som en dröm

allt var som en dröm, fast sann.. finns inga ord att beskriva med utan den ända som kan förstå är VI!

" Du har ändrat på dej :( "

Du berör, du väcker och du räddar, men inte mina känslor.. Hur kan allt vara möjligt? Jag förstår väldigt lite här i världen har jag märkt.. Ett ord kan förändra en hel person, även mej.. Smset väckte tankarna, vad har jag gjort? Vad gör jag med mitt liv, vrf kan inte allt vara som förut frågade jag mej själv.. Tankarna börja snurra och det var jag, helatiden.. Det har alltid varit jag.. Det är att ändra på sej och det är de som är felet.. Om man inte bara kunde vara den man alltid va med dej.. Fan! Jag har velat gå vidare och kämpat in i det sista men glöden inom mej har släckts! Gör det du vill göra, du har hela livet framför dej, elr? Men det är inte alltid så lätt även om det värkar så.. Det här var mkt svårare än jag tror.. Det svåraste momentet i mitt liv sen denise.. Inget är svårare än den stunden i mitt liv, bara nästan.. Det här! Att älska någon är som att hela världen stannar till när du ser hans leende. Varje minut i hans närhet är värdefull, varje ögonblick betyder mkt och varje puss och kram och varje ord värmer, att älskar någon är underbart att älska någon kan också vara smärta.. Jag kmr aldrig sluta älska, jag kmr plågas med de hela livet men det är något mitt hjärta och jag kmr få dölja för världen så länge min värld inte är berädd att visa att den älskar mej! Livet och kärleken är inte lätt att lägga i hop.. Kämpe glöden, tänd dej igen? Jag vill bara släppa taget och låta mitt hjärta gå, för du vill inte vara kvar.. Vrf har jag ändrats, vrf förstör jag för mej själv? Vrf kan man inte spola tbx tiden och göra om allt rätt? Då hade mitt liv aldrig varit förlorat..



 


skola shopping hälsan

så dett var min dag men shopping skolan käka på donken en ego bild efter hairspa och sen min mc skador..

mår förövrigt så där har ganska ont och ska kolla upp mina skador på torsdag då de var 2 veckor sen olyckan hände och se vad dom säger och vad som kmr hända med mej!

nu ska jag på innebandy match mina gamla lag kompisar spelar mot varann sen blir det idol på kvällen så ska dra nu puss!

 


felen

tankarna, kroppen, hjärnan och hjärtat!

har funderat mkt och är osäker på vad jag vill, funderar på att hoppa av gymnasiet.. börja på nått annat inom hantverk som målare snickare tex. mina tankar går även på min "kompis" som finns i huvet och i mitt hjärta hos mej helatiden! orden susar i huvudet " om du vill *** ** *** *** ** **** måste du ****** *** helt" jag måste erkänna mina fel.. jag kmr aldrig kunna kunna se åt ditt håll kmr aldrig kunna sudda ut dej ur mitt hjärta jag kmr aldrig rensa tankarna jag kmr aldrig sluta drömma, men om du vill gå kmr jag inte hindra dej.. utan jag kmr kämpa för att få dej tbx!

jag har gjort många fel här i mitt liv, nog mera fel än rätt om jag säger så.. när jag tänker efter har mitt liv inte varit enkelt.. kärleken skolan livet.. livet leker jag med, skolan skiter jag i, kärleken dränker jag.. jag är ur koncentration och du aldrig hade lärt mej allt jag kan så hade jag inte varit den jag är i dag, jag hade inte suttit här i dag, jag hade inte kämpat.. jag hade gett upp! du gjorde mej starkare än vad jag någonsin varit och även fast du inte är vid min sida varje dag känner jag dej inom mej och för varje dag som går så stärker du mej!

"de var du som höll mej vid liv under olyckan"

de e därför jag sitter här i dag, förlåt för allt jag gjorde mot dej min solstråle!

11 månader 1 dag och 5 minuter..

VI, trodde jag var början på mitt liv!

så mkt på den tiden, så lite nu! Se frammåt, låt dagarna flyga förbi och hoppas ända in till döden.. att detta var slutet på en ny början..

fest!

tjabba taggad som fan inför kvällen även fast jag inte kmr kunna dansa elr så men jag ska ha humöret på topp och bara leva livet och ha kul så gott jag kan! hoppas på massa snygga killar och en trevlig kväll haha!

så har varit i handen och fixat det sista, nu e de bara jag kvar som ska fixas ;) kan slänga ut en bild på fest locken i kväll för er som vill se!

puss och kram!


  


texten


tråk fredag!

börja jobba kl 10 slutade kl 12.. hoppade bara runt på kryckor och va i vägen så fick gå hem.. de var min fredag..

bästa bästa!

bästa lollo haha! dagens ansikte var väldigt vackert från våra sidor haha! och vi är proffsiga fottografer haha bilder kmr senare, troligen i mrgn! bästa dagen på länge! träffade även min lilla stumpa i handen, lika mys som vanligt !! ska ha den bästa hlegen på länge nu!! ska sova tsm med min lilla stumpa i mrgn och fest på lördag och träffa en killkompis från gbg i stan då och på söndag blir det sova ut hela dagen sedan sola och bara mysa! denna helg kmr bli bäst!

just nu ska jag se idol och läsa sofis mode!!

med mej, är det inte så bra.. benet har blivit värre.. va och kollade de i dag har brottom förklarar mera sen!

