blir sugen på disney :) ska nog kolla med sissa i mrgn kväll ;)

disney

hejsan, nu sitter jag och kollar disney, dom e bara så bäääst!! alla disney e bar asså!! men mest dom teknade (A) så ska mysa nu med min varma choklad mack macka och vattenmelon i sängen under täcket :) ska se svanprinsessan, det var ett tag sen :) tänker på min pojkvän när jag ser denna den e så sööt!

puss och kram!

kvällen och ångesten!!

jag har ångest? jag börjar skolan på onsdag och inte känner jag nån jag har aldrig sett skolan jag vet inte hur jag tar mej dit och aaaaaaahhhhh blir galen, vad ska jag ha på mej ska jag vara normal elr ska jag sminka mej ska jag vara blyg elr ska jag ta för mej vad ska jag göra?! jag får panik snart inte vet jag vad jag ska ha på mej elr hur jag ska uppföra mej elr om jag kommer träffa på nån gammal kompis elr ååhhh.. förstår ni vad jag ger mej in på?! sommarlovets sista dag för min del i mrgn!! får se till att köpa nått jag kan ha på mej då!! hoppas jag hittar nått!! så jag ska försöka ta reda på svaren till alla min frågor i kväll så jag kan sova lugn ti morgon så jag ialf ser lite fräsch ut när jag anländer till skolan för första gången.. man vill ju ge ett bra intryck?! åh gud, hur ska det här fungera?! hur som helst hoppas jag att jag trivs där på skolan och jag har hört både bra coh dåliga saker om skolan men vilken skola har inte dte negativa liksom? får försöka komma på nått.. men skolan kmr kännas så konstig utan mina vanliga skoldagar med mina vanliga skolkompisar..

så i mrgn blir det mkt att göra

* kolla upp resan till enskedegårs gymnasium
* åka till farsta och shoppa
* åka till handen snacka med en frisör om praktik
* färga mitt hår
* sola
* fixa fram allting inför morgon dagen ( kläder, packa väska mm. )
* ställa väckarklockan
* vara med sissa haha
* gå och lägga mej i shysst tid för att vara pigg och orka gå upp och snygga till sig
* träna

sen kmr jag inte på mera.. men det är nog mkt mera som behöver fixas men det löser sej nog, kmr nog på det i mrgn hoppas jag :)

puss och kram, hoppas ni inte får sånna funderingar som jag har det är så jobbigt att gå runt med!

ändrat

haha som vanligt (A) drog med alexandra till handen i stället.. men är hemma nu och väntar på att sissa ska komma :) jag satt och kolla på nätet och blev sugen på att shoppa så kom jag på att jag inte kollat mitt bankomatkort på typ ganska länge nån månad.. hade 600kr där :O blev helt förvånad :O så ska till farsta i mrgn och shoppa pch färga håret i morgon och bara ha dte najs :O haha fett najs va?! att bara hitta pengar så där när man va pank ;) men nu håller jag på och spelar gitar.. ska lära mej "love story" den är så bra :) hände mej även en insident i morse på väg till bussen jag bara hörde att de smällde till och då hade min bh gott upp :O jag vet inte hur och jag kunde inte knäppa den själv så när jag kom till bussen frågade jag en tant om hjälp haha (A) tokiga jag ;) men aa hittade ingenting i handen så ska till farsta i mrgn vid 12 och shoppa sola samt färga håret :) så jag får unna mej lite ;) så i mrgn blir det att spendera lite money ;) men jag funderar på att köpa skor e så sugen på de.. ÄLSKAR SKOOOOOR!!! men jag har redan så mkt så har inte fått köpa för mamma men nu har jag kastat alla gammla skor så nu ska jag börja investera nya :D men aa de blir typ alltid att jag köper kläder ändå :O bara för att jag tänker att snart är det höst/vinter då kan man ialf inte ha klackskor men man kan ha kläder.. så blir dte att jag köper kläder i alf :O men aa ska försöka komma hem med ett par skor :) får se om jag orkar dra till stan också det finns lite mera affärer att välja på dära ;)

puss och kram, slänger ut en bild på dagen outift!!


