Promise me.. beging you!

TEXTEN, så förstår du vad jag vill!



lördag.

Tjo!
Fett trött, var en rolig kväll i går.
Ja, vad har jag tänkt göra i dag? Jo ska nog med och kolla när johanna spelar handboll och hejja lite! Sen ska jag iväg och sola efter det och efter de ska jag nog dra och shoppa lite.. kom bara hem med en tröja i går så de blev ju inte så mkt.. men ska slänga ut några bilder från i går..
Herrå!
Haha, fint toasällskap gumman! :)

FREEEEEEEEDAG!

Ja, då var det fredag, FEETT NAJS!
Ska verkligen bli så skönt med helg! Är ledig i dag så skulle egentligen sovit längre va det tänkt med ska till sjukan och kolla en grej..
Sen ska jag hem och fixa mej och åka och sola sen dra till stan med polare och shoppa!
Ska troligen på fest i kväll så lägger ut outfits och så då!
Ska springa på toa nu och äta frulle, go morgon på er alla!!

Dagens bilder!

Ja, har vair en händelserik dag för mej och kom nyss hem..
Sitter nu här medans blekningen sitter i syrrans hår och ska snart sköljas! Ska bli spännande hon ska bli askblond, typ ljusbrun nästan :)
Finns inte så mycket att säga, har haft en underbar dag förutom alla förseningar i tåg bussar med mera..
Men ska fixa lite grejer på datan sen ta en härlig dusch fräscha upp mej extra mycket och smörja in mej med min nya bodylotion som luktar ljuvligt!
Sen ska jag lägga mej i sängen och läsa en bra bok! Haha fråga inte.. läser aldrig men blev sugen, en bra bok en kopp te! :)
Skulle ju egentligen vara modell i morgon på lollos salong, men de blev nått knas så blir permanent på mina salong i veckan i stället hoppas jag.. ska ta ett snack med dom!
Men ska fixa syrran nu så hörs!!!!!

Dagens 3 "citat"

Det ena står jag för och lollo som vanligt:
Elin: Det snöar, nej juste de är gubbarna på taket!
Lollo: Nej det är inte gubbarna på taket?
Elin: Jo och så blåser de mycket ute så det ser ut som de snöar för de e gubbarna på taket och all snö som blåser ner..
Lolo säger när vi är vid tunnelbanan: Är gubbarna här också?! Hahahah!!!
Nästa står Danne lollos ex för,
Han fick se en bild på jimmy med rosett och säger:
Har han pojkvänn?
lollo: Nej
Danne: Har han flickvänn?
Lollo: Nej
Danne: Kan man få hans nummer? hahaha
Och sista står en skön lärare i skolan för, café danne,
Jag och lollo pratar i matsalen så säger danne:
Fan vad ni pratar illa?
Så ska han härma oss men över driver och säger till sin polare:
Chilla, jag är fett hunging jao, hahaha!!

shopping!


Dagens bilder!


Dagens "citat"

Elin: Jävlar vilken lång tunnelbana vagn!
Lollo: Den är lika lång som alltid?
Elin: Jaha, fan va lång den va :)

fredag


Dagens bilder.

Finns inget att säga om dagen, sov inget i natt snacka med lollo i tele en bra stud så har varit en jobbig dag. Så drog hem och ska plugga hemma nu så aa..

jag i dag.

Ja, vi skulle färga varanns hår i skolan i dag.. och jag vill ha ett solblekt resultat, så här blev de!!


dagens outfit.


Heartbreak.

Du kommer aldrig förstå..






Dagens bilder!

Ja, en dag med mumsmums krig och mycket skratt!!
Vi ska även färga håret på varann i morgon som ska bli kul, ska bara bli lite ljusare än jag redan är men ska ändå bli kul.. blir alltid lika spännt varje gång, älskar att förändras! Haha stackars jimmy han ska också färga håret, svart hihi!
Alla var tvugna att delta så jimmy ska också färgas.. han va lite emot de först men sen när alla sa att de va bögig så ändrade han åsikt och såg fram emot de, hahahahah!!!
Nej men de har varit en rolig dag som alltid och sen fram emot hela veckan!
Fick med mej lite grejer hem efter skolan också.. var och shoppade!
Har bara haft slapp kläder på mej i dag och inge smink.. har varit så skönt!
Men nu ska jag äta nybakta vanilj och kanelbullar, ska bli gott!
Ska sedan lägga mej och läsa tänkte jag, najsbajs!
HÖRS!!!!

Dagens shopping!

tshirt - gina tricot
lack leggings - gina tricot
korsett/linne - cubus
underkläder - H&M

solat, blev neger.. ofixad, helt neutral..


dagens lunch!


Lördag!

Hade inte tid att blogga i går.. Efter dansen blev dte en kväll hos alexandra, kulkul! Testade lite kläder av henne.. lägger in bilder och sedan blev min outfit en orange myströja och svarta tiths!
Finns inte så myckt att säga om kvällen haha..
Ska nu äta frukost och sedan dra och sola, skönt!
Vi hörs!!!!

Remind me of you!

Alltid blir jag påmind på olika sätt haha.

Dans!


knas torsdag och fredag.