ont ont

hejsan svejsan!
har inte så mkt att berätta om förutom att jag och en brud i klassen har planerat en resa bara vi 2 på höstlovet ner till gbg, hoppas det blir av stapeln! har annars förövrigt haft en trevlig dag förutom frisör lektionen där vi skulle rulla jävla permanent för 2 gången.. blev klar med hela huvet på 1 timme.. men det kmr läraren och drar i mina spolar och säger "fel, gör om" jag ba "aa de e så klart det blir fel när du rycker i dom och förstör" så blev sur så gick och hämtade en plattång och min kompis skulle platta mitt hår i stället och då blev hon as sur och låste in alla plattänger i ett skåp haha! men hon va så osmart så hon glömde att nyckeln till skåpet satt kvar i låset haha ;) men min polare va allt tydligen fel på när hon hade gjort halva huvet fick hon byta docka 2 gr och hon hann halva huvet på 2 dockan me.. så hon blev skitsur och vi tycker mindre om den läraren nu mera!

för övrigt så är det okej med mej.. livet rullar elr ska man kanske säga hoppar fram? har fortfarande jätte ont efter olyckan och kmr få leva med det ett tag till..

och måste bara säga ETT STORT GRATTIS TILL MIN FLICKA SOM FYLLER 16 ÅR I DAG, ALEXANDRA ALICE EK!

shoppade även lite i går och en annan grej jag shoppat kmr i veckan, läääängtar!

puss och kram, ska försöka börja blogga normalt igen nu och kanske finner jag svaret på mina frågor på vägen?

jag, nej?

jag var, jag är, jag vill bli, jag.. har inte än aning! du lämnade ett sånt stort hål efter sig, jag lider för varje dag som går och sen i torsdags, oturen och tankarna på dej, jag kom ur koncentration "jag trodde jag skulle dö" jag förstår inte, allt händer mig utan att jag gör nått och nu har det blivit för mycket..

låten får känslorna att gråta!





sjuk beskedet!

var nere på akut sjukan i går och skulle kolla om de var nått mer än bara ett blåmärke, har mått så dåligt och haft så ont sen olyckan.. jag hade haft av muskeln i benen där av det onda och det stora blåmärket var en kraftig inreblödning och sen svullet sen hade jag spräck ett revben.. så jag hade tur, det kunde vart mycket värre!

nära döden!

chockad, inte konstigt! jag är så rädd.. de va nära döden! jag åkte södertälje vägen där alla mc åkare åker.. va på väg hem åkte förtare än vad man får.. fick möte av 2 hojjar i nedförsbacka som låg i 150 jag låg i 90.. dom körde så fort att dom kom över i mitt körfält, jag panik bromsa, låste bromsarna och den ena mc åkte in i sidan på mej så hojen börja glida på sidan med mitt knä i asfalten och jag bad till gud att få stopp på mc:n! den bara gled och jag tänkte nu dör jag.. ungefär 1 meter innan jag skulle åkt rakt ut i skogen tog de stopp.. jag chippade efter andan en stund och var i chock! åkte sedan sakta hem och bara vänta på att mamma och pappa skulle komma hem.. pratade med dom nyss och ska nu kolla mc.. ska även be mamma kolla mitt knä senare fick jävligt ont faktisk :( jag hade änglavakt!


ingen vanlig tisdag...

skolan i dag.. jobbigt men kort dag! fick i mej lite käk i dag för stunden.. har svårt för att äta men matlusten kmr nog tbx med tiden.. är inte riktigt på blogg humör, har det rörig för tillfället och börjar tappa glöden, vem e jag?
det är nog en fråga jag själv måste kunna besvara innan ni kan få reda på de.. medans jag försöker finna ett svar så kmr jag ligga lågt med att blogga, kanske skriver ett litet inlägg i bland men kmr mest bli korta i sånnafall..

ett leende döljer allt, så le tjejen!

för stunden

sitter jsut nu och spelar gitarr håller på att spela in en ny låt till en hemlig grej, som jag inte tänker säga.. elr de e flera olika låtar.. men i alf, de ska bli kul! ska med alexandra senare och kolla när hon tränar innebandy :) kulkul!

hörs senare!

måndag

hejsan , tiden går det är redan måndag och helgen är över.. har inget att säga än LYSSNA PÅ LÅT TEXTEN PÅ LÅTEN JAG LA IN.. har inte gjort mkt i dag.. åkte till fiket en stund sen åkte jag vidare till icamaxi och köpte hårfärg.. någon loreál steg 1 & 2 med färg och slingor.. vet inte riktigt hur de ser ut än.. håret har inte torkat! så aa, hoppas de blir bra.. pallar inte vara bimbo blond längre.. alla tar en på fel sätt och det orkar jag inte med längre! jag vill bli tagen för min personlighet och för den jag är, för jag har verkligen blivit en jätte bra tjej.. så jag hoppas att alla kan respektera mej nu FÖR DEN JAG ÄR! så det är vad jag gjort i dag.. ska kolla på idol snart från förra året sen kanske träffa en kompis, får se vad jag känner för.. ska höra av mej till en polare och kolla om hon har innebandy träning och följa med och titta.. saknar att spela!! kanske ska börja igen.. ska kolla upp lite olika aktiviteter jag kan göra på min fritid :) är inte så fotto sugen men kanske kan slänga upp en bild på mitt hår sen, men lovar inget..

ska gå och sova en stund nu och sen åka lite mera mc..

puss och kram, fick föresten hem mitt körkort på posten i dag!

