cut

hejsan!
har precis kommit ur duschen och sitter och tittar på film som mamma har hyrt just nu tittar jag på seven punds och sedan australia. tidigare i dag har jag inte varit ute i solen ett skit :( älskar att ligga i solen men var yr i huvet så kunde inte.. men det har varit att sola alla dagar och kmr att bli alla dagar framöver! :) men jag ville hitta på nått så drog och klippte mig i handen centrum på drop in i dag för 250:- kmr fan inte i håg vad salongen heter men jaja den var inte den bästa men den dög.. men kmr nog inte gå dit igen för så bra va den inte.. jag blev ganska nöjd med håret men hon gjorde inte direkt som jag sa men hon tunnade ur håret för att de var så tjockt sen skulle jag klippa itapp med hela håret men jag hade lockigt när jag kom in på salongen så hon tyckte det skulle vara snyggare att bara klippa håret på sidorna i kort sedan längre och längre och det blev coolt! men bad henne att klippa mina toppar så det skulle se slitet ut.. men det sket hon i så håret e helt rakt längst ner.. skitfult!! ska försöka göra nått själv åt det så det ser slitet ut.. lär jag nog fixa på mågra dagar eftersom jag jämt håller på med håret.. men sen blev de ju lite kortare än va det var innan, men bara nån cm så inte så mkt men det känns mkt ändå (A) men alla andra säger att det inte syns skillnad på längden så det är ju skönt! men senast jag klippte mej var i höstas när skolfottot togs, så jag tyckte att det var läge att klippa nu.. men tkr egentligen inte om att klippa håret man vet ju aldrig om det blir bra (A) sen vill jag ha längre hår så jag spar det är därför jag inte klipper heller.. vill att hela håret ska vara lika långt, även luggen så det lär ta ett tag (A) och i mrgn ska jag äntligen träffa min pojke som precis blivit frisk, hoppas han tkr om min "nya" look ;)

puss och kram

ska försöka lägga in bild om jag får någon bra!

gårdagen

hejsan!
han inte blogga i går va så jäkla trött i går kväll efter den varma sköna dagen och min övningskörning. så tänkte passa på att berätta nu vad jag gjorde för er som undrar!
i går så började jag min dag på gålö med sol och bad, men blev en lite besvikelse när vi såg alla alger som åkt in på stranden och var helt svarta men när man gick ganska långt åt sidorna så försvann det men det var fortfarande äckligt vatten så det blev 2 dopp inte mera det var inte så fint att man kunde ligga i! så vid 12 orkade vi inte ligga där mera ( hade varit där i 2 timmar då ) så vi åkte hem och svängde förbi ica maxi och köpte mej en luftmadrass så jag kan ligga och flyta i vattnet, man blir mkt brunare då (A) sen när det ändå var fint väder testade jag den nya glassen mc flurry maräng swiss och den var riktigt god men det var lite för mkt chokladsås för min del! sen var det hem i ungefär en timme och sola, sen var det mc dags med mamma och kalle och åka till cafet rosenhill där jag köpte äppelkaka winerbröd med phiadelpia och juice, as gott! så heladagen försvann eftersom vi sedan drog vidare till lövhagen och bara satt där sen kom vi hem vid 20.10 så då var det tv dags, mamma´s boy riktigt kul men helt galna morsor :S sen vid 9 var det dags för mej att övningsköra, så var hemma ungefär vid 10 då jag var så trött att jag gjorde mej i ordning för sängen och somnade på en gång.

JUSTE! precis innan jag somnade var jag nyfiken på mitt gymnasieval så kollade det.. kom in på en linje jag inte ens sökt.. känner inte igen skolan elr någonting.. och de gymnasiet låg på min andra plats ( som jag inte ens sökt till ) enskedegård inriktining frisör men som första hand hade jag tyresö gymnasium inriktning frisör och jag är första reserv där så det är bara hålla tummarna och hoppas på att någon hoppar av!!

ska ut i solen nu, puss och kram!

bilder från i går..