 

go mrgn!

go mrgn allihoppa! jag blev så mrgn pigg och taggad i dag när jag såg solen lysa genom mitt fönster och jag tänkte äntligen! men det var helt fejk.. det är molnigt och blåsigt ute.. så jag gick upp i onödan och kan nu inte sova.. så då tänkte jag att jag kan blogga lite och berätta lite saker som jag inte sagt som jag inte tyckt va så intressant för er att läsa men eftersom jag inte har nått speciellt att blogga om i dag så kan jag väll slänga ut mej lite av allt :)?

i går gjorde jag inget speciellt på eftermiddagen i väntan på kvällen.. så jag hade några saker i min garderob som jag kännde att jag skulle fixa.. så jag sydde in en jeans väst som var förstor även ett par jeans som ny sitter perfekt!! blev vädligt glad över att jag gjorde det.. för jag orkade egentligen inte, men jag hade ändå inget för mej så jag var glad att jag tog tag i problemet så jag slapp lägga det åt sidan.. för då skulle de nog aldrig blir gjort.. sen förra veckan åkte jag även tåg och fick några nya "kompisar" jag kmr inte i håg vad deras namn var med det var 3 flickor i 10 års ålderna kanske som frågade om dom fick sitta hos mej, visst sa jag.. sen börja dom ställa alla möjliga frågor kommer inte i håg dom ens haha men några saker kom jag ihåg som dom sa.. gud va fint hår du har så långt hår ska jag också ha när jag blir stor! jag ba tack, aa det tycker jag! sen sa den andra tjejen jag tycker om din tröjja den är jätte fin! jag ba tack :) sen fråga den 3 tjejen ba, var har du köpt den? jag ba gina tricot.. dom ba ok vad ska du göra nu, vrf då, med vem då och sånna frågor jag kmr inte ens i håg vad jag svarade för sånna frågor är bara irriterande.. men för det mest va dom lugna och jättesöta :) dom hoppade av på samma station som jag och vi pratade även då en stund :)

sen i dag ska jag träffa sissa :) vi ska dra till handen ska snacka med en frisör där som jag ska jobba hos varje fredag hela terminen, men praor på salong där.. så jag antar att jag får färga och klippa kunder på egen risk, ialf kompisar :) för nån liten summa :) så det ska bli kul börjar redan på fredag så kika in och kolla vettja ;) men ialf mamma har redan pratat lite med en kille ska bara förstärka samtalet i dag och garantera mej en plats! vill ju inte ha nån salong som suger liksom.. och jag vill heller inte åka till enskedegård varje fredag :O så är glad om jag får jobba i handen, nära och bra! så hoppas på att dte inte blir så långa fredagar för min del nu då :) sen efter det ska jag sola på gymmet med sissa, är så blek så solade i går ska göra dte i dag och även i mrgn .. laddar inför skolstarten!!! vill absolut inte använda brunutansol! man blir bara fläckig och det syns att det är det för man blir gul och inte brun och ursch! tummen ner för brunutansol!! sen efter det kanske vi ska färga mitt hår också lite mörkare blondt, pga över håret  har blivit solblekt och inte underhåret så det ser väldigt kul ut ;) sen vet jag inte så mkt mera jag ska göra än att damsuga som jag lovade mamma men va fan.. det gör jag i kväll när jag inte har nån polare hemma ;)

sen för er som vill veta så började min pojkvän i skolan redan i dag, det blev på refis (rörmokarskola på liljeholmen) hoppas han blev nöjd med den för jag har hört att dte är en väldigt bra skola och han hade den som 1 handsval så kmr nog bli bra hoppas jag!

glömde att säga igår var jag även på fiket tog mc dit.. övningskörde lite i tullinge där jag ska köra upp så jag vet lite vad vi kmr köra så dom inte lurar mej elr nått liknande, det är lätt och bli kuggad, måste göra allt perfekt!!! sen stannade vi på fiket pappa tyckte jag förkänade de så duktigt som jag var ;) så blev en mockaruta och en pago juice, dricker alltid pago juice den är as od rekomenderar den!!!! tummen upp för pago!!