.


matchen i går

Dannes lag vann med 6-0 tror jag det va. Han spelade bra!

lördag

hejsan en seg lördag men hoppas på att det blir bättre fram mot eftermiddagen! vaknade kl 8 kunde inte somna om.. hade gjort bort mej i går så ville smsa och be om ursäkt och så.. men han sover ju till 13 så väntar ff på svar från honom.. så hoppas d eblir bra så jag får sova med han och kolla på hans match saknar de verkligen de var länge sen jag sov me han sist.. men så vid halv 9 åkte jag mc de va lite kyligt men ändå så skönt med friskluft! frös lite om händerna bara men när jag kom hem drack jag te och käkade frukost.. sen hoppade jag in i duschen och nu sitter jag här och ska föna mitt hår :) och sen funderar jag på att sola i eftermiddag för att få tiden att gå! så om de inte bli nått med killen så ska jag väll försöka få tag på nån polare men jag hoppas att de blir killen faktisk!!

så aa de e min lördag vad jag vet än så länge!

puss och kram!


god morgon

hejsan och god morgon!
är riktig pigg i dag :O sov ända till kl 8 eftersom jag inte börjar jobba fören kl 10 i dag, jobbar ju i handen på fredag! så slutar jag kl 18 i kväll, kmr bli en tuff dag för mej som ff e lite som ff e ite små sjuk! men jag kämpar :) det är ju trots allt fredag så man vill ju hänga med polarna då ;) ska höra med polarna om vi ska dra hem till klas som vi brukar göra, har jämt så kul då :) haha!

men aa har precis ätit frukost, men fans typ inget hemma :S as skummt! blev fett irriterad så nu ska jag sitta här och inte göra ett piss till 10 över 9 då jag ska traska till bussen och sedan byta till tåg och börja jobba vid 10 :) ska även försöka hinna åka lite mc i kväll också, så jävla kul med eget körkort!! tummen upp för de!

och i mrgn blir det att se på hockey match på min prins, sen sova med han!

en fråga som jag bara fick upp.. Har du nån gång kännt dej mindre älskad av någon som är dryg mot dej?


satt och tänkt på en grej bara?

ska fixa det sista nu som att borsta tänderna plocka fram ett par skor, bädda sängen och ta på mej parfym!
tror jag bloggar en snabbis i kväll om jag hinner och orkar:)

puss och kram!

vrf?

jag förstår ingenting, vrf e de så här?!

onödig skoldag!

hejsan :D
jag var i skolan i dag och träffad ekompisarmna igen fett sköönt med det var inte så många att träffa vi var bara 5 st i min klass resten sjuka.. haha så nu vet jag vad jag fått de från ;) men i alf.. hade bara en lektion i dag på 1 timme sen 2 håltimmar efter varann plus lunch skulle slutat kl 14 i dag slutade kl 10 :O åkte dit och hem typ :S så sitter nu och äter lunch och har inget och göra så ska dra i väg med mic mc och fika någonstans, aksnek möta mamma i stan också? hon åkte dit på mc och jobbade och ska snart komma hem! köpte även med mej en god tårta hem från skolan jag nämnde ju förut att vi har bageri i våran skola och massa andra orkar inte rabbla upp dom för de hör inte hit ändå.. så köpte en chokladtårta med rivenchoklad och chokladmousse med mandarinklyftor på , MUMS! tummen upp för smarrig chokladtårta! så ska även försöka sola i kväll så jag slipper sminka mej, orkar verkligen inte de :O så drar nog mc till handen och solar sen :) men jag solade så ofta och minst 1 gång i veckan förut 1 typ 1 år :O sen förra sommaren.. så om jag bara solar i bland nu så blior jag inte brun, det blir liksom ingen skillnad för min kropp är van vid att få mera sol?! skummt! men tummen upp för att vara brun i alf, elr bli! haha ska även se idol i kväll, älskar att kolla på de!! sen pojken och jag ska sova tsm på lördag vad mys.. ska även kolla hans match då och syrran ville hänga med och titta så får se hut de blir med det :) men nu har jag inte tid håller på att äta lunch och ska fixa mej och se dra får ju gäster ikväll därför köpte jag tårta!! så vill hinna åka lite och sola och sånt innan :D

så puss och kram! slänger in bild på tårtan ivkäll :)


KÖRKORT, yes jag klarade det!

JAG HAR FÅTT MC KÖRTJORT NU! KLARADE DE I DAG SÅ HAR ÅKT SEN KL 10 I MORSE!

är hemma nu i alf och ska snart ut igen (A) de e så skönt att åka själv då kan man gasa lite mer än vad man kunde när man övningskörde, haha så roligt.. aaahhhh!!

så ta mc till skopunkten och köpa nya skor sen fortsätta färden hem till daniel och kmr hem senare på kvällen för att kolla idol och då märker vi även om det blir skola för mej i mrgn. hoppas på det så jag kan jobba på fredag också :D vill även sova med danne på fredag elr lördag så ska försöka snacka med han om de i dag sen.. får se hur de blir :)

så aa, har varit på fiket med mc en sväng och fikat sen i handen en sväng även brandbergen, åkt motorväg och södertöljevägen och sorunda och lite i vh och årsta havsbad och jag har fan vart överallt :O så ska snart pysa till skopunkten ska försöka hinna blogga i kväll.. men ska se idol kl 9 och kmr nog inte hinna blogga inna ska va hos dane så länge de går!

så hörs, puss och kram!!!

taggar för tv kväll

hejsan allihoppa!

sitter nu och taggar inför en tv kväll blev så sugen på att sjunga när jag nyss såg idol :O så ska ta atg i gitarren och dra några låtar nu men är genomförkyld låter hemsk så nån video blir det inte, elr kanske.. men troligen inte!! ee, ska snart hoppa in i duschen och göra mej fräsch inför i mrgn för kanske ska fira med tårta, vissa vet vad det handlar om och ni andra får gissa! sen efter de en stund med pojken min dränkt med mys :D så ser fram emot morgon eftermiddag, kan ju inte säga ddirekt att jag ser fram emot morgonen.. ursch.. mer övningsköra och sen det stora :O

så i kväll blir det bara att koppla av och ta det lugnt! ingen feber just nu vad jag känner men hela jag e varm så lite svårt att känna på sej själv kanske ;) får be nån annan kolla sen, ff jätte snorig och så.. men det börjar ändå kännas som att det går åt rätt håll och de e skönt :)

skola på torsdag hoppas jag!