Har inte direkt haft tid och blogga har blivit sena kvällar.. Nu så sitter jag vid datan har precis ätit frukost, det är lördag och jag ska i väg på in första dans lektion!!
Ska först till handen och köpa några linnen jag kan träna i och lite annat br, sen bär de av till farsta och dansen!
Ska lägga upp några random bilder från i går hahaha !!
Ha de braaaa!
FÖRESTEN: Jobbade i går oklippte och färgade och så.. blev väldigt nöjd med resultatet.. fick fria händer :) slänger in bilder på mamma och hlen som jag i går fixade!!

liten

När man var liten var allt så mkt lättare..

old memories!


gitarr


för en stund sen, trött


igen, tillbaka blickar..

SAKNAD KÄNSLOR OCH ETT STARKT HJÄRTA!

jag säger bara detta, ta ingen skit!
även jag har insett att allt inte är som man tror även om man inbillar sej så kmr sanningen ikapp än.. det var nått jag idag insåg och som jag kmr komma ihåg.. 

smsen samtalet och tårarna, vad håller jag ärligt på med? du behöver inte låssas längre, det är på riktigt allt har hänt det är försent att ångra nu så vad fan.. låt "den" komma till dej och lev ditt liv, låtsas inte som inget.. det funkar inet längre!

du ska inte sitta och vänta elr låta "den" bestämma hur du ska bete dej du har en egen kropp vilja och styrka.. "den" ska inte få sänka dej och göra dej så här låg?!

"den" har gjort mej till en bra peron en tjej med styrka mod och utthållighet, men "den" har också gett mej kännslor för livet.. "den" personen är helt underbar jag har aldrig träffat en bättre person i hela mitt liv, helt underbar! alla tider tillsammans det finns inte ord till att beskriva lyckan och kärleken det finns bara i mitt hjärta och mina tankar!

allt jag inte trodde va möjligt visa "den" mej att det var, allt som man önskat sej fick jag av dej! har lämnat ett stort håli mitt hjärta med saknad..

om du skulle läsa detta, vet att du aldrig läser min blogg men om, så vill jag bara säga att ta åt dej av det bra.. de dåliga är jag, jag vet att jag har ändrat på mej.. men jag ändrade på mej för din skull för att jag älskar dej!!

det finns inget mera att säga än att du är underbar och att jag inte vill leva ett liv utan dej och att allt är som förut..

du har fått mej att vara den jag är och det är inget jag vill ändra på, för du har alltid fått se mej med ett leende på läpparna och det är så du alltid vill se mig, right?

jag bär inte ditt namn runt halsen och din själ i mitt hjärta utan anledning, jag låter inte mitt hjärta gå sin egna väg för att jag vill det, det är för att mitt hjärta har egena ben egen vilja, mitt hjärta är du!

en kropp klarar sej inte utan sitt hjärta, inte jag heller..

så snälla förlåt mej och ge detta en chans, tänk på alla underbara stunder.. vad hade du gjort utan mej hur hade du varit som person utan mej.. var ärlig mot dej själv du behöver mej, men jag behöver dej mera än nånsin just nu :'(

jag saknar dej så, kom bara tbx och våga se mej i ögonen och säga att du älskar mej!




2009-08-21 @ 16:05:54

tillbaka blickar igen..

" DU HAR ÄNDRAT PÅ DEJ :( "

 

Du berör, du väcker och du räddar, men inte mina känslor.. Hur kan allt vara möjligt? Jag förstår väldigt lite här i världen har jag märkt.. Ett ord kan förändra en hel person, även mej.. Smset väckte tankarna, vad har jag gjort? Vad gör jag med mitt liv, vrf kan inte allt vara som förut frågade jag mej själv.. Tankarna börja snurra och det var jag, helatiden.. Det har alltid varit jag.. Det är att ändra på sej och det är de som är felet.. Om man inte bara kunde vara den man alltid va med dej.. Fan! Jag har velat gå vidare och kämpat in i det sista men glöden inom mej har släckts! Gör det du vill göra, du har hela livet framför dej, elr? Men det är inte alltid så lätt även om det värkar så.. Det här var mkt svårare än jag tror.. Det svåraste momentet i mitt liv sen denise.. Inget är svårare än den stunden i mitt liv, bara nästan.. Det här! Att älska någon är som att hela världen stannar till när du ser hans leende. Varje minut i hans närhet är värdefull, varje ögonblick betyder mkt och varje puss och kram och varje ord värmer, att älskar någon är underbart att älska någon kan också vara smärta.. Jag kmr aldrig sluta älska, jag kmr plågas med de hela livet men det är något mitt hjärta och jag kmr få dölja för världen så länge min värld inte är berädd att visa att den älskar mej! Livet och kärleken är inte lätt att lägga i hop.. Kämpe glöden, tänd dej igen? Jag vill bara släppa taget och låta mitt hjärta gå, för du vill inte vara kvar.. Vrf har jag ändrats, vrf förstör jag för mej själv? Vrf kan man inte spola tbx tiden och göra om allt rätt? Då hade mitt liv aldrig varit förlorat.. 

 

2009-09-29 @ 17:12:34


Tillbaka blickar i bloggen..

HJÄRTATS ÖMMA SLAG OCH ETT ÄKTA LEENDE!

