Gjort läpparna idag, resultatet och nu..


Just nu


9 min av njutning! Precis klar och fräscht brun!


Ready

Nu morgon vistelsen i badrummet sen en promenad med hunden följt av att lämna han hos mina föräldrar och åka till mc skolan med övnkngskörning kryp bana! Glad över vädret ialf! Trött på att övningsköra... Vill bara ha mitt mc kort..! Inte långt kvar. På tisdag smäller de då är de uppkörning så behöver att ni håller alla tummar och tår ni kan för har slarvat med träningen så har en dålig feeling att du inte kommer gå så bra..
Och gör de inte de så blir de att köra upp i vår eftersom mc säsongen snart är över!!
Man känner när man släpper ut hunden på gräsmattan på morgonen att de är frost på gräsmattan vilket betyder att de är kallt och tidigt på morgonen haha! Så blir väldigt blött också vilket kan vara en faktor till att man tycker de är kallt?

Dags att slita morgon fundera och göra sej redo sen i eftermiddag blir de att sola och sedan gymma samt laga mat och städa/vika tvätt! Solade 15 min igår, sköööönt!

Vad gör man på dagarna när man har så mycket tid känns som att den bara svävar iväg?


Solaray

Mitt hår växer så de knakar, riktigt nöjd faktiskt! Kvalliten känns också mycket bättre!
Väldigt nöjd med resultaten efter sån kort tid så kan knappt vänta för att se mera resultat senare!!

Har suttit och flitigt arbetat på ett projekt idag och igår (natt) som visat sej vara mycket lovande så hoppas på att de kan bli ett framtida jobb!

Kom precis hem från gymmet, ben och mage lite slappt precis blivit av med träningsvärken.. Så för att orka köra varje dag veckan ut så blir de att inte köra sönder dom första dagarna!

Så nu sitter jag med en kaffe och en kaka (oreo) och ska sedan när jag druckit upp gå en promenad med hunden och sedan gå till eller ta bilen (inte bestämmt än) till solariet och sola en 10 minutare! Blir att sola 10 min varannan dag nu fram till resan, skäms att visa mej utan smink.. Har aldrig varit så här blek.. Kommer ialf inte håg när senast de va ialf, då är de illa!! Nu kan jag inte klaga på att jag inte har tid ialf?!
Så blir solariet först sen en sväng med hunden och sen göra 2 mackor med kräfter, mums!
Va precis och handla! Fyllde kylskåpet med massa gott!!
3 mc lektioner inbokade sen uppkörning, förväntar mej de värsta då jag inte övat ordentligt men jag ger inte upp , då blir de boka ny tid uppkörningstid i vår!


Uppsägning

Japp! Nu strävar jag mot nya äventyr. Vet inte riktigt vad de blir än men kan tänka mej att de blir nått servitris jobb ett tag!
Nu väntar jag bara på att få träffa min pojkvän som jag inte träffat på hela dagen.. Vi firar ett halv år ihop idag och hade sett fram emot tv mys men men får väll bli jag och hunden då, nu bort med sminket och krypa ner i sängen eftersom ögonen vill blunda..


Utlida


Frukost time!


Gym

Har hört att mensvärk ska försvinna om man tränar, så trots mensvärk körde jag mage på gymmet och känner ingen skillnad förutom att jag har träningsvärk i magen redan! Trött blev jag och har blivit sittandes där jag ny sitter i soffan sen jag kom hem.. Han rasta hunden innan vilket va tur för hade inte orkat med de nu. Pojken ska ta ut han en sväng på tomten när han kommer hem då han inte ville göra alla behov... Och han har ätit för mycket för att kunna hålla sej hela natten..!
Så ska försöka pallra mej in till duschen nu och sen krypa ner i sängen och vänta på min prins som snart kommer hem hoppas jag? Men i väntan så kan jag ju alltid mysa med min lilla älskade vovve som nu ligger i sängen och väntar på mej!!

Hårkvalitet: Ärligt så va de svårt att märka nått, somnade med håret uppsatt och gått med de uppsatt hela dagen så han inte direkt kollat på de, men tycker att de känns bättre och bättre för varje gång jag fixar de, måste använda mindre produkter osv, framsteg!!


Min söta prins!