så i jacken på moppen.. hittade min stula mopen på ett gymm.. så skulle dit och kolla med pappa då var den borta men varje gång jag åker förbi gymmet på tåget ser jag moppen stå där och jag är nästan 100% säker att den är min!!! känner igen dragen i den.. men dom har gjort om den nått så jävla fult.. så om dte är min moppe ska jag pimpa om den innan jag säljer den så jag får lite cash för den!! för jag fick ju en ny moppe när denna snodes av pappa.. men när den såldes var det ju hans pengar så klart.. så denna moppe e min pengar! så hoppas det är någon som jobbar där som äger den annars är det nog rätt kört att hitta den.. eftersom skolveckan börjar nu!! :O så när jag ändå drar till handen i dag ska jag kolla om den står kvar där även i dag!

så det var allt för mej nu på morgonen.. så vi får se hur dagen blir.. 

puss och kram!!

   

kvällen

hejsan har nu solat och är hos helen.. tog många fina bilder som nu ska läggas in på bloggen.. dom laddar över från mobilen nu så im on my way..

puss och kram!

helen

woho!!! ska ut och fotta nu med hennes proffs kamera ;)

puss och kram!

panik?!

jag behöver hjälp! mitt hår har blivit så tunt :O jag förstår inte! jag har håret typ halv lockigt hela tiden nu :O för jag kan inte ha håret platt för det är så jävla tunnt.. mitt hår e klippt i olika lager så det översta lagret o skit tjockt och det understa jätte tunt, det var snyggt förut när hela håret var lika tjockt med nu ser det galet ut ;) är det nån som har nått förslag på att få håret lite mera fylligt och tjockt? elr få det tjocka håret tunt och fylligt utan att behöver klippa och tunna ut det? för det blir ju ändå tjockt igen så småning om? så hjälp mej , snälla?

puss och kram!

