Lite skön musik!

kesha - tik tok



lady gaga - bad romance

adolphson & falk - mer jul, fast bruno på stavborgs skolan äger sönder på denna låt, men hittar tyvärr inta videon!


dagen blev rolig till slut

Hejsan haha, lilla alex.. (alice) Jag kunde gissa att de va du, vem e de annars haha? Låsa ut sej själv? Tur att jag va hemma då ;)

Då blev det lite fart på slitna mej, blev pepparkaksbakning och åt upp halva degen haha inte så konstigt att vi hade ont i magen när du skulle hem haha?

Haha du var ff rosa i dag efter solningen gumman, min lilla gris haha! Själv vaknade man upp brun och FRÄKNIG?! Jaja, inte mkt man kan göra får bara gilla läget, fräknarna kmr alltid vara där och alla säger att det är sött så vrf inte :)?

slänger upp två bilder från dagen.

ska till skolan i mrgn !!!!!!

sov gott sen ska snart sova själv (A)

 


hmm

Va tycks?
 jag längtar..


photoshop

Har varit hemma heladagen.. Har haft tråkigt så lekte lite med photoshop.. ska visa resultaten de va slarvigt men men.. använde ungefär samma bilder hela tiden.. haha

            

Du får mej att sväva högt ovanför molnen..


musik


?

Jag förstår om du inte orkar med mej längre, jag orkar knappt med mej själv..!


musik väcker känslor, miss us.



Nu känns allt verkligt

Hejsan har haft 3 underbara nätter och inte kommit i säng innan kl 01.00 (A)
Har även sovit ut tilll minst 12 varje dag har varit riktigt skönt!
Ser fram emot veckan faktiskt pga av en speciell anledning om det forfarande är så att du vill?
Förlåt för dumma mej, jag tänker mej aldrig för.. Du sa åt mej att inte tänka, men bara för de menade du inte att jag skulle uppföra mej så här, som ett dumhuvud? Vissa saker går bara inte att förklara, vad jag än gör är jag rädd att förlora dej helt, det klarar jag inte igen. Nu är de så här och det är ff mitt fel, så de e ff jag som kan ändra allt? Så skärp dej för fan nu elin! Visa vem du är, du e hon han älskar.. det har du alltid varit, stå upp för det också.. man kan älska varann som vänner, och det är de du vill så sträva efter det och kämpa! Jag är inte den som ger upp i första tag.. Nu när ni äntligen är vänner sabba inte de!

Sitter nu och kollar på utomlans resa, snart sticker jag! Ska bli så skönt att lämna sverige ett tag, nu känns allt verkligt.. Har inte tid att skriva mera kollar resor!

Ska snart hoppa på bussen och dra och sola med alexandra alice ek haha!

Ha en skön söndag och njut av första advent!!


!

En bild säger mer än 1000 ord,
 Jag saknar dej vännen.

  


fredag, ff sjuk?

Hejsan, lite släckt kommer snart hem till mej. Bjudit dom på middag och fredagsmys.. Jag har inte gjort så mkt.. sov till 12.30 i dag riktigt skönt, helt sliten.. Men men!

Blir inget spec för mej i dag.. Men i mrgn ska jag och min polare i väg på nån grej mellan 7 och 12 i mrgn kväll har glömt vad det heter, men ska bli kul!

Nu sitter jag här och såsar, vill hitta på nått att göra.. men vi får se vad som hittas på?

Ha en bra fredag!

GRATTIS, till andreas och viveca som har 1 år i dag tsm <3


?

KÄRLEK
Har du ett förhållande just nu? Nej
Längsta förhållande? över 1 år
Har du kysst någon? Ja
Har du strulat med någon du inte ens gillar? Japp 
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? hmm, osäker
Kärlek eller pengar? Kärlek
Är du kär? inga komentarer, pass..

FAMILJ
Vad heter din mamma? susanne
Vad heter din pappa? Jtommy
Har du syskon? Ja
Har du en stor släkt? ja
Har du kvar alla mor&farföräldrar? nej
Känner du alla i din släkt? Nej
Vem är du mest lik i din familj? ingen, mamma isånnafall?