var även i handen i dag och solade medans jag ändå skulle shoppa, det ar riktigt skön börjar bli lite brunare nu men inte som förut.. så har några solningar kvar, kmr även ligga i och sola 1 gång i veckan sen så jag förblir brun hela året om, väldigt skönt tkr jag..

men ska spela lite gitarr nu så får se om de kmr någon video?

puss och kram koppla av och håll tummarna för mej!

plugga oboy och ostmackor

hejsan, ska plugga :)

på mc delar haha ;) ska kunna allt i mrgn då de är den stora dagen.. måste kunna göra en säkerhets kontroll så de blir att plugga på som fan! har varit en tur i handen i dag orkade inte sitta hemme och tråka så kom nyss hem och det känndes som om jag blev sjukare så kanske bara ska ligga hemma i alf så jag nån gång blir firsk? ska träffa pojken i mrgn också, jippi!!!! sen i dag köpte jag en franskvoffla och åt i handen, väldigt gott!! hittade tyvärr inte klännignen jag sökte elr asså jag hittade den men inte i min strl.. det sög! sen träffade jag även på en trevlig pys som jag träffade första gången när jag jobbade på satch förra fredagen.. så han brukar komma in där i bland och snacka lite och så säljer han telefoner utanför gina så träffade han i dag och snackade lite, han har lovat att jag ska få klippa han, det ska bli fett kul haha! så vi stog och snacka lite och hade tyckte jag skulle söka upp en doktor och kolla eftersom jag vart sjuk ett bra tag.. men pallar inte hoppas att jag e mot bättringsvägen nu! men nu ska jag plugga och käka mackor med oboy och sedan kolla på idol i kväll kl 20.00 på tv4 :D längtar! ska även se gamla idol på tv400 nu på eftermiddagen :D så ska försöka hitta nått fint och ha på mej i mrgn ska kolla upp de i kväll så jag kan sova längre och slipper ha ångest när jag ska träffa killen, vill vara lite söt då.. :)

så hörs senare i kväll.. lägger ut bild på morgondagens outfit då kmr säkert bli flera olika så rösta gärna då?!?!

puss och kramm skummbanan!

god natt

är så JÄVLA uttråkad så går och lägger mej nu.. detta SUGER!

så sugen..

 


dagen!

hejsan!
min dag har vart tråkig har inte gjort ett piss typ?!?! så bakade kladdkaka till syrran som ville ha sen tog jag en bit själv med såklart och jag säger bara MUMS! sen så åkte jag lite mc med mamma även fast jag var sjuk.. vi var lite busiga! så aa .. de e de jag gjort i dag, har diskat med om de var intressant haha! så nu sitter jag och "leker" med min mobil.. sitter och messar lite.. funderar på att gå ut och gå en runda i kväll och bara andas in frisk luft har vart instängd här ett bra tag! skulle vara skönt att komma ut lite, kanske blir bättre av de? elr ännu sämmre? va fan de e värt risken! så ska logga in på min data nu e inne på mammas.. gillar min mac som sagt.. bloggar snart igen!
puss och kram!

ååh!

asså vrf i helvete? jag är ff sjuk och tänkte å, i dag kan jag sova länge men då låtter de som om någon typ slår i väggarna elr spikar upp nånting i väggen.. och jag vaknar så klart av det och kan inte somna om så ska gå upp och se efter vad det är.. då är det min syrra som kl 6 på morgonen står på en trampmaskin (tränar bena med den) och jag blev fett lack hon kunde ju tänka på att hon va den ända som var vaken förutom pappa som jobba.. och hon kunde väll stängt dörren?! så aa har vart upp sen dess.. har messat lite med pojken nu på mrgnen han ska till najaden i eftermiddag och fixa sin rygg, hoppas det går bra och jag ska träffa han på onsdag sen! nu e de inte långt kvar, håll tummarna för mej och mitt körkort! om jag har mitt körkort på onsdag ska jag och daniel vara hemma hos mej och om inte så ska vi ses hos honom.. soch e ledig i mrgn och onsdag så ni kan ju gissa när jag kör upp? men i alf.. så min vecka ser ut på följande att jag ska: ta körkort, bli frisk, vara med pojken, i helegn också hoppas jag! kanske på middag på fredag beror på, jobba på fredag, hitta på nått i helgen! är så trött på att bara sitta hemma.. har gjort de ett bra tag nu! och sen ska jag SOLA ofc!! måste börja med de nu! så man är brun på vintern slipper sminka sej kan åka och bada med poalre utan att skämmas :) så nu ska jag gå och göra en riktigt god frukost med ägg och bacon rostade mackor med ost och gurka sen youghurt och flingor sen ett glas juice, MUMS! föresten älskar jag att käka frukost hos danne spec på hans land, asså åh! det är så gott och så mysigt när han gör värsta god mackorna och jag bara ligger i soffan och väntar på att bli serverad, s mysigt när han kmr med frukosten och sen kryper ner i soffan undefilten med mej och vi ligger och kolla på barnprogram haha en riktig mysig morgon! nu bara längtar jag till helegn då vi kan sova tsm! och att få träffa honom på onsdag!

när jag sedan blir frisk ska jag börja ta tag i saker och ting.. och det första är mej själv! jag ska börja träna, börja träna upp min fot, ut och springa, jogga och gå! sedan även börja med styrka! ska få kroppen i trimm.. få bort lite överflödigt fett.. mitt mål är att komma i gammla jeans elr kunna ha tajta tröjor utan att det blir 2 "bullar" vid jeans kanten.. ni förstår.. har gått upp en del sen jag la av med innebandyn och blev skadad.. men det är slut med de! så ska fortsätta äta som jag gör ska bara börja träna! har nämligen ett nyårs löfte med danne! att om vi ff e tsm nu vid jul och nyår så ska jag göra en liten rolig "föreställning" för bara han och i speciella kläder, och man vill ju ha fin kropp då haha, ska bli så kul!!!

längtar frammåt!

men det var allt i från mej en sån här måndags mrgn får se om jag bloggar senare i dag, förmodligen gör jag de! men vi hörs puss och kram!