      

grill

hej!
i går var en helt fantastisk rolig kväll med grill och mys med några kompisar till min syrra och föräldrar och min gamla innebandytränare och hans fam. riktigt kul :) gott var det också. somnade med ena hunden i sängen också haha, blev riktigt trött på kvällen efter en kubb turnering och mitt lag förlorade efter först en vinst sen två förluster efter.. och sen så blev de då lite "fight" mellan 2 personer killen började och kasta kubb pinnen på smalbenet på sin tjej som fick värsta bllå/lila bulan och hade ont haha sen va det "pay back time" så tjejen sikta på kubb klossen på marken men det var inte riktigt där den hamna.. den hamna mellan benen på killen och så var det "rättvist" haha

och i dag har jag badat på öran med helen och solatbada och käkat vatten melon och jordgubbar och så kylde vi fantan i vattnet och när den flötrunt där så såg det ut som att den v ar jätte liten haha asså i hopdragen! en 2L flasta såg ut att vara 50cl flaska haha fett kul!

sen senare på eftermiddagen så körde jag lite för fort förbi en polis som sedan tappa bort mej typ..

sen när jag kom hem och förklarade för mina föräldrar så hörde mamma någon som skrek på hjälp och kom inspringade i köket och hälde upp is i en påse och sa att jag skulle springa med detta till grannen, så dte gjorde jag! då hade hon haft foppa tofflor och det hade blivit halt så hon hade halkat och slagit sönder knän och ena ögat. så då hjälpte vi att pyssla om henne. men efter en stunde blev hon bättre.

och just nu så sitter jag här i min säng på mammas mac data.. hatar den här datan den e så jobbig, gillar windows bättre.. förstår mig på dom lite mera!

så nu var det dags för en dusch och det ska bli SÅ skönt efter denna heta dag! älskar verkligen att värmen nu kommit tbx! så ska ta en snabb dusch och sedan ringa min pojke och kolla hur han mår!

så ha det bra nu i värmen!!
puss och kram

bilder från i går..

(någon insekt har ätit som ett hjärta)
       


orolighet

hej..
har inte haft tid och blogat på ett tag.. pga av det fina vädret och personliga skäl som inte är så roliga.. du har vart sjuk 1vecka nu och de får vara bra, vrf blir du bara sämmre? jag önska jag kunde hjälpa dig att bli frisk, men det kan jag inte.. men jag kmr alltid finnas här för dej vad som än händer, bli bra nu älskling! saknar dej och det är inte kul att se dej så här! önska jag kunde vara hos dej hela tiden och åtminstonde hålla din hand, men det går inte för at du är för dålig..

nu till de roliga, har solat hela veckan och bara haft det mys :D har varit så sjukt bra väder och har vaknat varje mrgn kl 9 och kiat ut på gräsmattan och lagt mej på en filt och somnat om (A) så har fått ganska mkt färg och det är ju skönt, har bestämmt att vara neger innan sommar är över så man slipper sminka sig i gymnasiet utan att skämmas haha! sen i dag så kände jag för att vara nyttig så åt en smoothie till frukost elr de kanske räknas som lunch vid 12 tiden? skitsamma den var i alf jättegod och ennu godare när den svalkade mig i solen! smoothie med hallon och björnbär hemmagjort, kan de bli bättre? det är så jävla gott!

sitter nu och kollar på svt1 på mikael jackssons alla låter och videor, nått ihopklippt repotage, riktigt bra faktisk!
så detta var allt som hänt mej denna vecka!

puss och kram

 

"hemma" igen

hejsan!
vrf jag kallar detta inlägg för hemma igen är för att jag varit borta från bloggen ett tag.. har firat midsommar med pojken min och haft jätte kul ute på hans land med strålande sol riktigt varmt väder och jag badade i kompisens pol och massa skoj har jag varit med om, har hängt med hans syskon + kompisar! även var jag nera i blekninge och hämtade min mc och hälsade på morfar, riktigt najs faktiskt! blev stolt över mig själv att jag köpte mcn! så i dag har jag tagit hand om min sjuka pojkvän även fifflat lite med mitt hår, det blev också najs! mera naturlig färg, ljusblond men med lite mörkare blonda slingor, vill ju ha ett naturligt resultat och ger mig inte fören jag får ett (A) så får nog kämpa ett bra tag till ;) haha! men nu har jag precis kommit hem från mc skolan, har varit där och skrivit och blev godkänd på det svåraste provet ( fas A) av 3! man skulle ha 63 av 70 rätt för att få godkännt, jag hade 64 av 70! så nu återstår bara fas B som jag redan kan pga att dte e samma som moppe testet jag ghorde förra året, och sedan fas C. så snart ser jag fram emot att få köra min mc!!! har redan bestämmt mig att jag ska ha kortet innan sommarlovet e slut, så jag kämpar och kmr inte att ge mej! hoppas ni har haft lika underbar helg/ midsommar som jag har haft med mkt sol och mysiga stunder?

puss och kram!

här kmr några bilder från min helg!