VÄNNER
Har du någon bästavän?
många 
Har du många vänner? ja ganksa
Vad tycker folk om dig? att jag är rolig och glad, pratglad
Vem har du känt längst? oj vet inte
Vem vet mest om dig? Daniel, helen
Hatar någon dig? ja
Har någon av dina kompisar snackat skit om dig? Ja 

SKOLAN
Har du bra betyg? Nja, börjar få
Skolkar du? händer
Har du varit uppkäftig mot någon lärare? Ja
Vad heter/hette din favoritlärare? anders
Gillar du skolmaten? Nej
Hur många gick i din klass? 20st

FRITID & INTRESSEN
Går du på någon sport? nej

Vad tycker du om att göra? Mycket
Vilka sporter har du gått på? testat på det mesta

MUSIK, FILM
Vad har du för musiksmak? blandat
Har du alltid haft samma smak? Nja typ
Vilken är din favoritfilm? twilight
Vilken film framkallar starka känslor? titanic
En rolig film: kung fu panda

RESOR
Hur många länder har du varit i?
7 vad jag kan räkna upp
Vilka länder har du varit i? Orkar inte skriva alla
Har du bott utomlands? Nej
Kommer du från något annat land? Nej
Har du släkt från något annat land? Estland på pappas sida vad jag vet

HAR DU ÅKT...
Flygplan? Ja
Buss? Ja
Tåg? Ja
Båt? Ja
Taxi? Ja
Helikopter? Nej

DÄR DU BOR
Vart bor du?
Haninge
Hur bor du? villa
Vilken färg har huset? gult
Har du bott där hela ditt liv? Ja
Trivs du där? Nja

BORTSKÄMD ELLER?
Har du ett eget rum?
Ja
TV? nej
Dator? ja
DVD? Ja
PS/Xbox? Ja
Högtalare? Ja
Mer än 1 bil? Ja
Pingis/biljardbord? Nej

torsdag kväll

Kmr tillbringas med en polare i stan.. berättar allt i kväll om dte inte blir för sent isånnafall blir det i mrgn då jag kmr vara pga sjukan.. så inget jobb för mej :)<3

saknar småland..

Dåligt ljud, så höj volymen!


shoppat


onsdag

Hejsan, inte en sån händelserik dag precis :)
Är ff sjuk... men sliter och tar mej till skolan ändå, hatar att ligga hemma att vara hemma överhuvudtaget om man är själv!

Var nyss och solade och har precis kommit hem, så skönt! Vet att det inte är bar och sola när man e jsuk men kunde inte låta bli, har inte solat på länge och kännde att jag behövde de för att piggna till lite.

När jag kom hem från skolan och när jag öppnade dörren kände jag lukten av nybakade bullar kanel vanilj och lussebullar.. gissa vad jag gjorde? Jag slängde av mej sakerna och sprang till köket och tröck i mej, skit gott! Då glömde jag att jag ff va sjuk.. men det märkte jag sen (A) haha knasiga jag!

Vi pratade även om en mc kompis till oss som är fottograf.. han har hört att jag är bra på skytte med gevär och pistol! Så ska få följa med han till en skogsbana i nynäshamn och skuta med hans pistol vi ska tävla han och jag, det ska sjukt kul!! Får se om jag är lika bra på de då? Sk skuta på olika sorta saker typ låssas fåglar låssas kaniner och sånt på olika avstånd på tid typ.. Må bästa man/kvinna vinna.. HEJA ELIN ;)

Sitter ff och funderar på min önskelista, känner att den behöver förbättras.. om det hade varit förra året hade de stått 15 olika saker, minst?! Men jag kmr verkligen inte på nått? Nån som önskar sej något kul? kanske e nått som är intressant för mej me?

Nu är det ungefär bara 3 veckor kvar.. räknade ut att för min del är det bara 15 skoldagar kvar till den 18 då min skola går på jullov, härligt!

Vi gjorde även nya håruppsättningar i dag, lägger ut bild på dom! Kännde mej som en emo i skolan i dag tyckte inte om skjortan jag hade på mej men hade lovat en polare att ha den så det vara bara att lee och se glad ut.. Kan slänga ut en bild.. Hade även mina nya skor i dag, fick då självklart skavsår.. så typiskt!

Och i mrgn kväll ska jag i väg till stjärnklart, ett tv program! Ska bli spännande!

Finns inte så mkt mera att säga om dagen, jo juste.. Jimmy visade mej några videos på youtube i dag om olika frukter.. dom va så jävla roliga hahaha, rekomenderar att se dom kan slänga ut en här så får ni trycka er vidare för att se dom andra fruktvideosarna!