(bild lånad från google)


tv

hejsan, har legat framför tv:n heladagen förr trist faktisk.. men lite kul också förståss.. såg i morse shopaholic elr hur dte stavas.. den var ganska bra.. sen såg jag mitt stora feta grekiska bröllop inte fullt så bra så efter halvfilmen blev det duschen för mej.. sen la jag mej och vilade ett tag och kollade nyss på fear factory på tv6, en tjej rakade av håret och fick 25 000 dollar för de kan ni fatta? så hon skulle köpa peruk.. men ändå! skulle aldrig raka av mitt hår.. NEVER! jag tyckjte hon var modig men dum.. och nu väntar jag på att klockan ska bli 7, då börjar top modell ny säsong på tv3, tummen upp för de! så satt nyss och plattade håret för att få tiden att går så nu är det bara 20 min kvar tills det börjar! han även messat lite med pojken som jag saknar så! vill bara ha han här och mysa, e så puss sjuk just nu, skulle behöva hans kärlek nu så jag blir frisk! men dom vann i alf första matchen förlorade andra, men han spelade aldrig andra för dom har delat upp laget i 2 grupper och hans grupp spelade första matchen så man kan ju säga att han vann eftersom han bara spela 1 av 1 ! men i alf så sitter dom i bussen och är på väg hem, han skulle sova nu pch höra av sej sen.. dom skulle vara hemma runt 11 tiden.. så han lär vara trött i mrgn.. och ingen skola för mej i mrgn heller.. inte tisdag elr onsdag heller e ledig då.. så hoppas att få träffa han i mrgn efter hans skola elr på tisdag men jag önskar mest att vi kan sova tsm i helgen skulle va så mys!! men nu har jag inte mkt mera att säga än att jag är fett sugen på att få min lön så jag kan göra min investeringar.. har planerat en hel del! för studie bidraget kmr inte fören om 2 veckor :O det suger ju.. förut hade man barnbidrag och då kom de den 20 nu för man studiebidraget den 27 typ :S FETT KNAS! hade tänk beställa min och daniels 1års pressent och sedan även linser, använder aldrig glasögon.. och sedan färga mitt hår köpa lite mera höst kläder.. min garderob är full med sommar kläder bara haha! så måste investera mkt där.. börjar bli kyligt nu på kvällarna och mornarna.. är ganska ok på dagarna än faktiskt! har inte fått mina grejer jag beställde från h&m än.. vill att dom kmr nu, nunununu!!! haha aja.. ska göra fruktsallad nu med glas och lite annat gott så kanske slänger in ett inlägg till i kväll beror på hur pigg jag är, ok?
ha de bra tills dess.. puss och kram!

mer sjuk

i går kväll när gänget träffades va de lugnt skönt allmänt trevlig och roligt att träffas alla igen, blir ju inte så ofta nu när vi splittras från gamla klassen och alla har gått åt olika håll men vi försöker ff hålla ihop och det är kul! sen på kvällen blev sjukan allt värre.. blev jätte snorig ont i halsen fick jätte ont i huvet och somnade i soffan och mamma fick senare hämta mej för jag mådde dålig och var hemme runt 00.30 på kvällen jag vaknade sedan nu i morse av huvudvärken och allt hade blivit värre.. så idag blir dte sängen heladagen ingen skola i mrgn och vi får se hoppas det inte blir värre.. jag  vill så gärna träffa pojken i veckan och han skulle ringa mej snart också.. asså shiit nästa vecka e as viktig för mej med mc kort och så.. vrf ska jag vara sjuk nu när jag behöver göra de sista inför uppkörningen? fan också.. aja vi får se de possetivt , det kunde vart värre.. det är bara och tuta och köra och göra sitt bästa och hoppas på att dte räcker..
puss och kram!

rastlös

tjena, e rastlös!

ska dra till några polare i kväll och ha kul som vanligt, vi brukar göra det på fredagar en blev en lördag i stället men inte gör de nått e lika taggad ändå! men har ff feber och e genomförkyld.. men har tagit ipren så de e nog borta till kvällen hoppas jag, går i alf annars! så nu sitter jag och väntar på att klockan ska gå.. käkade frulle på fiket i morse, väldigt mysigt.. sen drog vi vidare på mc till vegabaren där de skulle vara mc träff stannade där en stund och kolade runt lite och nu sitter jag här framför datan.. så ungefär vid kl 18 ska jag träffa polarna, vad ska man göra tills dess? :O har skit tråkigt.. jag har klätt på mej sminkat mej och fixat håret så allt e liksom klart.. och jag orkar inte sitta vid datan och dega heladagen heller.. har gjort de dagarna jag varit hemma från skolan, så r lite trött på de.. ska kolla om de e nått kul på tv annars drar jag nog till hansen och shoppar elr åker och köper hårfärg, mamma vill att jag ska färga hennes hår.. så tänkte göra lite orange bruna (kolafärgade) slingor i mitt hår.. vill vara "höstblond" haha alla ändrar färg till hösten och jag känner mej inte redo för heltbrunt än.. men den dagen kmr nog också.. men den dagen är inte i dag och inte ett tag framöver heller! så får se när den inträffar.. och nästa vecka är man ledig 2 dagar för förberedelser inför uppkörning.. fett najs!! ska även träffa killen då, blev ju inget nu i helgen för han e på hockey skit.. hoppas han har kul, det är det som e huvudsaken :) så aa kmr väll på nått man kan göra, annars kanske du vet nått man kan göra? sitter just nu på facebook och bara kollar runt ska bädda sängen och lite så aa.. vi hörs!