Aj! det gör ont att älska någon så mkt som jag gör med dej! jag trodde allt var dött jag trodde att glöden inom mej hade slocknat jag trodde tankarna hade slutat snörra jag trodde att du var vilsen, du är vilsen men de känns som att du snart kmr finna vägen! om det är bra elr dåligt vet jag inte.. jag vet bara att dom här studerna i mitt liv trodde jag aldrig att jag skulle få uppleva igen och vilken väg du än väljer att gå kmr jag alltid att stå vid din sida och stötta dej till 100% ! du är inte ensam om att sakna och ha det jobbit, det är vi två om.. du är inte ensam om att vara vilse.. men jag vet vägen jag vill gå! det är bara de att denna väg är "avstängd" och det är bara du som kan öppna den.. jag kmr stå och vänta till du än dag öppnar stigen och jag kmr aldrig tvivla på att gå åt det hållet.. jag tar inget förgivet och har inga förhoppningar det ända som jag gör nu det är att hoppas! det ända jag hör inom mej när vi skills åt är hjärtats ömma slag.. jag trodde mitt hjärta hade slagit sitt sista slag.. men ännu finns det hopp om en ny början på nytt elr som vänskap! jag kan inte beskriva lyckan i bådas ögon, hur den lyser när vi är tsm, men jag förstod i dag när någon sa " jag har aldrig sett er så här glada på länge " då förstod jag att det här är rätt det är så här det ska vara! hoppas bara du också kan inse att vi behöver varann även som vänner.. så ta inget förgivet.. men jag kmr stå vid din sida hela livet och vänta på att du en dag ska öppna de ända som håller oss i från varann,GRINDEN!

för övrigt så mår jag ok, har varit hos doktor i dag och ska sluta med kryckor på söndag.. har haft sprcika i revbenet som har blivit väldigt blåa och hade gått sönder mera, har blivit brutna.. så där kmr de ta ett tag till att läka.. men jag mår ganska ok!

ska duscha och se idol nu även klippa syrran och pyssla om mej själv lite :)

puss och kram
2009-10-01 @ 19:05:40

PLUGG

Tjao.
Ja, knas men jag pluggar faktiskt.. Har börjat tagit skolan på allvar för en gångs skull?!
Ska fixa lite plugg nu och bakade nyss en underbar kladdkaka som jag fetat mej med.
Mår riktigt kasst nu har käkat mjölk heladagen som jag e allergisk mot.. smarta jag, så mår verkligen skit nu. Ligger bara i sängen.. kommer nog bli så hela kvällen.. Får se hur jag mår i morgon!
CIAOOOOOOOO.

Why?

Every pictures make my cry, before was life simple.

ge upp?

Låten kommer efter några sekunder, en pratar lite fort bara.

wild horses

Jag inser allt men tvivlar på att tala.
Jag vill inte, men jag måste.
Vill inget av något.
Jag måste se dej i ögonen och säga de.
Tårarna kommer rinna, men vad fan ska jag göra?
Sanning eller undanflykt?
Känslorna kommer komma i överflöd.

Dagens bilder

Det har varit en väldigt knasig och känslomässig dag, inge kul alls faktiskt. Hatar tårar och sorg.. Dagens bilder..

webb


Natten!

Hade en sån underbar kväll i går!
Ni förstår inte hur roligt jag hade!
Lollo sov hos mej och vi fick för oss massa konstiga saker haha! Jävlar va snygga vi va i morse när vi vakna så va fan hade vi gjort i sängen? Jag vet att lollo sa att jag kramade hennes fötter då vi sov skavfötter, de kan nog stämma för jag drömmde om honom.
Men nu ska ni få höra gårdagens citat: Ställ honungen vid blomman lollo. Va sa du? (hon hörde i blomman) Ställ den vid blomman där (och så pekade jag på blomman vid spisen). Hon stirrar på mej som om jag e dum i huvudet så säger hon: Ni på landet är allt konstiga som ställer honungen i blommorna! Då börja vi båda och skratta coh sen förstog hon att den skulle stå brevid. Så jag skulle fortsätta att skämta så jag sa till henne om du blir sugen på godis eller nån mat kan du alltid kolla vad vi har i våra andra blomkrukor hahaha!

 

Men måste jobba nu på data lektionen, har redan busat på datan skrev ut enn papper där det står : DU LUKTAR BAJS! Sen la jag tbx de i skrivaren så nästa som skriver ut får de på baksidan av sitt arbete, hahahah! De blir kul och se lärarens chock hahahaha!

 

Herrå!


ken ring, så skön!


tisdag, random snubbe.

Tjabba!
Kom precis hem fårne n onödig dag i skolan.. Hade bara frisör lektionen i dag då jag permanentade lollo men roliga spolar haha ska visa bilder.. Så sen var de dags att dra hem efter ungefär 3 timmar i skolan.. suck! Han precis sätta på datan och dolt nummer ringer.. de säger ju bara en sak.. busringningar! Så jag spelade me i början men sen pallade jag inte för han började spåra ur.. så blev sur och la på.. VÄX UPP! Nu ringde han för andra gånger... så borriiiing!
Visst de e kul i typ 5 min sen blir de överdrivet..
Men här kommer lite bilder fårn den kort dagen och bilder på min enkla outfit!
Nu ska jag ut och springa sen ta en dusch, ciaooooo!

mammas webb


hair cut, outfit.