min vecka

hejsan, förlåt för dålig uppdatering har vart med killen och kompisar så har inte hunnit :( men nu tänkte jag skriva om min vecka :).. jag började med att åka in och hoppade lite kläder som jag visade i ett tidigare inlägg :) sen fixade jag även håret i torsdag som jag också skrev om jag visade bild :) sen i onsdags åkte jag in till ung08 för att kolla med sissa.. och gud vilket äventyr vi hade haha inte för att det var ett dugg kul inne på ung.. utan resan dit och tiden med henne var helt toppen haha! det började med att hon hoppade på tåget i handen dit hon nu har flyttat så satt vi och prata en massa och diskutera lite tjej grejer ;) sen tjata hon hela resan om att hon var kissnödig haha så när vi kom fram blev de första bästa donken! så hon går till toaletten och det står ledigt med en grön skyllt så hon stoppar i sin sista 5 kr och drar i handtaget och det är låst.. så dte är nån där inne som inte betalat så det stog ledigt.. men de fattade vi inte då haha! så sissa började banka spraka och slå och skrika sen hörde vi en röst ifrån toan som sa " vad fan håller ni på med, får man inte gå på toa i fred?!" och då fick vi världens rush och sprang ut och as garva haha, fett pinsamt tänkte hon! fick en bild på henne me så slänger in den där nere ;) sen gick vi runt och det var bara massa fjortisar haha så vi drog hem igen.. och när vi skulle hem det var då alla plötsligt började ragga haha :S sen fick vi även leka spykids haha! det var en kille sissa skulle gömma sej för men han kom på oss.. jag som tyckte vi va så duktiga på att smyga och vi trodde att han inte skule se oss ;) men sen när vi stod och vänta på perongen så blev de slagsmål mellan fåglar om en kola/godis som hade fastnat på perongen jag stog och garva och var tvungen att filma skiten.. att 2 fåglar kan vara så dumma medans den ena så smart? ojojoj vilken dag jag hade med sissa som senan avslutades fram mot kl 10 då vi var på väg hem.. riktigt kul dag :)
sen i torsdags efter frissan så åkte jag hem och städa hela köket + laga mat + tömde(plocka in i diskmaskinen bara för att jag skulle få sova hos killen (smöra lite för pappa, eftersom mamma jobba natt och jag alltid frågar henne och hon säger ja!) och det fungerade så ringe killens pappa och han hämtade upp mej på trångsunds tågstation efter killes träning och han blev överaskad och glad och vi hade en mysig kväll tsm med godis film och mys! sedan på fredagen så skulle jag hem och byta kläder fixa mej lite och sedan dra in till stan och kolla runt och mysa lite ;) så ringer mamma och säger att min killes föräldrar skulle åka bort överhelgen och dom vill jätte gärna att jag sover där.. så då blev det från stan hem till killen sova där till lördag och på lördag hade hans minsta lillesyrra fotbollscup (tigercup) tror jag den hette :) och dom var så söta och hon så duktig för att vara liten :) dom hade 2 matcher den dagen och skulle se båda matcherna men aa.. det hände ganska mkt dom dagarna och spec den dagen som fick mej att känna " nej nu räcker det, jag orkar inte mer, jag tänkter inte ta mera skit " orkar inte förklara allting.. men det blev i slutet att jag gick på den sista matchen i alf för hans lillesyrras skull och hon blev så glad! och dom ledde sin grupp efter dagens matcher :)! men sen blev de thevoice på kvällen utan pojkvän och bara umgicks med polarna och de var så mysigt har saknat det lite har vart så mkt kille hit och dit nu och jag kände att jag verkligen behövde de där :O så jag åkte in med min killkompis och där inne träffade jag även på sissa med hennes 2 kompisar (kmr int i håg namnen) alexandra och kim och sen fingal och fursten lärde även känna en ny kille som heter henke och aa såg några man kände igen men ingen som man umgicks med! sen på kvällen ringde jag runt till "de gamla gänget" som brukade ses på fredagar och bara " jag saknar er kan vi inte ses allihopa hos klas på söndag "? alla gick med på det så i kväll ska bli en riktigt trevlig kväll hemma hos klas pappa :) så i dag blev det mest slapp för mej eftersom jag ska vara uppe hela kvällen i dga igen.. har vart uppe till drygt 2 varje natt sen i torsdags.. så har så ont i hubet nu när jag vaknade i morse för mitt huvud säger ifån, det vill sova ;) blev ganska sent i går med för min syrra hade fest med sina 12 polare hemma hos mej så aa ;) när jag kom hem raggade typ alla killar på mej som var där o ba du e fett söt tråkigt att du e linas syster bara för då kan man ju inte läga in en stöt ;) sen tyckte dom jag var jätte söt :$ men skit samma jag hade trevligt och även där blev det en sen natt..

så dagen i dag bli bara att slappa, sitta vid datan dra till gymmet gymma och sola, åå har saknat att sola e så blek nu! ska försöka lägga ut bilder på dagens oufit lite senare i ett annat inlägg :) nu ska jag lägga ut bilder från tidigare dar i veckan och gårdagens outfit!

puss och kram!
(toalettbesöket)





hemma igen..

hejsan va hos frissan i dag de blev så där faktiskt.. för tunnt men annars jätte fint :) hade planerat att åka till stan i kväll men föräldrarna ville ha mej hemma så ringde hit pojken som sover här efter hans träning i stället (A) fick några frågor som jag ska svara på här nere :) sen så ska jag ha maten klar till pappa kl 16.30 för att smöra så pojken får sova här haha (A) har inte frågat än men har sagt till han att det är ok, så hoppas dte är det också (A) förlåt för uselt inlägg men har lite små brottom om jag ska hinna med allt :)

puss och kram!

  Mikaela Urbom om hit och dit:
Vilken fin blogg du har, e det du på headern?
Kram

tack så mkt! gammal mixad bild ;)

  
  matilda om hit och dit:
hej, vad tycker du om "the september issue"? se trailern på min blogg!

hejsan okej ska göra det när jag får tid!