            

sommarlovets första sommar dag!

hej!
ÄNTLIGEN! detta är sommarlovets första rikitga sommar dag! det är sol ute och det är ganska skönt, kunde vart varmare men ska inte klaga.. dte har ju trots allt regnat ett tag nu! här sitter jag själv och leker med håret.. ska snart fixa till mig lite! och om en stund kmr pojken hit och det ser jag verkligen fram emot, saknar honom. och i mrgn så åker jag ner till bleking och hämtar min mc, och hälsar på släkten samtidigt och far hem på torsdag så e hemma på kvällen då nån gång. nu känns det verkligen som att sommaren är på väg att komma och det känns härligt! hoppas bara det är så nu!!
jag vill vara sommar fin på midsommar, men vad kan man göra för att göra sig extra fin? jag va hos frissan i går och fixa håret, men det ser ju typ ut som vanligt i alf :/ skit tråkigt.. e det nån som vet nått sommarfint man kan göra med sig själv? asså något lite extra? behöver verkligen hjälp (A)

puss och kram

 

mys kväll

hej!
i dag har jag gymmat. finns inte så mkt mera och säga, det ända jag gjort i dag e de. sen hyrt 2 filmer så ska ha myskväll med syrran i min säng nu. och i morgon har jag mkt att göra, ta spruta, mcskolan och fixa grejer till övningskörning och teori, fixa håret och gymma så har fullt upp i morgon så ska bli skönt o sova

puss och kram

tråkiga jag.

hej!
vrf blir man så tråkig när det är tråkigt väder? asså man kmr inte på ett skit. man vet inte vad man ska göra, men blir grinig och har allmänt tråkigt? så uppfattar jag det som i alf. så min morgon började med att jag vaknade och pratade hoj med mina föreldrar i typ 5 min sen skulle dom i väg till fiket där jag ska sommarjobba, så på 5 min slängde jag på mej träningsoverallen och åkte med dom och tog en morgon fika/frukost där! rikitgt gott faktiskt! sen efter 1 timme drog vi hem och nu sitter jag här alldelles ensam hemma och alla andra är och fixar häst grejer till min syrra som för några dagar sen fick häst. så vad ska jag hitta på en sån här regnig och tråkig dag? har så dålig fantasi när det är dåligt väder. har någon nått förslag?

puss och kram

åå lördag!

hej!
dagen började med att väcka pojken kl 8 elr rättare sagt jag blev väckt av mobil klockan och försökte få liv i han! sedan vid kl 9 hade han träningsläger och samling i trånkan med laget. jag fick skjuss hem och sen så blev det ett allvarligt snack med föreldrarna, de slutade med att jag och pappa for i väg och tittade på en mc 125cc till mej. så nu är det bara att börja plugga och hoppas på att ha kortet till hösten så jag kan brumma på egen hade, nu kmr det bara bli att övningsköra hela tiden och plugga så mkt jag har tid. självklart måte jag vila från detta också, men det kmr vara mkt fokus åt detta håll nu ska försöka få allt gjort på 1 månad så de e lite tajt, men jag har bestämmt mej för att de ska gå, så då ska de de! 

puss och kram

(ska köpa sån här hoj)

 

min underbara som blev fruktansvärda fredag!