Ja har precis kommit hem, har varit hos frisören och klippt mej, blev lite kort men annars nöjd! Var även förbi brandbergen och solade en stund och fick sälskap av helen väldigt trevligt! Jag förstår inte vad dom där nördarna höll på mej, tror dom att dom skrämmer mej eller? Bara för att jag blev rädd förut betyder de inte att jag ff är de.. Palla hålla på.. Jag har gått vidare dags för er dagisbarn kanske att göra de också?!
Vem fan kan säga något til dej, förstår inte.. blir så jävla lack.
Men men, nu ska ni få se bilder före och efter klippningen men tog bara uppsatta bilder de snöa ute och blev lockigt..
Hade annars bara en mys outfit i dag.. grå tjocktröja och svarta tiths.. hade på mej ett rosa linne innan med svart kofta men böt.. därför olika kläder på bilderna :)
FÖRE

EFTER


en goding från radion, whatcha say aucostic!!


klar, bara mitt äckliga hår kvar och kläder!


tagga till

Lyssnar på musik och fixar mej.. älskar låten!
ofixad, bjuder på de..


Sliten

"What a night" eller hur man nu uttrycker sej? Hade en underbar kväll i går, myspys! Är sjukt trött och har träningsvärk i kroppen, börjar bli sjuk känner jag.. så började min morgon med en härlig dusch! Nu sitter jag här vid dator och äter frukost och sen ska jag göra mej i ordning för jag ska i väg och göra lite saker och sedan ska jag till frissan.. slänger ut några bilder sen när jag gjort i ordning mej!

Breakfast

Haha, ofta jag går in för de.. Aja det blev ialf vitlöksbröd stekt potatis och mjölk :) sitter och mumsar nu, får se om jag får i mej allt haha ;)

black and white


love over my life?


vaken..

Ja då var de söndag.. hostat en del och gick och la mej tidigt i går vid 9 och sov till 8 i morse.. sen va jag klar vaken ?! Brukar alltid sova till 12 :S
Menmen, så jag och pappa sköt lite i hallen, kulkul. Sen bad han mej att åka och handla kläder till honom ( jag har ju så bra smak? ) Men jag gjorde de och kom även hem med 2 st enkla tshirtar till mej, det är alltid bra att ha :) Sen provade jag även lite andra skojiga kläder som en kavaj, såg snygg ut men var inte snygg på, sen en fjäder väst så jävla tuff! Sen min tröjor jag köpte.
Och nu ligger jag i sängen och tänkte snart hoppa in i duschen och sen fixa mej själv lite.. ska försöka få tag i någon polare eller hitta på att göra något sen.. är ju ledig i morogn så har inget att göra då ändå..
Ska bara till frisören och klippa till mitt hår.. de blev inge bra sist.. menmen
slänger in några bilder .. ciao.

Det blir vad man gör de till..


dagens dag

Ja, vaknade sent. Käkade frukost och aa.. alex och hennes kille plocka upp mej hemma hos mej och sen drog vi till brandbergen och handen, myspys!
Rickard fick körkort i torsdags och har egen bil, GRATTIS!
Jag hittade massor med kläder och skit i handen, som jag ska köpa i morgon jag hade inga pengar så jag la undan allt och mamma ska köpa de till mej i morgon!
Ska sitta vid datan och tråka på en lördag, vad har jag för liv?
Aja dags för sängen för min del.. boooooring.
ciao.

besvär

Viljan att våga fråga.

i sängen

Du är kär nu - Kan jag inte svara på, men jag tycker om mitt ex.
Du har sårat nån så de börjat gråta - Ja, tyvärr förlåt ångrar de, har gjort de mot dej några gånger.. :(
Nån har sårat dig så du börjat gråta - Ja..
Du har haft ett förhållande som varade över 10 månader - Ja
Du har haft ett förhållande som varade över ett år - YES!
Du har haft ett förhållande som varade över två år - nej
ÄRLIGHET
Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra - Ja
Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra - Ja
Jag har smygit ut utan lov - ja
Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar - Ja
Jag har en hemlighet som ingen vet - massor!
Jag har fuskat i ett spel - självklart
Jag har struntat i ett prov - Nej
DÅLIGA TIDER
Jag har druckit alkohol - Ja, men har slutat för ett tag sen av personliga skäl.
Jag dricker mig berusad minst än en gång i månaden - Nej
Jag kan svälja piller - Ja
Jag har tagit mediciner mot depression - Ja
Jag har anorexi och/eller bulimi - Nej
Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det - Händer ofta
Jag har vaknat gråtande - Ja, händer ofta.
Jag har somnat gråtande - Ja
DÖDEN
Jag hatar begravningar - Ja
Jag har sett någon dö - Nej men sett döende..
Någon nära till mig har försökt begå självmord - Ja
Någon nära till mig har begått självmord - Nej
ERFARENHETER
Jag har tappat bort mig i min hemstad - Nej
Jag har sett en fallande stjärna - stjärnfall, ja!
Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna - Ja, en omöjlig önskan.
Jag har tryckt på alla knappar i en hiss - Ja
Har sparkat en kille mellan benen - förut
Har hoppat fallskärm från ett flygplan - Nej, men vill.
Har lekt sanning eller konsekvens - Yes
Druckit en hel liter mjölk på en timme - tror de?
Jag har medverkat i en teater - Ja
Du har fångat en snöflinga med tungan - Ja
Jag har suttit på ett tak på natten - Ja
Jag har aprillat någon - Ja
Jag har åkt taxi - Ja
Jag har ätit sushi - Nej
Jag har åkt snowboard - Nej

god morgon eller eftermiddag?

