Tjockis ångesten, vill ha min gamla kropp




Smärta

Jag är väll inte så stor än i jämförelse med vad jag kommer bli.. Men har redan märkt besvär att ta sig upp från konstiga ställningar i sängen. Kan inte använda mina magmuskler för att resa mej som jag för de mesta brukar göra. Det stramar i hela magen istället och gör nästintill ont! Man börjar känna sej små handikappad och smärtorna i ryggen ska vi inte tala om. Må de här mysiga/jobbiga vara över snart! Min dagliga hjälp just nu.. 


Sparkar

Ni kan inte förstå känslan, hur underbar den är samtidigt som jag lider. Att veta att pojken mår bra och att han rör på sej är ett gott tecken för mej. Men jag vaknar av hans sparkar på nätterna och morgonen samt att jag har svårt att hitta någon bra ställning att ligga i.
Hur som helst så börjar de ialf att hända grejer och jag längtar efter dej, ännu en pojke att vara rädd om och beskydda som sin prins, kommer bli underbart!



Pojke

Vi fick bekräftatför ett tag sen att de skulle bli en kille, vilket jag hade kännt på mej från första början! Allt rullar på som de ska och jag växer, bebisen sparkar och tillomed min pojkvän har fått känna sparkarna med handen på magen, allt börjar bli så verkligt..!
Vi båda blir allt mer och mer insatta i allt och nu njuter vi bara! Vi kan inte mer än längta efter att han ska komma ut! I januari är de beräknat och de har redan gått mer än halva graviditeten, låt detta gå fort och smärtfritt! Vi väntar på vårat lilla mirakel... ❤


RSS 2.0