  F-bj. om hit och dit:
Du har en riktigt snygg blogg :)

tack så mkt, blir så glad! 


hit och dit

hejsan, morgon pigg, NEJ?! doktorn ju.. ;) men aa är hemma nu gick fortare än väntat så aa.. här sitter jag vid datorn.. ingen hemma alla jobbar.. så aa ska ju till frissan i farsta vid 12 så tänkte ta och åka till farsta nu och shoppa istället :) vad säger ni det är ju rea så vrf inte passa på :)? så vi ses och hörs i kväll :) kan lägga in bild på håret då om de blev bra ;) och sen på kläderna om det blev nått och sedan lägger jag in en bild från i kväll ska in till stan med sissa och några polare kanske möter upp några grabbar också :) om det blir jätte sent och vi stannar kvar på festen så kmr bilderna i mrgn ;)

puss och kram ha en bra dag!

gårdagen och köpet!

hejsan, finns inte så mkt att säga om gårdagen var i stan och shoppade lite sedan mötte jag upp min pojkvänn vi drog hem till han och han drog på träning vid 20 och var hemma 22.30 typ (tränade hockey) så då var jag med hans syrra johanna och slingade hennes hår blont, väldigt fint vart det! sedan hann vi även se americanpie elr hur de stavas (A) och she´s the man.. roliga var dom :) sen vart det mest mys och skulle egentligen vart me dpojken hela dagen i dag för det är ända daen han är ledig från hockey på hela veckan men så blev de inte.. han hade råkat bestämmt med några andra och erbjöd sig att jag fick följa med men jag kände att dom skulle f vara i fred han är ändå så mkt med mej så jag åkte hem.. men sen när jag väl var hemma ångrade jag de.. vad skulle jag nu göra jag var hemma vid 14 redan :O jag hade ju nästan heladagen kvar.. så jag ringde upp han och frågade om jag kunde komma tbx till han och sova där i kväll men aa de var försent då så vi planerade att träffas i mrgn efter mitt doktor besök och frisör tid så e klar runt kl 14-15 i morgon så då hade vi tänkt mötas i farsta där jag ska till frissan :) sen dra hem till honom elr mej och bara mysa innan hans träning och sedan sova tsm efter hans träning.. hoppas det fungerar bara .. ska kolla upp tiden när han träning är nu tänkte jag ;) men så jag följde med mamma och åkte mc till älvsjö och hämtade en heliumtub hon ska ha på jobbet i morgon så ska få en ballong i kväll haha :) 

slänger in några bilder på kläderna jag köpte (rea överallt)

JUSTE, någon som ska på thevoice på lördag?

puss och kram!

(jeanslegging MQ 49:-)



(jeansjacka MQ 75:-)
 

(midjekjol ginatricot 29:-)


hade ingen dagens outfit bild, så det blir pojkens outfit ;)

   

min dag

hejsan!
ni kanske förstår vad inlägger handlar om? min dag! haha..
ja så nu ska ni få höra.. var och övningskörde med mcskolan i dag på banor.. klarade alla och är nu klar för uppkörning! var lite rädd när jag skulle tvätbromsa i 90km/h och 70km/h men det var inte så fartligt osm jag trodde jag klarade de ju :)
ska bara ha 1 lektion till och det är för att reppitera allt kvällen innan uppkörningen som e i september, men dag säger jag inte.. men nu ska jag slappa och mamma+ pappa kom hem nu hör brummet från mc så dags att stänga av innan dom får damp haha

puss och kram ha en skön kväll!

låååång tur och fint väder!

hejsan!
gick upp halv 9 i morse för att vara på fiket kl halv 10 och träffa alla andra som skulle med oss och åka mc långt.. till nyköping och inte motorvägen då utan en lång väg runt om motorvägen ;) haha så de tog ett tag! men kom hem 14.48 haha ;D så har leget i solen tills nu och tog några bilder på vägen som jag laddar upp i kväll :) nu ska jag ut i solen igen och steka, sen även gymma och sola solarium i kväll (A)

puss och kram!
(min mc)








(stannade på detta mysiga cafe och fika)








haha farmor du äger!