hej!
min fredag, som skulle bli underbar blev fruktansvärd.. den började bra med och titta på min pojkens skolavslutning och se hans sjukt coola lärare uppträda och massa andra på scen med musik och annat underhållande, riktigt kul! efter de tog vi svängen förbi burger king och käkade god lunch! sen skulle hans pappa fixa sin klocka och sen far vi hemmåt i ösregnet! det var bestämmt att jag skulle hem senare den kvällen.. men så blev de inte.. det blev ännu en natt till med pojken, därför jag inte bloggat på ett tag heller.. och då kom den fruktansvärda värken.. PMS värken!! jag bara låg och låg i sängen.. det fanns inget annat jag ville göra.. jag fick en ipren mot smärtorna, men det hjälpte inte!vad skulle jag ta mej till? tårarna började sakta rinna ner för kinden och jag la ansiktet i kudden och kurra i hop mig. min pojke klappa mig på ryggen och sa jag förstår om du vill åka hem, vi kan skjussa dej? säg till om vad som helst så hjälper jag dej, du vet att jag älskar dej, sen gav han mej en puss i nacken. då vände jag mej om till honom och sa jag mår bäst i din närhet och det är där jag vill vara! så jag stannade och klarade av natten pga av hans mamma! hon är alltid lite fiffig och något extra, det går inte och förklara hon e påhittig och har sina egna knep! så hon kom in och frågade hur de va med mej, så jag förklarade läget och vipps så kom hon med hjälp, en spikmatta! jag förstog först inte hur den skulle hjälpa, men sedan förklarade hon! " lägg dej på spikmattan med ryggen och ligge still, sen kommer blodet börja pumpas runt i kroppen och du blir alldelles varm, sen lovar jag att det kmr gå över! " så jag gjorde som hon sa och det fungerade faktiskt, jag låg på spikmattan i ungefär 30 min och sen va värken borta! jag rekomenderar verkligen spikmattan!! så det blev en mysig kväll till sist liggandes på spikmattan lite då och då kollade på scrubs i pojkens säng med han liggandes i min famn och massa godis! så det blev bra till slut i alf!

puss och kram!

(märkena efter spikmattan)                 (mys med pojken, tittar på scrubs)
 

sommarlov, äntligen!

hej!
vad mkt mera än SOMMARLOV finns det att säga? här kmr i alf bilder från min skolavslutning

puss och kram ( mer bilder kmr, väntar på helen..)



sista minutrarna

hej!
då var det snart dags då, skolavslutning kl 14 i tungelsta kyrkan alla 9or i hela skolan.. kommer faktisk sakna klassen, men jag kommer nog inte förstå, inse de fören dom sista minuterna när alla faller i tårar.. har gått med denna klass sen början av 8an och har trivts väldigt bra i denna klass 9a och innan gick jag i klass 9c i samma skola som jag gått i sen ungefär dags.. så kommer nog bli jobbigare för min del att skiljas från den nu.. men kommer ha kontakt med många även efter skolan båda från min nya och gammla klass! just nu förberader jag det sista, har packat alla grejer till skolavslutningen och ska ta moppen ner till helen och göra mig i ordning där så nu e det matlagning som gäller, e grymmt stressad.. blir tortelini med ostsås :) riktigt MUMS! för min del blir det i alf klänning på skolavslutningen, det tycker jag är sommrigt och fint och lite mer skolavslutning! jag har också redan tagit moppen till vh och solat så jag ska vara brun och fin innan avslutningen och på vägen hem där i från stannade jag till på karlssons växt hus och plockade i hop en fin bukett till min mentor som jag ska lämna till henne i klassrummet, där vi ska samlas 12.45 för att fika och prata lite , det sista med några i klassen som jag inte kommer se något mera eller hålla kontakten med.. så vi får se om jag är den känsliga typen och fäller en tår.. eller vad tror ni? lägger in bilder från skolavslutningen i kväll.. föresten kom på en sak, brukar ju gå på grönan varje skolavslutningen med massa kompisar från nys/gammla klassen men blir inte de i år eftersom jag ska på nrj på torsdag .. då kan man ju åka allt då redan på dagen o kolla nrj på kvällen ;) så nån som har nått roligt tips på vad man kan göra för att fira sommarlovet?!

puss och kram

sista dagen med klassen

hej!
sista dagen idag tsm med hela klassen.. vi stadsvandrade och slutade med en soppig film som hette nått med millionaire.. tyckte den sög verkligen, rekomenderar den inte! sen så när vi va klara blev de donken mat och sen kollade jag och emelie runt i affärer och jag , emelie hittade nått som verkligen föll oss i smaken och vi tyckte glasögonen var fett coola! var tvungen att köpa dom!! nu lite senare kanske jag ska till årsta med några polare och titta på ribbys skolbal känner många som går där i skolan och som har spelat i samma innebandylag som mej så är lite sugen på att titta :)
så dagen var lite mysig i alf trots allt att vi inte var med klassen hela tiden och att jag och emelie gick vilse och hamna på stureplan och skulle vara vid kungstornet.. och alla som ragtgade på oss haha skitsamma vi fick till en lyckad dag till slut i alf!