Ha en skön kväll!<3



       


kvällen.

Även fast jag är sjuk är denna kväll bättre än vanligt. Vi är vänner!
Just nu sitter och och skriver en önskelista.. mamma vill ha.. fan vad hon ska vara krävande haha skoja.. snart jul ju :D Men vad ska man önska sej? Så här ser min lista ut just nu men kmr nog bli ändringar på den haha!
elins önskelista, just nu..
1. pengar, till mellandagsrean ofc!
2. utomlandsresa
3. elgitarr
Vet faktisk ingenting jag vill ha, jag som brukar vilja ha i stortsätt allt haha! Får nog jobba på min lista och bättra den? Ska snart krypa ner i min säng och försöka sova hela natten i natt för engångs skull.. får se om hur länge till jag orkar mej upp ur sängen och pallra mej till skolan utan mat och energi och sömn. Än så länge har jag orkat men kroppen börjar säga ifrån.. mamma tjatar och tkr jag ska vara hemma men aldrig det är så tråkig, om jag hade fått vara hemma med kompisar hade det ju varit en annan sak .. men vara hemma själv när alla är i skolan suger ju?! Då kan man lika gärna gå dir, right? Jag har för det mesta kul i skolan också!!
ska sova nu puss och go natt!

skönaste tv reklamen just nu!

Vem va det som kasta?!



gamla videos, hahaha!!

haha kollade genom gamla datan och hittade gammla videos och tänkte bjuda lite på de här.. Det är bland annat video där min morbror spelar gitarr på en släkträff i småland jag gör en volt på idrotten och hänger med kompisar och hittar på bus, även 2 videos när min innebandytränare visade dans efter dans kurs på innebandyläger haha!



dagens humör

Jävlar har verkligen inget tålamod längre min kropp är helt konstig förstår ingenting. Skulle göra håruppsättning fick damp och kasta i väg dockan för att allt bara rammla ner.. men fick till de tillslut..

    

Jag har inte varir mej själv på sista tiden. Sover dålig om nätterna får inte behålla någon mat har ingen näring och ork, jag är helt förstörd.. jag jobbar på det och ber om ursäkt för de.. om jag säger nått taskigt ta inte åt er har verkligen ingen ork att bråka elr lösa saker och ting jag bara skiter i allt just nu och  tar upp de när jag mår bra igen..

måndag, sjuk.

Gick till skolan som en vanlig dag men åkte hem som sjuk. Blev ingen sista lektion för mej för jag åt lunch och den kom ut fel.. Så blev en resa hem! Ska kanske till doktor i mrgn mamma surra om nått men får se hur de blir med det.

Har annars haft en rolig dag och resan hem med polarn var roligast haha man kan inte göra bort sej mera än jag och helen de va galet pinsamt.. haha! Hon kan ju inte ens skillnad på höger och vänster.. haha!

Ska snart ut och gå en svng och slänga i mej lite frisk luft, skönt!

Finns inte så mkt mera att säga om degn har lite bilder jag slänger upp.. en bild säger mer än 1000 ord haha..

DET STÅR ELIN PÅ JIMMYS HAND!!! och jag har gjort håruppsättningen..

        

tankar.

Varför har man föräldrar om man klarar sej bra själv?

Varför finns utegångsförbud när det ändå inte gör till någon skillnad?

Varför litar någon på mej när den vet att jag kmr svika den?

Varför finns de frågor utan svar?

Varför drömmer man när man inte istället gör det till ens verklighet?

bio

Va föresten på bio i går med mamma viveca och helen, såg new moon (twihligt), den va sjukt bra.. ska se den igen!

slapp söndag

Hejsan , började med en strålande morgon. Satt och tittade på idol och drack nån yoghurt som ska vara bra mot magen.. vill bli av med magsjukan nu! Men sov ut till halv 12 i dag, väldigt skönt faktiskt!

Sen drog jag och solade väldigt skönt!

Ikväll bli det en mys kväll med god mat och med hyyrd film och bara slappa och dra över en kompis hit, myspys!

lägger ut några bilder från veckan en party outfit dagens outfit från i fredags och en bio outfit och några idol klipp jag tyckte om!

Ha de gott!



  

blondines have more fun

Back in buisness, toningen håller på att släppa och ska börja gå mot ljusa tider med slingor så fort min toning har börjat släppa ännu mer, så blir nog fram mot nyår!!


ja, i bland blir de knas.