puss och kram!

jobbigt

det så mörkt jag är så mörkrädd, vrf ska jag vara ensam nu för? kan dom inte grilla klart snart? älskling ring nån gång du har väl inte hockey läger till12 i natt? och pappa du sa att du inte skulle stanna så länge, tjena! kom hem älskling du skulle vart här nu med ditt lugnt och i din närhet är jag alltid säker det vet jag!

inget

blir inge musik grej har försökt ett tag nu ska ta o bli friskare först vettja ;D haha men nu ligger jag bara och väntar på att älsklingen ska inrga, hoppas han ringer snart är hemma själv allt är jätte mörkt, typ svart och jag e så mörkrädd.. inte kul :(

ouss och kram ha en trvlig fredag!

kvällen

hejsan hoppsan, tråkig fredag för mej då.. sitter nu helt ensam hemma medans familjen är på grillfest och har kul.. lagade mat till mej själv, middag asså och det blev chickenbits och pommes, skitgott det var ett tag sen jag käka de så bara njöt av varje tugga!

så min mrgn dag ser ut på följande vis, jag ska börja mrgnen med mc sedan på eftermiddagen sola, åh sola, längtar verkligen! sen på kvällen hem till klas med helen och sebbe får se om nån mer hakar på man vet ju aldrig.. kollade linser i dag som jag ska köpa så fort min lön kmr och om den ens kmr.. hoppas det har tjatat som fan men inte fått nån lön än och den skulle kommit i juli.. dålig stil!

är sugen på att sjunga nått ska se om rösten fungerar nu när jag e sjuk, isånnafall blir dte en liten video på bloggen i kväll kanske, hoppas på det har ju vart sjuk på alla mina videos.. men känner nu att jag e på väg åt frisk hållet i alf :)

så ska göra lite grejer nu, ska blogga lite senare sen förhoppningsvis

hej så länge!

fredag, ff sjuk?

jag är ff sjuk?! jag orkar inte, fan skulle på grillfest i stallet i kväll.. men blir nog inge sånt för min del och inge mc åkande heller skulle behöva de inför den stora dagen nästa vecka.. så inge jobb elr nått i dag bara sitta hemma och tråka.. fast det är rätt skönt att slippa hålla på och soringa runt och skit när man e sjuk! nu ligger jag i sängen med datorn och väntar på att mamma ska komma hem, hon är på fiket där jag sommarjobba och även dit jag brukar åka med mc och köper fika till mej, e hon inte bäst? så snart blir det fika, mums!! sen är jag även väldigt sugen på att titta på disney så det blir väll en disney dag i dag och bara ligga i sängen och bli servad av mamma så får vi se hur eftermiddagen och kvällen blir förövrigt.. sämst att vara sjuk på en fredag i alf.. menmen! livet är inte rättvist, kmr aldrig att bli heller.. så vad ska alla friska göra en sån här fredag?

älskling
, vet att du inte kan läsa detta eftersom du inte har någon data med dej direkt upp på hockey läger, hade varit lite roligt om du hade haft det haha men jag vet att du inte har det.. och jag vet att du inte e så teknisk att du kan gå in på min blogg på mobilen, men jag tkr du e jättesöt ändå! när jag fick reda på att du skulle på hockeyläger kom gamla minnen upp, ett minne jag aldrig kmr glömma! första gången jag såg dej.. på hockey videon, det går inte att förklara det är bara jag själv som vet känslan som såg dej lysa upp som sa " han ska jag ha " jag blev helt borta i drömmar i min fantasi tsm med dej.. jag trodde aldrig de skulle vara möjligt att det blev vi men det blev det är jag är verkligen världens lyckligaste med dej älskling! glömmer aldrig när du såg mej för första gången när du stog i utvisningsbåset efter att ha slagit en kille i bakhuvet och blev utvisad 5 min tror jag det var och du står vänd upp mot läktaren i stället för plan och bara tittar på mej i 5 min utan att vända dej om.. du var så fin så söt! och alla stunder vi har vart tsm alla minnen första gången jag kysste dej och alla fina stunder vi har tsm kmr alltid älskar dej daniel och du kmr alltid ha den största platsen i mitt hjärta! du och jag det är bara så det ska va och jag hoppas att det alltid kmr att vara så också! jag har aldrig haft så roligt mysigt och underbart med någon annan kille / tjej som jag har med dej, våra stunder tsm är obeskrivliga! vi har haft allt tsm tårar glädje bråk och vi klarar allt, tsm är vi starka, tsm klarar vi allt och mkt mer! det har gått mer än 10 månader och det ska gå mkt längre än så, hoppas på hela livet! du har lärt mej så mkt jag inte ens viste om och du har verkligen fått mej att förstå, det var du som lärde mej vad kärlek är, hur det är att bli älskad! det går inte att beskriva alla känslor, du är bara helt undebar daniel! tänker på alla gånger du myser med mej och pussar mej håller om mej viskar i mitt öra "jag älskar dej min prinsessa" och pussar mej igen och sen bara håller om mej! JAG ÄLSKAR DEJ DANIEL!