puss och kram

(solglasögon punktshop 50 kr, emelie wall, waall.blogg.se)



några enkla dagar

hej!
har inte bloggat på ett tag pga av olika skäl.. (A) men i alf så har jag hunnit med en hel del dom dagarna :)
i går så blev jag firad i efter hand på min födelsedag för det var ju bal när jag fyllde år :) så då fick man mest pengar och en mobil av mamma o pappa i försenad pressent också, och är väldigt nöjd med den!! och i fredags var jag hos klas på kvällen och hade kul och då var vi flera än vad vi brukade var och jag hade väldigt trevligt även om jag var lite trött :)
i dag så när jag vaknade var det kanon väder ute, så jag och helen bestämmde oss för att ta moppen och åka och lägga oss vid öran och sola och bada, men tyvärr va det förkallt för ett dopp så det blev bara sola för våran del.. och fotta så klart (A) senare när vi legat och tagit dte lugnt ett tag så fick hon och jag spring i benen.. som vanligt (A) vi har lite svårt att sitta stil för det mesta (A) så vi drog hem och böt om och jag satte på mig lite snyggare kläder än "mjukis kläder" så drog vi till handen centrum och shoppade! helen hittade en kjol och i kassan när hon skulle betala var hennes kort tomt och vi vet inte var pengarna tagit vägen!!! så jag lånade ut pengar till henne, sen skulle hon ha ett skärp.. och vi letade igenom varenda affär i hela centrumet och hittade inget som fall för henne i smaken.. men när vi höll på och leta så såg jag en väska jag blev kär i så jag var tvungen att köpa den! så nu blev jag lite glad också när jag hittade nått som jag letat efter ett tag och inte hittat :) sen när det var klart så tog vi bussen hem och jag kände att mina hälar började klia elr typ irritera lite.. men jag tänkte inte så mkt och började gå när jag sedan klivit av bussen på väg hem.. men några 100 meter innan mitt hus kunde jag inte gå längre, utan jag tog av mig skorna och hade värsta storta skavsåren på båda hälarna! så gick barfota sista vägen hem (A)  så nu ska jag bara ta det lungt resten av dagen och njuta av timmarna som e kvar nu 2 dagar innan sommarlovet

puss och kram här kommer bilderna från senaste dagarna!

       

sen här är väskan jag köpte

 
( lindex 199kr)

sen fick jag tid o träffa pojken med..

  


öppet hus

hej!
då va det avklarat! sjöng på öppet hus och fick massa aplåder! ledig i morgon så de e najs :D just nu pratar jag med pojken och planerar min helg så här ser den ut:

fredag: fixa med helen och gymma med hannna på morgonen sedan dra till klas på kvällen elr stunent skiva?

lördag: släkten kmr hem till mej och firar min födelsedag

söndag: inget bestämmt :)

puss och kram

balen

hej!
kul att man fick extra sovmorgon i 30 min :O:( jag är så jävla treött efter balen kom hem runt 1 i går och hade kul hela kvällen.. visst har man lite träningsvärk i benen efter dansen men det var klart värt de!! så det blev en lyckad födelsedag! men i dag har vi öppet hus i skolan från 18- 21 :O hur ska jag orka, ja kom hem från grancanaria i går natt liksom? som tur e är vi lediga på fredag så de blir väll o sova bort hela dagen även fast jag planert lite annat, som att åka o bada o sola med helen och kanske student skiva på kvällen med pojken.. får se hur min efterlängtade fredag ser ut (A) här kommer lite bilder från balen..

puss och kram!

     

borta bra men hemma ...

hej!
äntligen var man hemma igen i regninga sverige.. inte så kul.. när jag va utomlands kollade jag svenska nyheterna varje dag och då hade ni minsan kanon väder och vrf just regna nu i dag när jag precis kommer hem och fyller år med (A)?? men jag ska inte klaga! jag har haft en kanon vecka med mkt sol och shopping!! jag har köpt as mkt snygga saker och även hunnit med och fixa naglana till balen! vi hade runt 25-30 grader varje dag och mornarna var nästan alltid mulna med det sprack upp på dan när solen tog som mest.. men då va det min petiga mamma som tvinga mig och smörja in mej.. men fick lite färg ii alf och de är ju det viktigaste när man åker bort och njuta förstås! men aa har lite brottom nu.. fyller år och ska snart fixa mig till balen så det blir en najs födelsedag för min del i alf.. :)

puss och kram! (lägger in bilder senare på mina ny shoppade saker)

RSS 2.0