Vaknade nyss och har precis ätit frukost och skjutit lite med pappa..
Nu ligger jag i sängen igen och halv sover, helt död kom i säng rätt sent i går.. halv 3 tror jag haha..
Nej men ska snart pallra mej upp och hitta på nått, funderar på att sola :)?
Men men, lägger in lite bilder från i går :)
Hade en soft mysklädsel i går, svart tjocktröja och svarta nit leggning!

Dagens "citat"

Hahaha detta otroliga citat kommer från blonda lilla mej haha!!!
Jag ringer helen i telefonen:
Elin: hej gumman, när ska vi ses hos klas?
Helen: kan fråga han, han sitter på bussen med mej!
Elin: okej
Helen: efter middag
Elin: " Men det är ju eftermiddag nu?
Helen: omen åh, efter middagen (maten)
Elin: haha jaha!!! "

fredag, klas time!

Ja, då var det fredag igen , häääärligt!!!
Ska bli ännu en mysig kväll hos klas med några polar och mycket skratt och jävelskap haha!!
I dag har jag varit på jobbet, väldigt kul, gjort permanent håruppsättning blekt slingor i mössa och även tonat, ser redan fram emot nästa fredag då jag ska klippa färga slinga och styla min mor, har redan en skit snygg plan åt henne!!
Slänger ut några bilder jag tog nyss.. spelade lite gitarr och sen lite bilder på min outfit, jeansväst med nitar svarta legning och en vit shirt enkel och cool!!
Ska snart käka middag sen möta helen och bege mej till klas!
Ciiiiiaaao!

mammas webb


våran humor, herregud haha!


tooorsdag!

Ja, hur har dagen varit? Jo skulle egentligen varit ledig för att ja skulle till tandläkaren men jag drog till skolan ändå, för jag har alltid så kul där! Så hann vara där en stund innan jag for hem till tandläkaren! Har shoppat lite på rea i dag, jeans legging och en tshirt :)
Nu ska jag fortsätta att plugga engelska, sen hoppa in i duschen och bara stå där ett tag och ha de skönt!
Jag åt precis middag, spagetti och kötfärs sås, mums!
Men aa, fredag i morgon.. Ska jobba.. behöver hårmodeller, får färga kklippa permanenta asså allt du kan tänka dej till en liten summa pengar.. intresserad så hör av dej ! Mellan 9-15 fredagar!
Hoppas på att få träffa dej i morgon och göra dte jag är bra på, mysa!
Ciao!!!

bilder från i dag, äntligen är jimmy tbx!

Denna bild satt på en toa dörr haha!

Dagens "citat"

Som vanligt kommer ju alltdi dom skönaste citaten från mej och lollo, så här bjuder vi på ett till :
jag förklarade för lollo om att det stog att jag var gift med jimmy på facebook och då tror alla vi är tsm fast vi inte är, så då brukar jag svara dom som frågar " Du har pojkvänn va? Ja men han är bög! " hahaha

saknar


Låt tankarna flöda..

Ögonen, leendet..
Folk säger saker dom inte menar,
folk gör saker dom ångrar,
varför ställer folk frågor som det inte finns svar på?
varför inte bara va sej själv och följa sitt hjärta och lösa konsekvenserna?

kvällen

Hejsan!
Ja då va de kväll, eller det ser i alf ut som de om man tittar ut genom fönstret?!
Har plugat ett tag med ett engelska nationellt prov.. jag kommer aldrig klara av det.. har så svårt för engelska.. Jag pluggar gärnet av mej nu för att överhuvudtaget ha en chans?
Men nu blir det en blogg paus från arbetet med kladdkaka och te, mums!
Ja, vad har hänt i dag? Jag har krullat lollos hår, vi har haft en allmänt rolig och galen dag i skolan och vi shoppade även underkläder på lunchrasten eller kommer inte i håg om vi köpte några haha? Men vi provade i alf!
Jag försov mig i morse så fick skjuss hela vägen till skolan vilket var skönt för då kunde man sova i bilen me, behöver helgen nu känner jag!
Så i morgon går jag halv skoldag för att jag ska till tandläkaren, ursch! Har tandläkar skräck!! Kanske ska låssas att jag glömde bort?! haha!!
Det skulle vara så skönt nu att bara krypa ner i sängen så man hinner sova riktigt länge och skönt, men inte.. ska plugga ett tag till .. Måste ha engelskan klart till i morgon!
Ciaaaooooo!

En vanlig rolig dag i skolan med elin och lollo!


dagens outfit


Dagens "citat"

Det kommer från mej och lollo hahaha:
Lollo får ett sms av sin pojkvänn där det står jag älskar dej. Då sa jag du ska vara cool och svara, jag vet! Men de gjorde jag inte säger hon då sa jag " du skulle svarat ja vet, åh mobboffer! Då svarar lollo, ja vet! " Hahahaha

Dagens "citat"

Det kommer från mej och lollo hahaha:
Lollo får ett sms av sin pojkvänn där det står jag älskar dej. Då sa jag du ska vara cool och svara, jag vet! Men de gjorde jag inte säger hon då sa jag " du skulle svarat ja vet, åh mobboffer! Då svarar lollo, ja vet! " Hahahaha

skoooolan

Nu sitter jag och lollo på data lektionen som började 8, suck! Men försov mej så fick skjuss hela vägen om kom 10 min sent haha!
Vi gör inte de va ska här är det facebook som gäller haha.. Men kanske ska göra mina grejer så jag får gå på rast i stället? haha
Sen lektionen efter är frisör, kom i kapp.. är redan klar med allt så blir en soft lektion :) Sen efter de lunch engelska sen sluta vi :)
Ska försöka flörta till mej en film på engelskan, de är lång lektion !

tjabba o hej!