Ja, har inte blogat på ett tag har varit sjuk och inne i annat så har inte hunnit. Tråkigt men ska skärpa mej!
Sitter och bara drömmer mej bort.. Jag och mamma kollar på utomlandsresor och jag drömmer mej bort om en alldelles egen språkresa.. satt och kollade på australien sydafrika och även usa.. kan inte göra så mkt nu.. men hoppas det blir av bara, det skulle vara en riktig härlig upplevese!
Mamma är en ängel.. hon kom precis in till tv med fika.. ff magsjuk men kan inte motstå hennes gulliga mat .. så tar en mumsbit!
ha en bra lördag.

håll tummarna?!

Vill vara frisk i mrgn.. ska ju ha kul.. får inte gå någonstan om jag är sjuk.. om jag inte skulle smita i smyg iförsej.. men då skulle alla bli så oroliga haha.. det blev inte så lyckat sist heller när jag hamnade i 3 världskriget med pappa haha..

Jag blev så godis sugen i dag, men kan ju inte äta nått.. e skit dålig.. Men envis som jag e tröcka jag i mej en MARS och en TWIX och hur tror ni de gick? haha dåligtdåligt..!

Så jag kämpar på med att få i mej mat.. mamma börjar blir lite orolig.. " kläderna hänger på dej " haha roliga mamma.. jag har bara gått ner typ 4 kg kanske så de e inte farligt..

Men aa blir ännu e soff dag med sex and the city.. ska försöka se klart allt i kväll :)

ha en bra dag och håll tummarna för att jag är frisk i mrgn?!

?

Man kan begå ett misstag, men om man gör det hela tiden, vad gör man då?

Jag vill bara finns ett svar, det kan rädda mkt för mej..?

Sjuk, film

Är sjuk, skit också!! Men ska lägga mej och titta på film, min favorit serie!!! SEX AND THE CITY! Ska se hela säsong boxen och sen filmen, ska ha myskväll i sängen med mej själv och film ska försöka äta också!

tisdag och shopping

Hejsan en händelserik tisdag kan man säga? Började med en kort skoldag och en rolih emelie haha! Efter de så blev det många timmar i stan med mamma och shoppa :) Sen skulle jag på dans uppvisning eftrsom jag skulle börja dansa.. men när vi väl kom dit var den inställd och när vi ändå var i krokarna så åkte vi förbi trånkan och kollade lite på hockey sen var det dags att åka med för min polare frös och jag hade as ont i huvet! Och nu ligger jag här.. SJUK?! Det funkar ju inte :O Jag hade ju tänkt hitta på massa saker denna vecka.. inte nog med det ska jag vara så jävla envis och inte ta svin sprutan.. och nu tror mamma att ja har fått svin influensan.. och jag har inte fått behålla nån man så man kan ju säga att min kropp är i hop dragen jag e skit äckligt mager.. Men jag fixar de här jag har ju 2 dagar på mej :) nu slänger jag ut shopping bilder :)


         


Så vacker låt, den får mej att tänka på dej!


acceptera

du vet sanningen och gör nått åt de, du kan fortfarande ändra saker och ting och du kmr ångra dej om du inte gör de, det handlar om ditt liv?! Gör det bara!!!


kvällen

Ännu ett paket från posten ( H&M ) med halsduk vantar en tshirt och bh och lite godsaker som smyckern och lite bra att ha, trevligt trevligt! Ska även in till stan med mamma i mrgn och förnya min garderob, en storr tumme upp för de! Ska försöka fotta allt och lägga ut om jag hinner i kväll, har en jävla huvudvärk just nu men ska försöka orka :)

ha de bäst!<3

Gammal goding


måndaaaaaaaaaag.

Åkte till skolan allt va skit så åkte hem, nu sitter jag här men ska gå och lägga mej i soffan och kolla på film.
Hejdå.

DARION DU E BÄST!


Enter sandman!!

Så jävla bra låt, letar efter elgitarr just nu på internet som jag ska köpa.. Det är mkt roligare och colare än vanalig gitarr ;) Så sitter och över på Enter sandman nu och har lärt mej intro :D Så måste inskaffa en elgitarr så allt blir på riktigt!! Ska lära mej hela denna låten, en av mina favorit låtar faktiskt! Vill ju kunna rocka ordentligt så jag måste lära mej sjunga rock också för att de ska bli coolt får öva ett tag tror jag haha men e på bra väg redan! :D


söndag ja ska man säga kväll?