hahaha kan inte beskriva hur cool du är och vilken kväll vi hade haha! du kändes inte som min farmor elr asså visst gjorde du de.. men du kändes mera som min bästa vän :) asså du var så kul haha vi satt och snacka skit med varann och typ mobbade andra folk och sen när vi väl satt och garva så smög vi ivä bara vi två ocg fortsatte att ha kul och vara lite små taskiga mot andra haha! men sen så när hon var tvungen att åka hem för att farfar blev dålig så garva hon och stack hem och sa en sak till mej som fick mej att as garva haha! sen skulle hon köra hem så hon körde fram bilden till farfar och sen blinka med ena ögat gjorde tummen upp och sen stack ut tungan genom munnen, du var elr ÄR fett cool! jag är stolt över att du är min farmor!


JUSTE: läste i tidningen om therese, ursh vad hemsk :( rip!

landet

bilder fårn landet som var helt underbart, finns inga andra ord det är bara du och jag som förstår älskling!










besöket och längtan tbx!

ja, jag förstår ff inte! hur något så hemskt kunda hända dej? du som alltid var glad, alltid possetiv du ville aldrig någon nått ont! jag kan inte förstå.. det sägs att "gud tar dom finast änglarna till himlen först" därför förstod jag att han tog dej, men ändå inte? visst du var verkligen fin, men vi på jorden tyckte du var finare här nere där vi kunde se dej! du togs bort från oss alldeles för tidigt, vi hann aldrig säga hejdå.. allt vi gjort alla minnen alltign, det är bara bort? kändes så konstigt.. men inget kmr någonsin försvinna ur mitt hjärta gumman ska du veta, jag träffade din farmor och farfar på graven, jag blev så glad över att se dom och dom med mej! vi snackade om våra gammla minnen och bus vi hittat på! glömmer aldrig någonting! du bettyde verkligen mkt för mej och det gör du ff ! jag blev tårögd av lycka, det känndes verkligen som om du var med oss! din farmor sa hon berättade hur mkt du betydde för henne och vad du har hjälp henne! hon finns med oss helatiden jag vet de, och då blåste vinden i mitt hår och jag kände du är verkligen med mej helatiden! det sägs att du nu är en liten nyckelpiga och jag satt och tänkte på dej när jag va påväg till landet igen vad du skulle gjort om du nu levt hur du skulle se ut och vad vi skulle ha planerat att göra en sommar tsm? så kollar jag upp mot himlen och ser det sitta på nyckelpiga på fönstret.. sen får vi rött ljus och bussen stannar, då flyger du in och sätter dej på mitt ben! jag blev verkligen så glad.. du ger mej hopp om att du ff finns kvar och vakar över oss!

du ska veta att jag alltid kmr att älska dej, vila i frid DENISE REBECCA LUCIA BORG!

(nyckelpigan är svarta pricken)


dagarna utan att blogga..

hejsan!

vill ni veta vad jag gjorde dom dagarna jag inte bloggade? läs här..

jag var i farsta med min kompis sissa och köpte en rosa tröjja till min pojkvän! han var väldigt snygg i den.. jag köpte den mest som ett skämt, för han och hans pappa säger " rosa är manligt" så tänkte på han när jag såg den och köpte den till honom.. bilder kmr längre ner!

sen på kvällen tog vi ett dopp och badade och färgade tbx pojken hår till brunt då han inte tyckte om slingorna, blev inte som det skulle precis.. så nu är han mörkbrun, men vill ha svart så får se om jag färgar hans hår svart sen :) bilder från mys kvällen kmr också sen :)

sen var jag ju tvungen att åka hem och övningsköra som ni redan visste, men fort tbx ut till hans land så fort som möjligt efter och fick då besök.. förklarar i nästa blogginlägg och även där kmr bilden att finnas!

och sen färgade jag ju håret i går och lovade lägga in bilder men hann inte i går då det blev försent så gör det nu i stället..

och i dag ska jag till handen med mamma snart till en doktor och sen på eftermiddagen blir det att bara sola och ha de skönt!! kanske solar solarium sen på kvällen och gymmar, beror på hur sent morfar åker hem :)

puss och kram, enjoy the pictures!