Dagens hårskick

Slitet! Ofixat och lite fettigt i botten, börjar hända nått! Ni som är intresserade av dessa tabletter kan gå in på www.nature.se


Gårdagens


Nya borstar från salongen, självklart skulle jag ha en!


Hår hud naglar

Börjat med en kur, trött på att håret aldrig växer. Trött på att ha dålig hy och trött på att naglarna är sköra när jag står i vatten hela dagarna..
Så började med de första tabletterna igår! Min pojkvän tog hem från hälsokosten tänkte fotta mitt hår varje gång jag duschat och se är ofixat för att ni ska kunna se resultat och så ska jag också skriva hur jag upplever de!
Låter de som en bra ide?

Dagens skick: slitet, risiga toppar, ingen skillnad än!


För sovit mej

Tur att älsklingen precis skulle åka så han kunde åka iväg med hunden till dagis!
Nu känns allt mycket mindre stressigt! Har jag tur så får jag honom att vänta med att åla till kvart i 10 men tror de kan bli svårt.. Värt ett försök!
Slutar 19.30 hela veckan , blir att gumma ikväll! Gud har verkligen blivit sämre och sämre.. Tycker inte jag ser nått resultat är väll därför.. Så dags att ta i nu för fan..!
Kanske köpa nått som bränner fett, min pojkvän vet vad som behövs! <3
Nej nu dags att gå upp och göra sej snygg!!


Middag, hemgjord pyttipanna, stuvad! Mums!


Ikea

Ledig idag, blev en tripp till Ikea med Malin för lite mys! Vi stannade på Ikeas cafe och fika, gott och billigt!!
Fick med mej lite burkar handdukar två "puffar" till vardagsrums bordet , lite smått och gott!! Jag är i Alf super nöjd, hoppas min pojkvän också blir de när han kommer hem!!


Dagens enkla "mot jobbet"


Wendys hair

Vi har fått nya tröjor äntligen!!!!!!
Urringad rygg och shyssta färger! Nu känner man sej lite fräschare! Tog på mej vit långärmad tshirt och svarta byxor med fransar, skinjacka. De va kallt i morse men nu har vädret ändrats så är glad över att dom nya tröjorna kommit! Nu vill jag bara att dagen ska gå jätte fort, så jag får komma hem till mina älsklkngar !! Calle (pojkvänns bror) hämtar mej idag vid 18 när jag slutar så ska han och pojken gymma medans jag fixar fredagsmys! Längtat till detta va länge sen man kunde äta middag ihop ordentligt!!


Djursjukhus

Vill till skiten men ska jobba i morgon så ska krypa i säng nu medans pojken gör rent hund såren.. Sjukan i morgon medans jag jobbar.. Jag är så lessen.


Dagens

Svarta jeans från zara
Vit blus med guldnitar på krage från veromoda
Converse
Hästsvans


Work

Lunch i ca 25 minuter till! Sen 3 kunder kvar sen dags för mej att åka hem för att sedan hämta hunden och bege mej till gymmet! Lääängtar att få röra på mej!
Nej dags att njuta av sista sommarkvällen innan de är dags för jobb igen! Ciao!


Gonatt!


Before, now and forever


Klaga

Brukar aldrig klaga på värmen men just nu gör jag faktiskt de.. Sitter i bilen och väntat på Malin och Calle som jag ska plocka upp på skavsta flygplats! Sitter i bilen med öppna dörren och solen steker! Börjar bli hungrig och lite trött även fast jag tog med mej en termosmugg med kaffe!
Kanske stanna på vägen och äta donken eller ta en fika? Ja tack! Hoppas dom känner samma som mej när dom kommer! Hoppas inte planet är allt försenar bara, börjar bli orolig de skulle landa kl 14 men har inte hört nått från dom, nu ringer dom... Hejdå!


Jag är kär i hennes hår!


08.08

Ensam i sängen! Är sugen på müsli och vanilj yoghurt! Så se får se bli! Tänkte även hinna med en dusch nu på morgonen men tror jag hellre ligger kvar en 30 min i sängen och åker och solar efter jag slutat jobbet och sedan tar en dusch när jag kommer hem därifrån?! Låter som en bra ide tycker jag!
Stänger salongen ikväll med Josef, Josefine öppnar! Hoppas denna dag går fort , har inte fått mycket sömn inatt.. Det som suger idag är att vädret är på topp och jag ska jobba, är ledig i morgon så hoppas på fint väder då!! Nej dags att gå upp och fräscha till sej samt focka sitt snygga långa hår!!
Hörs!