        


kvälls prblm

hejsan, är jätte trött ögonen svider.. ligger med massa funderingar i huvudet och allt bara snörrar.. hur? när? var? vrf? och svaren, ja dom får man ju aldrig.. och alltid ska man komma på frågor man inte kan svaren till? vrf blir det så? jag kan inte riktigt beskriva vad jag funderar på för det vet jag nog inte själv asså det är allt från flera år tbx till nu och flera år frammåt.. asså verkligen allt?! men när man har tråkigt och inte nått att göra de e då allt kmr.. men det är rätt skönt att bara ligga och tänka.. men svaren är så krongliga att komma på! aja får väll ligga och grubbla hela natten så ska nog svaren komma tillslut, men allt får man inte svar på det bara är så.. sen oroar jag mej för mkt.. inte bra heller!
så ska lägga mej och sova nu och tömma hjärnan på alla tankar!
jag saknar dej redan älskling ha det as bra i mrgn!!!
puss och kram god natt!

kvällen

tjabba!

sitter nu och smsar lite med pojken och även några vänner, har haft en rätt lugnt dag i dag väldigt skönt har det vart förutom att jag e sjuk, men om man bortser från det har dagen varit SUPER! i mrgn ska daniel lämna mej själv hela helgen då han ska till dalarna på hockeycup och får träffa han nästa vecka.. och i dag har jag ätit en as god lunch, slänger ut en bild på den! och även ätit fläskpannkaka till middag, mums! till efterätt gjorde jag blåbärspaj så dagen har varit bra! har kollat 2 filmer, även tittat på idol på tv på eftermiddagen.. hahah så roligt och vissa är så duktigt, vill själv vara med men kunde inte i år så funderar på att söka nästa, vad tkr du? den nya säsongen av idol börjar på tisdag kl 20.00 i 4an, ser fram emot det! tittatde även på mitt favvo tv prgm på 5:an americas funniest homevideos, haha! det är så roligt jag och mamma skratta så tårarna rann! har man humor så har man! fick även ett sms i mobilen i dag att kläder på posten kommit.. men får ju inte hämta dom för jag e sjuk så mamma ska hämta dom åt mej i rgn, undra vad det är? har ju skickat efter så mkt så kmr inte i håg vad jag fått och inte fått? och i mrgn är det äntligen fredag och ska jobba, som varje fredag hela terminen.. de e väll både bra och dåligt, visst det är kul men dagarna är långa och jobbiga.. sen tkr man om en del mera än andra.. så hoppas nästan på att vara sjuk i mrgn igen så jag kan vila upp mej och bli helt frisk? så jag och brudarna kan ha skoj i helgen, funderar på en filmkväll en dag och kanske åka i väg till stan och shoppa fika bara vara elr kanske bada elr en bionatt elr gud vad mkt man kan göra?! men skitsamma ska inte bestämma nått nu, ska höra med alla andra och sen se vad som blir, måste bli frisk först.. känner att febern börjar komma tbx nu.. men min syrra ska ha datan och plugga nu så ska snabbt hoppa över till mamma mac data, hatar mac men va fan.. det är ju en data .. jag lär mej nog snart.. allt är bara så jobbigt för den är helt tvärtom typ :S aja skitsamma ni som tkr mera om windows än mac förstår mej?! så ska hoppa till nästa data nu..

puss och kram!

 


lika som bär?

när jag såg aladdin filmen börja jag små skratta för mej själv och när jag såg denna "scen" i filmen tyckte jag att han var så lik danne så va tvungen att print sc och lägga upp bilden här asså han är så jävla lik danne i sättet här och med minerna och för övrigt haha de e bara så cooooolt!!


 


ff morgon..

hejsan, ff mrgn fan vad tiden går segt när man är helt ensam och sjuk.. inte finns det nått att göra heller?! så nu blir det duschen och sen soffan några timmar ska nämligen titta på twilight, sjukt bra! och sen kanske online shoppa lite om jag känner för det för ska nämligen få min sommarjobbs lön nu så är taggad på att införskaffa ett par linser, pga att jag inte använder mina glasögon, är även sugen på bruna linser så ska kolla upp de och sen titta lite på olika reaor, jämt rea på internet.. så det är så min dag ser ut några timmar frammåt så vi hörs på eftermiddagen sen..
puss och kram!

stavningspolisen!!!!!

JAG BLIR SÅ JÄVLA FÖRBANNAD, kan du inte bara lämna mej i fred? du är så jävla irriterande att det inte ens finns ord att beskriva det på?! kan du inte bara låta mej vara i fred.. om du inte slutar kmr jag kolla upp din IP adress och då blir det synd om dej!

sjukling

hejsan, är sjuk..
så ska bara vara hemma i dag och ta det lugnt så det lär nog bli lite bloggande i dag hoppas jag! pratade just med pojkvänen min som hade försovit sej och var stressad till skolan så vi snackade bara lite flrt i några minuter.. så sitter nu i hans tränings overall (trånkan) och ska bara mysa heladagn, ska ta en dusch senare sen sätta mej och titta på twilight, blev jag sugen på!! ska försöka att gå och lägga mej och sova en stund till.. men det är så svårt när man är så varm och sen lägga sej i en varm säng asså man får typ panik.. så får se om jag kan hitta nått tråkigt på tv:n jag kan somna till, eller kolla på någon såpa, haha!
så vi höres senare, ciao!

ELIN

5 sanningar om mig:

* jag är JÄTTE mörkrädd!
* jag har egentligen lockigt hår!
* jag är egentligen jätteblyg men döljer det ganska bra?
* jag kan aldrig gåförbi en spegell utan att titta elr fixa till något..
* min syrra har häst, men är jätterädd för den!