Mina ord.

Om jag kan få ge dej all kärlek jag har, så slipper jag bära på allt?
För varje minut som går så växer kärleken, det skulle vara mycket lättare om jag kunde få ge dej min kärlek så jag slipper smärtan?
Jag vill ge dej allt jag har och visar vad som finns kvar.
Hur tom och ensam jag är utan dej, vad som kan bli kvar av en tjej.
Visar ingen sorg inget bekymmer, jag vill bara ha dej, jag tror jag rymmer.
Sticker från allt som får mej att minnas, nätterna med dej som får tårarna att rinna.
Tårar av saknad och sorg, att få veta att allt är gone.
Nu vill jag bara att du ska veta, för varje gång jag blinkar ser jag dej i mina ögonen, varjegång jag ler tänker jag på dej, varje gång jag hör din rösta ryser min kropp, varje gång en tår rinner ner för min kind vet jag att du kan få mej stark, när mitt hjärta slutar slå, vad gör jag då?
Du lärde mej allt, nu står jag här, ensam och kär.
Jag ska göra det bästa jag kan, men vet att ingen kan bli som förr, men en en andra chans borde finnas någonstans?
Kärlek som gör en galen, kan man bota den genom att kämpa en dag i taget?
Snälla förstå, vi kan klara detta om vi är 2.

Är det sant?!

Tro det eller ej, men det är ant! Har nu suttit och pluggat i några timmar med ett projekt arbete i arbetsmiljö inriktning frisör så klart! Har kämpat arslet av mej coh blev själv väldigt nöjd med resultatet. Nu är det på tiden att jag lämnar in skiten har till 24 i kväll på mig, men bättre att lämna in det nu.
Nu förtjänar jag en dusch en kopp te och sen slänga mej ner i sängen och bara mys med mej själv, tänka tillbaka på allt jag håller kärt som jag alltid gör när jag ligger i min säng. Det är där alla tankar kommer fram från goda och onda sidor! Man kan gråta i sängen skratta och inte förstå vad man har gjort?! Det är ett sånt skönt ställe att vara på för där är allt tillåtet!
Nu är det dags för allt mys och öppna alla tankar och börja sakta men säkert att försöka göra allt i ordning!
Fcik föresten ett telefon samtal i dag om att jag är antagen till dans i farsta på torsdagar, ska bi så kul nu att komma igång!! Får se om det börjar nu på torsdag eller nästa :)
Ursch, fick tandläkartid på torsdag.. VILL INTE! tänker inte gå.. hatar tandläkaren..
VILL VARA HOS DEJ!!!! <3

DU

Jag är så glad att de är igång igen, du förgyller min dag och ingen kan få mej att skratta lika mycket som
DU!



B1 och B2, dagens bilder


Klas citat!

Jag tycker jämt att klas cederberg är så underlig och rolig, så har infört något nytt i min blogg som heter klas citat! Detta kommer uppdateras varje vecka, då kommer ett nyss citat från klas!
Så här lät dagens citat:
" Att testa en cederbergare är som att köra ferrarri, det går fort och man ångrar sej aldrig"

Varför spelar hjärtat mej ett spratt?

I can take the rain on the roof of this empty house That don’t bother me I can take a few tears now and then and just let them out I’m not afraid to cry every once in a while Even though going on with you gone still upsets me There are days every now and again I pretend I’m ok But that’s not what gets me What hurts the most Was being so close And having so much to say And watching you walk away And never knowing What could have been And not seeing that loving you Is what I was tryin’ to do It’s hard to deal with the pain of losing you everywhere I go But I’m doin’ It It’s hard to force that smile when I see our old friends and I’m alone Still Harder Getting up, getting dressed, livin’ with this regret But I know if I could do it over I would trade give away all the words that I saved in my heart That I left unspoken What hurts the most Is being so close And having so much to say And watching you walk away And never knowing What could have been And not seeing that loving you Is what I was trying to do What hurts the most Is being so close And having so much to say And watching you walk away And never knowing What could have been And not seeing that loving you Is what I was trying to do Not seeing that loving you That’s what I was trying to do

mysig

har fixat barret och bara myst i dag. Första bilden va i morse, nu är jag ofixad och i mys overall.. åt pannkakor och nått annat som e på bilden till mat.

måndag morgon, dagis?!

Vilken förjävlig morgon!
Det börjar med att syrran dfunkar hårdrock på morgonen som jag vaknar av och börjar skrika på henne.. sen kommer mamma hem som e barnvakt och hej o hå.. Ska fixa mej och hitta på nått orkar inte vara hemma.. drar nog till stan och byter min piercing solar lite osv.. slänger upp några morgon bilder :)

sööööööndag?!?!?!