Hmm, blev en ganska ok söndag i alf. Gästerna var mkt trevliga! Vi åkte ner en sväng och hälsade på lilla toppe (hästen) i stallet och visade upp honom. "Mammas prins" haha fast själv är hon lika rädd som jag! Min syrra fick hästen i 18 års pressent, hon blev skit glad! Så lägger ut en outfit bild också. Sitter och myser nu i mjukisdress och lyssnar på musik (A) Fick inte till frillan något bra i dag, ingen bra hår dag.. dom klippte mej så jag måste sytla den om de ska bli snyggt och coolt ;) haha.. SKOLA I MRGN :D<3

    


boring söndag.

Som ni vet har min syrra fyllt 18. Det gjorde hon i fredags och drog ut på krogen ofc! Så släckten kmr hit i dag och ska fira henne.. Kul för henne men tråkigt för mej. Så jag har precis vaknat och käkat frukost och är helt slut. Så ska börja små fixa mej snart ska bara städa rummet och kanska möblera om, får se hur mycket jag hinner. Så just nu sitter jag i min rosa mjukisdress och myser. Aja, jag har things to do så.. Vi får se vad jag gör utav boring söndagen i eftermiddag helt enkelt, jag har några svaga förslag redan men vi får se vilket de blir! Bloggar lite snare och lägger kanske ut outfit bild när jag fixat mej fårse vad jag känner e rätt sliten..

spöket, haha jag e så tråkig!


mobilen

" Du får ta över nu. Ta hand om min skyddsängel och mitt hjärta, det vilar i dina händer. Den har ändrats och jag klarade aldrig av att att hjälpa den finna den rätta vägen, så jag ber dej. Hjälp den att finna vägen ut ur allt. Du är dens ända hopp nu! Jag var för svag hela tiden och har bara dragit den åt fel håll. Den ville jämt gå åt de rätta hållet, men då var den tvungen att gå utan mej.. Så jag drog denjämt tbx åt mitt håll pch försökte övertala den att gå min väg för min hjärna sa åt mej att göra de. Medans mitt hjärta sa låt den gå den rätta vägen. Hjärtat ät starkare än något annat och vann så klart. Nu vandrar den sin väg utan mej och jag vill bara att du ska finnas där med den. Backa upp den när den behöver det och är som svagast, vara dens ljus i mörkret. Va allt som jag inte kunde vara, som jag inte kunde leva upp till, som jag var för svag för att klara av. Jag älskade den för mkt för att inse att hjärtat övervinner allt och skulle vinna även denna gången tillslut. :'( "



Får upp minnen av oss <3


i väntan på darion.

Ja du darion, hurry up! Jag är så taggad på att se din video! Han spelade TETRIS på piano i skolan förut och det var SÅ KUL! Så jag bad han spela in den. Så han ska lägga ut den på youtube direkt när hans internet fungerar! Så här får ni se två andra videos darion har gjort så länge!
"Jag älskade när du spelade tetris och satt och hoppa på piano stolen och spela med foten och shiit va kul haha"


tankar.

Han var min att älska
våra hjärtan fann varann.
Han fick mig att känna
mig trygg i hans famn.

Han var den enda för mig
men det tog för hastigt slut.
Jag var vilse i dimman
och hittar inte ut.

Skam och ånger
sköljer igenom min kropp,
mitt hjärta brister
den säger snart stopp.

För att jag vill leva
som förut,
hålla om dig i min famn,
och att vi kan
älska med varann.
Om du var min igen.

Tårarna faller nu
du har gjort mitt hjärta illa och sårat.
Du gick utan ett ord,
något du innan aldrig vågat.


Är det här slutet nu
eller finns det något kvar?
Jag försöker vara omtänksam
men då gör du narr, eller så får jag inget svar.


Varför blir det så,
att vi plågar varandra såhär.
Stannar du kvar,
för att du är alldeles för kär?


Låter du mig hållas,
i tron att allt ska bli bra?
Det ordnar sig men du glömmer aldrig
hur illa jag gjorde dig med det jag sa.


Jag sårar och jag slår dig
när du inte låter mig vara, du gråter.
Men hur illa det än blir,
tittar du på mig, gråter och förlåter.


Just nu så känns
mitt hjärta helt svart,
för jag vet att du aldrig
kommer bli min skatt.


och varje gång
jag tänker på dig,
så fäller jag en tår.
Men du kommer alltid
att finnas inom mig,
vart jag än går.