Trött sur och hungrig

Jag blir så jävla irriterad när jag inte får mat och inte får sova ordentligt.. Denna dag SUGER!


Gårdag idag

Gårdagens projekt, supernöjd!
Idag dock tröttare!
Skriver mer sen har sista kund nu!


Då va de dags igen!


Gonatt


Typiskt mej..

En kökshandduk, en fryst fläskfilé och ett fästinghalsband.. Då ser du ut så här efter att jag fick en stor hårddisk på foten som svullnade..


Subway lunch!

Blev att jobba över lunchen men fick nöjda kunder så vart värt de! Blev en subway meny idag som min kund innan bjöd mej på, thanks!
Nu sitter jag här efter att slängt i mej allt och inser art jag har 25 min på mej att inte göra nått för att sedan inte göra nått i 55 min för min kund avboka så jag nästa kund kl 15! Då blir de en klipp och sedan återstår 2 hårförlängningar sen är min jobbdag slut! Stänget idag vid 19.30! Då ska min kära pojkvän hämta mej för han är så jävla BÄST! Sen blir de nog en långpromenad med hunden efter denna lunch... Även en stund i solariet! Sedan blir kvällen som alltid, tv mys i sovrummet med min ÄLSKADE familj!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1164974/images/2012/pic_5024faeae087c37e63000000.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1164974/images/2012/pic_5024faf9e087c3788000001a.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1164974/images/2012/pic_5024fb03ddf2b3624b000018.jpg" class="image">


Dagens

Skor - topshop
Shorts - topshop
Tshirt - H&M
Väska - Michael kors


Frukost mys

Ville inte gå upp så skickade iväg älsklingen med hunden till hunddagiset! Väntat nu på att han snart ska komma tbx så vi kan äta en mysig frukost tsm! För min del blir de yoghurt müsli och en kaffe, kanske någon macka , vi får se!
Nej dags att gå upp, hate My life (tierd) !!


Hata är ett starkt ord så säger så här, jag ogillat min pojkvän för de han gjorde mot min parfym..


Jag får inte ens gå på toa ifred, sötnosen då! Mamma gris?


Äntligen


Min dag

Har åkt mc, gick skit åkte omkull men men inga skador vad jag vet ialf! Sen har jag fixat löshår på min syster och även varit ute på muskö en snabbis och hämtat lite kvarvarande saker från senast..
Så åkte jag efter de till icamaxi och handlade och nu sitter jag här (hotnstulls hälsokost) i min pojkvänn butik! Hunden är självklart med! Dock sover han just nu vilket är skönt för han blir så glad varje gång de kommer kunder..!
Riktigt skitväder idag.. Men blir att åka hem så fort pojken slutat och laga/äta mat och sedan blir de nog en film och lite mys med lilla "familjen"!
Köpte även hem "porr" idag , sofis mode!!! AH vad jag har SAKNAT den tidningen.. Mamma brukade alltid köpa hem den när jag bodde hemma och jag är inte mycket för att köpa tidningar.. Men sen så låg den där vid kassan och bara skrek KÖP MEJ, och de gjorde jag! Så jag och tidningen ska ha en mysig stund sen för oss själva också! Mycket man ska hinna med! Men är ledig i morgon också så inte hör de mej nått!
Hoppas på fint väder i morgon så man kan göra lite matsäck och ta med hunden och åka och lägga sej på nån strand! Annat blir de storstädning och solarium.. Alltid nått ialf!
Nej dags för att läsa andra bloggar och få tiden att gå här i butiken, hejhopp!!


Min sötnos har skaffat mantel


Mmmmmmmmmmmmums!


Omotståndliga suget..

Efter blåbärs paj.. Medans Gustav är borta bakar Elin paj...


Satte precis igång duschen

Så tänkte bara skriva lite snabbt att jag precis kom hem från gymmet! Blev 15 min spring på löpbandet 10km/h , utfalls steg, tåhävningar, crosstrain 5 min cykel 5min och sedan några magövningar! Körde fullt ut och man kan tro att jag är blöt för att jag nyss rasta hunden i regnet men de är mer än så.. Och det gör mej stolt och glad!! Dags att ta i ordentligt nu , beach 2013! Nu kan man inte misslyckas..!