Ja, kom nyss hem har varit bort hela dagne har fixat mitt hår och blev så där så färgade om de när jag kom hem och klippte om de lite med.. För övrigt har de varit en tröttsam dag gick upp tidigt och kommer gå i säng tidigt.. har gäspat hela dagen och känner mej helt slut!
Tänkte sova ut i morgon då jag är ledig från skolan så ska drömma gott i natt så jag sover extra länge!
Jag önskar ff att när jag en dag vaknar är du där..
Slänger ut en liten random bild haha men inte på mitt hår..
ciiiiiaaaaoooo!!!

.


Så sugen.


Loves underwear!!!!


cola!


fottar för de mesta när jag har tråk ..


gårdagens slut.

Ja, en kväll hos klas med kompisar! Fast dagen började med att jag jobbade på nya salongen och hade så kul!! Ska verkligen se fram emot alla fredagar som kommer att komma!! Sen for jag och helen i väg till handen och kollade lite i affärer och roade oss lite ;)
Sen fixade vi mitt hår lite haha och dumma jag tänkte inte på att det var 17- grader ute när vi skulle gå till klas så när jag kom fram va mitt hår i istappar, eftersom jag gick ut ny duschad.. haha! Så jag skojjar inte att de gick att böja av, att gå ut med blött hår rekomenderas inte!!!!
Men som is gör, så tinade håret och problemet gick senare bort :)
Sov som en stock i natt och vaknade runt kl 12 och har precis fixat klar mej med smink och allt och ska väll se vad som finns att hitta på i dag, ska kanske sova hos en kompis, ser fram emot de!!!
Sen va det någon som tyckte han va jätte kul i går som höll på att messa mej som en idiot, jätte kul verkligen, att folk aldrig växer upp?
Men men finns inte så mycket mera att skriva just nu, skriver som vanligt om det händer nått!
ciao!!
Bjuder på några bilder från min och syrrans morgon humor hahaha!!!



hörde en sköning precis på radion!


.


dans!


säng mys


Dagen bilder

Hejsan svejsan det hr varit en fartfylld dag med lollo och en tripp i globen köpcenturum spagetti runt piercingen och spoota kötfärs tävling i matsalen typ, herregud inget va med mening heller, kärra någon.. vi är inte kloka, bara fett snygga! Hahahah skoja!
Men men, va och böt piercing stav i dag i stan med lollo, så nu är den mindre och mer behaglig, fick ont av stora klumpiga läkstaven! Ska på återbesök i piercing studion om 1 vecka igen för att byta ner till en ännu kortare stav va skönt!
Ska slänga ut några bilder från i dag, på mej själv, min goda kladdkaka men äckliga middag eller den va god men ser äcklig ut på bilden och ja.. De var nog allt för mej!
Jo försten, börjar på ny salong i morgon och ska bli så spännande!

Dagens "citat"

Dagen citat står jag och lollo för hahaha! Så här gick de till:
elin:Jag vill köpa en juice
danne: 5 kr
Jag la fram 5 en kronor.
Lollo: en läsk
danne: 10kr
Jag såg inte när danne stoppade ner mina 5 kr i kassan så lollo betalade också med 5 en kronor och en femma!! Så när vi gick där i från sa jag, hur mycketkostade den där drickan? Hon svarade 10 kr?! Då sa jag, men de va ju mina 5 kr som låg där på bänken som jag hade betalat med? då svarar hon nää, det var mina!
NU KOMMER DET ROLIGA, "jag svara är du 100? Sen sa båda i kör NEJ 10! hahahahaha"

slut

Då var dagen typ slut, såg precis klart på lilla sjöjungfrun, älskar disney filmer!

Dags att klä av sej och krypa ner i sängen ska bara lämna datorn borsta gaddarna och göra klart allt för morgon dagen innan jag somnar. Som ni vet och som jag tjatat om nu ett tag så börjar jag skolan i morgon. Hoppas på en bra fortsättning nu och att allt ska bli som förr.

Puss och go natt på läsarna!


Ps. Jag drömmer varje natt och längtar att få vakna med dej vid min sida!

inget är som jag trodde..

Varför är det så här? :'(
Jag förstår inte varför ärligheten glömmer sej längst ner i mörkret?
Varför hjärtat kan få än ur balans?
Varför internet kan få tårar att rinna?
Varför personer ändrar på sej?
Varför det inte går att spola tbx tiden?
Varför inget kan bli som förut?

kladdkaka

Har bakat en kladdkaka som ja tänkte pigga upp mej med, och i morgon börjar skolan för mej va skönt!

Ska även byta min piercing i morgon.

Har för övrigt tidigare i dag haft en lugn dag, köpr fotölj och köksbord med mamma, lägger ut några ego bilder jag tog innan vi åkte.

Ska väll bädda ner mej i sängen och titta på någon film och försöka sansa mej.

ciao.





    


cry over you






Kvällen för lilla elin.

Efter en rätt händelsefull dag och en sliten elin had ejag för det mesta tänk ta det lugnt i kväll, men nu sitter jag här och gör mej i orning. Jag och pappa ska ut och äta KEBAB PIZZA!!! Pappa lovade att när jag kunde börja äta igen skulle jag få en kebab pizza, han höll sitt löfte!!! Så blir resturang i kväll, myspys!
Efter  det hade jag tänkt komma i säng i tid i dag eftersom det blivit många sena nätter i rad och jag faktiskt börjar skolan i övermorgon!!
Äntligen börjar den, har längtat så :D<3

gamla klassen!