 


dagen med helen

Min dag har varit en shopping tur i regninga stockholm. Men som alltid är det bäst att vara med HELEN! Sen nu i kväll ska jag och mamma ha mys kväll. Vi har hyrt 2 filmer, kenny starfighter och shoppaholic. Har sett båda redan haha men de visste ju inte lilla mamma (A) Men så ska bar at det lugnt i kväll, ska ta en dusch nu och göra mej fräsch. Köpte även en mjukisdress i rosa i dag, SÅ FUL men så sköööön.

Va hårmodell i torsdags på GOLDWELL. Dom fick fria händer jag jag satte mej i frisör stolet och innan jag kom dit va jag en katastrof helt krullig och blond orange brun. Kom där i från men någon rock frilla. Brun guldig i håret med mkt spret och blev glad över resultatet!

På kvällen blev det en dag hos klas.

Igår så fyllde min syster 18 år så hon hade fest och blev grattad med mycket fina pressenter! Släckten kmr i morgon och firar henne, så blir en slapp dag då med.

Och på tisdag slutar jag tisigt så då ska jag och mamma dra in till stan och shoppa!!!! <3

Och på måndag blir det bara plugg. Suck, hatar att plugga! Men har ändå inget bättr eöfr mej nu på fritiden.

Mamma ska föresten kolla upp dansen jag ska börja på i veckan.

ha en bra kväll!


  


Sebastian Dunder


Sanningen.

Kärleken kan vara stark, men vänskap kmr alltid vara starkare!


ännu en dag avklarad.

Är hos klas med helen och sebbe. Finns inget att säga om dagen allt e som i vanlig ordning, vill ha tbx gamla dagarna!

jag i ett nötskal.

Dagen har väll varit så där, en chockande roliga samt lessen dag. Mer behövs inte sägas. Privat. Men jag kan säga att jag hade skitkul i skolan i dag med jimmy och lollo och vi hade permanentrullningsprov i dag och det var skit nervöst men fick MVG. Vi skulle rulla ett helt huvud på 1 timme jag hann hela, elr hade 3 spolar kvar. Stog VG på mitt betygspapper, men hon sa att jag fick MVG men hon kunde typ inte sätta på än elr va de va. Men i alf, kulkul! Har även färgat syrrans hår och köpt födelsedagspressent till henne. Kan inte skriva vad det är då jag vet att hon kollar min blogg i bland!

Men nu e de dags för sängen, mina ögon går i kors och svider och de e dags att rensa huvudet.

Vill bara att dagarna ska gå till helg nu.

Hej kom och hjälp mej?!

bajs.

Nått e på tok, jag e inte klok.

Jag måste finna rätt vägen och ett svar, annars kmr jag inte finnas kvar.





lovade bilder, även från i dag.

        

den först bilden som e suddig e 2 turkar som bråkar på golvet.

läser

sofis mode och har precis beställt kläder från H&M på internet som kmr nästa vecka, tummen upp för de!! Skulle bli underkläder men allt va typ slut så får kolla i butik i stället med mamma någon dag, ska hoppa i säng nu mår dåligt, jävla huvudvärk och ögonen rinner.. vill inte bli sjuk nu!
Slänger in bilderna i mrgn från dagen, sitter vid mammas mac data så har dom inte här tyvärr och orkar verkligen inte byta dator!

DW

Jag förstår nu hur du känner, förut va inget kul.
Inte för dej, men jag märkte inte vad jag byggde upp.
Jag tänkte inte.
Jag byggde upp ett slut.
Nu vet jag hur de känns att bli sårad.
Jag har sagt förlåt och tror det ska vara bra.
Allt jag nu har gått igenom med dej borde jag veta bättre.
Jag ska vara rädd om min skatt, annars kanske du försvinner en natt.
Jag skäms så mycket över i går, hoppas det går att ändra på.
Jag ska börja prata och öppna mej för dej.
Du är en del av mitt liv.
Jag vill att allt ska funka, så ge mej lite tid och tänka på, så ska jag fixa så att allt går.
Jag vet att jag tänker för lite och behandlar dej fel.
Jag förtjänat skit efter allt dum jag gjort dej utan att tänka.
Du känner mej och vet mitt svar, jag önska jag kunde ändra på det en vacker dag.
Komma med nått nytt som får dej att förstå att jag kämpar för att det ska vara vi 2.

gårdagen och nuet.