4 saker jag hatar:

* jag hatar folk som är förnärgångna
* jag hatar när folk stirrar
* jag hatar när folk går bakom ryggen
* jag älskar att kolla på disney

11 allmäna saker:

* jag hatar att gå i mjukiskläder, om jag inte är hemma!
* jag älskar att kolla på "tv såpor"
* jag sitter sällan vid datan
* jag älskar allt med mode
* jag umgås för det mest med min pojkvän
* jag har bara hållt på med killgrejer när jag var liten, bla killsporter!
* jag har en skada i min fot
* jag skrattar åt allt!
* jag har fräknar i hela ansiktet och på armarna!
* jag läser bara 1 blogg som jag följer dagligen!
* daniel är mitt 2 riktiga förhållande, har bara haft 1 riktigt innan!

5 djur du du är mest rädd för:

* hästar
* fåglar
* hajar
* fiskar
* ormar/spindlar

5 saker du sökte på gymnasiet:

* frisör
* målare
* musik
* media
* turism

5 saker du drömmer om att göra:

* pierca tungan
* få fin kropp
* bli rik
* vara tsm med daniel resten av mitt liv!
* flytta när jag fyller 18!


Är det nått jag missat? Något mera du vill veta så fråga gärna, släng in en komentar så svarar jag så fort jag kan!

ska hoppa i säng nu och sov gott medans huvudvärken inte är som värst.. sov gott alla läsare!

frisör

är fett sugen på att fixa nått elr någon.. fixade syrran förut, finfint! har klippt pappa men han har ju typ inge hår haha! sen massa dockor förståss.. men känner för att göra någon fin? någon som är sugen på att bli klippt stylad färgad elr bara få en skön hairspa elr hår uppsättning så hör gärna av er.. älskar att hålla på med hår e fan född till de! dom här 3 åren i min skola kmr gå så fort för jag vaknar redan varje mrgn och känner jag nu ska jag till skolan! en sån härlig känsla bara!

någon som vet något kul som händer i helgen?
någon som vet nått man kan hitta på med polarna?

har du fått svar elr nått påhitt så kommentera gärna! har så dålig fantasi, men är verkligen sugen på att göra något!!

jag blir så lätt rastlös men om jag har gjort nått under heladagen och sedan kmr hem så tkr jag det är fett skönt att bara ta det lugnt då kan jag bara ligga i mitt rum lyssna på musik och inte göra nått.. för då har jag varit sysselsatt heladagen och blir då inte rastlös.. konstigt haha men så är det!

puss och kram, tänd några ljus och njut av hösten nu!

veckans mums!

fransväskan jag köpt och som jag får i veckan, ett riktigt måste i garderoben just nu!


kort dag och en underbar eftermiddag

hejsan allihoppa!
en knasig dag lika som i går.. började kl 9.00 med frisör som slutade 11.40 då jag gick hem i går och samma i dag.. fett skönt så jag drog till stan med några polare som hoppade av på vägen och så köpte jag en ny tröja/koft från gina, skitfin, slänger upp en bild på den! sen så gick jag runt för det mesta och bara kollade.. köpte ett örhänge till danne också som hade bort sitt när dom rakade han.. och sen i skolan köpte jag även en massa fika som jag skulle ta med hem till danne och bjuda hans fam. på! själv åt jag en brownie, MUMS! så vid 2 rycket for jag från stan till gullmars och mötte älsklingen min så drog vi hem till han occh bara tog det lugnt och myste! har haft en riktigt mysig dag! och han åker på hockey cup på fredag och kmr hem söndag natt så blir en helg med bara brudarna och så ska jag passa på att pyssla om mej själv lite jag ska faktiskt sola solarium.. har inte solat sen i juni :O e så bleek och vill vara brun de e så snyyyyyyggt, tummen upp för bruna! så på vägen hem ringde jag mamma på tåget kände av huvudvärken igen och förkylningen kom tbx så hon hämtade mej när jag klivit av tåget.. så blir nog ingen skola för mej i mrgn så då ska jag passa på att pyssla om mej själv.. kanske tar en tur förbi skolan för att hämta mina läxor vi fick i går som jag hade tänkt göra i helgn men dte är ju bra att jag har dom i skåpet då?! så aa får väll kanske ta en snabb tur dit elr om mamma kan skjussa mej men om jag är ganska bra ska jag dra och sola i mrgn så dte ska bli skönt! har inte så mkt mera att säga om min dag förutom att jag hade det jätte mysigt med pojken och att det var jätte kul på frisör lektionen i dag när man fick fixa polarna.. men ska käka nu mamma har lagat mat åt mej haha

puss och kram!


(köpte denna fast svart)


svininfluensan?

vrf just nu? jag som ska träffa min älskling i mrgn och så blir jag sjuk.. kom precis hem och har feber helt snorig ont i öronen huvudvärk och jag har inte kännt ett skit på heladagen de bara kom nu helt plötsligt :S fett konstig? men jag skiter i vilket ska laga mat nu till mej är ensam hemma mamma och syrran jobbar på modell grej och pappa är på mc träff.. och jag kom nyss hem från stan och pojkvänen.. så nu sitter jag här :) och jag ska fan trycka i mej några ipren så borde allt lösa sej vill verkligen träffa daniel i mrgn! så ska försöak få mkt sömn så får vi se hur läget är i mrgn!

puss och kram!

vilken dag emmelie!

hahaha ja vad ska man säga, skolk en fika på stan och några roliga bilder.. finns inte mera att säga förutom att dagen då studiebidraget kmr då är vi i full fart på stan igen hahaha älskar dej gumman!!






RSS 2.0