Våran avskedsvideo till alla lärare från klass 9a, saknar klassen!

Testa geväret!


vilken dag!

Blev väckt tidigt.. jag och pappa har haft en sån rolig dag haha vi åkte i väg till kungenskirva och köpte ett luft gevär med tillbehör som vi stått och skjutit med här inne ett bra tag haha!! Och ska lägga ut bild på mitt rum nu när det är helt klart har fixat lite spotlight och sånna småsaker i mitt rum så ska nu få se på en dagens oufit bild.. Har även varit på café och fikat på vägen hem, vilken härlig dag!!!

rock star på en söndag!

Haha, jag och klas hade lite tråkigt när vi var ensamma så vi livade upp stämningen lite men min sjuka ide om att göra en cover på song 2 haha!!! BJUDER PÅ DENNA VIDEO!!!

gårdagen

Lägger in lite bilder ego bilder från i går..
Annars va allt lugnt i går jag spelade POKER!!! Texas holdem och nått skit kortspel helen lärde oss som sög haha Och jag vann första gången jag spelade och efter de fick alla in snittsen och lura av mej alla pengar jävla skit hahaha.. Men hade en rolig kväll i går. Blev lagom sent, och när jag kom hem fick jag testa att sova i min nya underbara säng och jag sov så gott så jag vaknade halv 12 i dag och har köpt ett bredband åt farfar och farmor och lärt dom lite om internt och fikat en massa, jätte mys!
Så nu har jag precis ätit och ska till klas om 1 timme och fortsätta där kvällen slutade i går!
Dom röda sexiga hörlurarna hade jag på mej då klas spelade trummor, sont 2 introt för mej.. älskar de!

.

Efter allt som hänt, och vänner jag brännt
Varför finns inte du kvar, som är den ända "vännen" jag har?

Almost klar!

Ja då var jag nästan klar nu är det bara en säng som fattas som kmr hem till mej i kväll.. så var tvungen att tömma hela rummet för att få ut min gamla säng genom fönstret till säljaren.. Fungerade finfint! Så ska slänga ut lite bilder på händiga Elin haha!! Får så mkt plats på rummet nu stor yta liksom, så skönt att slippa ha det trångt.. Så nu väntar jag bara på min 1.20 säng sen är det klart!
Va tvungen att damsuga bakom sängen innan den skulle iväg för att ha ett fräsht rum, smidiga berta!!

Jag började skruva upp grejer på väggarna och inreda lite..

RESULTATET BLEV:





Så, ska göra det sista när sängen kommit..

puss och ciao!

Snabbis!

Gick upp kl 8 i dag för att fixa mitt rum har köpt ny säng och ska möblera om, hörs sen puss!!!

Mr beans semester!!!!

Ligger ner bäddad i mammas säng med mamma och helen och ska se världens roligaste film, mr beans semeste, rekomenderar den verkligen hahaha!!!! Såg den i går och ska se den i dag igen, den får mej på gott humör!
Slänger ut några bilder i morgon jag och helen tog i dag och vi färgade även mitt hår..
puss och hej :)

Gamla tider haha!

Sitter och kollar på youtube videos från min gamla skola när vi uppträder på öppet hus haha så kul, kolla in dom här:

får mej på tankar..




Dagens outfit, i brist på tid haha

 


fredagsmys i gamla stan som slutade med fika på ja vad ska man kalla det helen, hahah sex café?!

Tjo!
Det är inte så illa som det låter.. ska förklara precis just nu haha! Jag och helen kände för att ta lite nya vinterbilder då jag bara ha sommar bilder på oss och vår och höst så klart men inga vinter så det behövdes investeras! :)

Så vi tog tåget in till gamla stan och såg massa kul ocg fottade en massa saker haha ska bjude på dom bilderna här :)

Men då va det de dära med cafét ;) Jag och helen gick in på ett café och skulle värma oss lite så vi beställde in varsin blåbär/hallon paj med vaniljsås, så jävla gott! Köpte en päron mer också hihi :)

Sen kollar vi till vänster om oss då sitter de typ en utlänning och viftar med pengar.. då kmr en blond utlänsk tjej med stora bröst ( såg ut som en bimbo ) och satte sej i hans knä och började hålla på.. sen kollade vi till höger om oss där sitter 2 st och grov hånglar asså verkligen dreglar över varann.. sen bakom helen sitter de 2 bögar och håller i hand och dricker sitt kaffe och sitter och säger hur mkt dom älskar varann.. och bakom mej .. nu kommer dte roligaste.. där satt en fet stor neger mamma med 3 barnvagnar och vi satt på övervåningen så hon behövde hjälp att bära ner barnvagnarna med hon frågade bara dom snygga killarna om hjälp haha värsta raggnings repliken ( hörru du snygging kan du hjälpa mej ner med barnvagnen? ) haha sen ragga hon upp 2 till för att få ner dom andra, liksom varför ragga på 1 när man kan ta 3 ? hahahaha

Vilken dag asså, flera sånna helen ? haha

här kommer alla bilder :)

puss och hej!





                      

2010


RSS 2.0