( älskling sjunger i sin nya tröja)
 
                  
(myskvällen)
 

(håret)


gör om

förstår inte :S det skulle bli mörkareblond med lite gult i .. blev blev ljusare än vad jag hade.. asså det var tydligen blondering fast det stod toning på kartongen och förstår ingeinting :S som tur va hade mamma en mörkblond reserv hemma (A) ska det är bara att göra ett nytt försök igen.. så ska färga håret nu men bara med slingor pga att denna färg e ganska mörk (A)

puss och kram lägger in bild på första färgningen och andra färgningen senare i kväll..

uppdatering..

hejsan, och förlåt för dålig uppdatering.. det blev inte riktigt asom jag trodde.. han vart på pojkens land tills i dag och övningskörde i går med mc lärare och skulle hem efter de egentligen men drog tbx och sov hos han en natt till :) så i dag har jag åkte båt några timmar och solat/badat hela dagen och det var riktigt skönt! så kom nyss hem och morfar frpn blekinge är här med sin tjej och hunden och hälsar på.. sen så nu färgar jag håret lite mörkare blond och ska skölja ur det om exakt 8 minuter (A) så ska pyssla om mej själv lite :) och jag har blivit lite solbränd i dag , fett najs! ska träffa killen i veckan igen och ska sova hos han på torsdag till lördag och på lördag kmr annan släkt... så aa.. sen i dag var jag också och hämta paket på posten med kläder från H&M väldigt najs.. :) just nu så har jag tänk beställa tid hos frisör .. :)

har även skickat in gymnasie papret nu och det blev enskedegård!!!

puss och kram ha en mysig kväll!  slänger ut bild på hårt i kväll (A)

omplanerad söndag, jobbigt!

jahaja.. ingen frisör i dag.. blir nästa vecka i stället.. fan vad allt ska krongla.. så vad gör man nu då? det är fint väder och man vill sola/bada.. jag drar i väg till farsta med sissa och shoppar och solar där :D ja, fett smart? elr inte (A) men då får jag ju sol i alf (A) och shopping på samma gång som e det bästa (A) sen sola när jag kmr hem om de ff e sånt väder.. sen på kvällen ta mc:n ut till pojkensland och sova där, även färga hans hår igen :) så ska köpa färg i farsta och jag fick välja vilken färg jag ville så får se om jag hittar nått snyggt :) så ska även kolla kläder till mej förståss (A) fortsätta jaken efter tröjjan på gina ;) men aa.. så får se vad som mera händer i dag.. hinner kanske skriva i kväll :) och i morgon när jag vaknar om det är fint väder så blir det att sola på hans land medans vetirinären tar en koll på våran häst och så får vi se när jagkmr hem i morgon.. så aa fick lite saker att göra.. dagens putfit är inte så fin men det är varmt så orkar inte ha på mej massa (A) slänger in en bild på den här nere..

puss och kram ha en varm härlig dag!


min roliga lördag!

hejsan haha!

har precis kommit hem från pride.. det var så grymmt kul där inne.. hade väldigt roligt och har tagit massa bilder.. ska lägga in några där nere.. jag skulle ladda med bra frukost inför dagen eftersom jag sedan skulle käka lunch där inne några timmar senare.. så bakade blåbärspaj med sissa och åt det till frukost.. vi sov även i hennes husvagn i går och hade mkt trevligt bortsett från några samtal.. som sedan löste sej finfint! så i morgon ska jag bege mej till frisören.. väldigt taggad och hoppas på det bästa.. vill bli nöjd, blev inte de sist! ska sedan till min pojkvän på kvällen efter hans träning så får se om det blir hans land elr hemma hos han. har försökt ringa han några gånger men som gick åt skogen ;)

just nu sitter jag hemma med alexandra och lyssnar på musik och sitter vid varsin data, hon ska nämligen sova här :)

ska nu kolla min mejl och lägga ut bilderna, även dagens outfit!

ha en bra kväll, puss och kram!!

               

RSS 2.0