Sötnosen!


Kännde för att fräscha upp mej

Så gjorde fransk manikyr lite snabbt på mej själv, blev helt ok! Länge sen jag gjorde på mej själv och naglar över huvudtaget..!


Back in town

Saknar de redan men nu är man hemma och får ta tag i sysslorna igen sen hoppas jag på mys ikväll, My love ! <3


Årets första "dopp" idag


"Jag får aldrig nog av de här, kommer aldrig kunna känna som jag känner just nu"


Sommar känslor

Hunden kommer för 500:e gången med bollen och solen är framme, frukosten är avklarad och jag sitter ute och solar medans gräshopporna och sysorna spelar! Vill inte åka här ifrån ikväll, skulle kunna flytta hit för känslan av sommaren här tar aldrig slut! Näst sista dagen som sjukskriven och de ska faktiskt kännas okej att komma tillbaka!


Lugnt

Blir en lugn kväll idag! Sitter ute på muskö just nu med Malin och inväntar pojkvännen och brodern! Sedan blir de grilla och några öl antar jag! Sedan blir de nog och mysa lite, gå en kvällspronenad!


Njutning <3 muskö


Bilden säger allt, njutning!


På ute soffan

Ute möblerna undar "party" tältet.. Där är mitt ställe inatt, dags att ta hand om en skällande hund.. Trött tjej säger hej!


Ny badad hund

Har bakat 2 tårtor och ska nu hoppa in i duschen ! Ska sedan hoppa in i bilen och hämta upp Malin för att sedan åka och handla mat sen blir de att åka hem till mej och mysa! Älsklingen kommer hem tidigare från jobbet idag och de är fredag så kan inte bli bättre! Hunden är också nybadad så nu luktar allt himla gott i lägenheten, de ända som fattas nu ät bra väder men det ät bara att hålla tummarna, annars får jag glädja mej med att man får tända ljus!


Kärlek eller hat? Gonatt


Jobbig dag.. Not!

Ligger just nu i en solsting, skööööönt att bli lite varm svettig och brun! Efter jag solat klar som lär vara efter 3 timmar på ett ungefär så ska jag hoppa in i duschen jag göra mej fräsch samt fixa de sista i lägenheten innan jag förtjänar att få lite sällskap av Malin ! Blir Inge mera i solen nu , synd! Ska hjälpa en kompis med lite saker.. Så lär vara ute i solen igen om 2 timmar vilket kommer kännas så bra att lägga sej där igen!! Hörs sen, hej hopp!


Duschen

Gick precis en kvällspromenad med pojken och hunden, innan dess så solade jag i 12 min! Blev havregrynsgröt med varma bär och två ostmackor till middag! I morgon blir de att fortsätta med mera tvätt städning och fix! Tänkte även internetshoppa ett par loafers från zara med diamanter på om dom finns annars tänker jag köpa ett par innan jag börjar jobbet igen ( när jag själv tycket att jag kan visa mej ute ). För att fortsätta med att stå och jobba i converse i denna värme går inte! Skor måste införskaffas! Nu en dusch sedan sängen, gonatt!


Några punkter avklarade

Fixat disk, de mesta av tvätten, gjort om lite i lägenheten osv.. Även varit hos mamma idag med hunden så den har fått busa av sej lite! Vet inte riktigt vad jag ska säga om vädret.. Sugen på att gå en långpromenad men kommer regnet?? Får bli att ta ut hunden på tomten en stund så han får göra sina behov och sedan vänta och se hur vädret blir! Middagen åt min älskling blev nyss klar och jag sitter och längtar till gymmet och efter att få lite träningsvärk! Menmen får väll göra nått annat som jag gillar i stället , sola? De har INTE doktorn sagt att jag inte får... En 20 minutare skulle inte sitta fel.. Åker ju utomlands den 12 september så behöver en bra grund och jag har ju en månad kvar nu ungefär så de är bara att pressa!! Förlovningsringarna som jag och min pojkvän skickade tillbaka har vi även fått! Även fast mycket dåligt saker händer i mitt liv är jag ändå så lycklig och det är tack vare dej, Gustav! Lite bilder som passar in till texten !


RSS 2.0