Ja.. sov hos danne i går för att jag bråkade med pappa och mamma var i danmark och allt var knas! Så hade en mysig natt och en mysig morgon med mkt pussar! Alla är ju inte perfekt, och verkligen inte jag.. förlåt danne för vårat lilla bråk i går! Allt löste sej och vi fick en underbar natt! Det var mycket svårare att komma upp ur sängen än vad jag skulle tro. Ville inte lämna han och sen var jag trött, kändes som att jag och kudden var bästavänner just då! Sen började inte danne fören halv 10 så han skulle ligga kvar i sängen 1 timme till typ, så svårt att lämna honom men jag klarade det! Ska senare slänga ut lite bilder i från dagen och gårdagen och dagen innan de! Har ju inte hunnit blogga har vart lite plugga och en trött elin! Nu sitter jag har och ska öppna ännu en plugg grej som ska vara mejlad in till min lärare senast 24.00 i kväll annars får man IG på detta moment!!! Så dags för mej att sätta i gång nu!
I morgon blir det en softare dag, ingen data på morgonen så börjar kl 9. Sen efter skolans slut ska mamma hämta mej efter skolan och så ska vi bege oss till ica maxi och köpa hårfärg och fixa mitt gräsliga hår, så får se i mrgn va det blir för färg! Sen kanske jag skulle träffat danne i mrgn så får se hur de blir med de! Sen ska jag även fixa pressent åt syrran som fyller 18 på fredag.. svårt!
Jaja, dags att plugga nu så jag kan sova snart, ska lägga in bilderna sen, hörs!

mörkt

Tjabba, sitter nu och pluggar kom på att 2 grejer ska vara inlämnade i mrgn så pluggar gärnet nu asså! Får inte tag i lollo, vi hade grupparbete om hår i mrgn.. och jag har gjort hela skiten själv.. men vet inte om hon ska vara me dpå den elr om hon gjort en själv? Måste veta de men får inte tag i henne.. ah?!

Ska snart gå och möta en polare och hämta min jacka som hon lånade i går.. sen lämna nån hårgrej hon glömde här.. Så får se om vi hittar på nått en elr om jag går ut och går själv en stund, kanske ner till kyrkogården och sätter ett ljus kanske?

ha en bra kväll, för mej blir de slit!

Älskling!


dikt, skit fin!


Du ber mig att glömma, glömma allt det som hänt, det som orsakar tårarna i mina ögon, det som orsakar min smärta.
Du säger, glöm det, nu lämnar vi det här bakom oss så vi kan gå vidare med våra drömmar, vår verklighetsbild. Vi? Du använder ordet vi, när det är jag som går igenom det här.
Du står där bredvid som ett ?
Men det här är min verklighet just nu, kära du, det här är vad jag måste gå igenom, vad jag måste konfontrera, och visst kan jag bygga upp en bild av något, en bild som inte liknar verkligheten, men försvinner min smärta då?

Du ler mot mig och du skrattar, anklagar mig för att vara sur och nedstämd, ledsen. 
Jag blundar men ser det ändå, det är ingen dröm, det är min verklighet, och kunde jag, skulle jag sudda ut den.

Tårarna ligger där och bränner under ögonlocken, men du kan inte se dem, du ser inte ens tårarna på min kind, för jag ska vara glad, för nu skall det vara över.
 Jag ler mot dig, för det är vad som krävs av mig.

Jag gråter i min ensamhet, visar aldrig att jag är rädd, att det gör ont, att jag känner mig så blottad.
 Jag gråter där jag ligger ensam, för du vill inte se, inte kännas vid, att jag inte är den glada flickan du trodde att jag var.
Och jag vill inte inse att du inte förstår, att du kräver att jag är glad, för det trodde jag inte om dig. 
Drömmarna är min framtid och min längtan.
Men smärtan är mitt nu, och min verklighet men ändå så säger mitt hjärta att jag älskar dig.

 


jag vill tro..


trånkan vann!

Som ni märkte på rubriken så vann trånkan , med 15-1 mot typ gotland.. Finns inte så mkt mera att säga om det.. Dannes pappa höll på och va rolig som alltid och sissa höll mej sälskap och jag hade en danne tröja, lägger in bild på den! Ska dra och bada med några kompisar i mrgn är det tänkt hoppas det blir så! Ska slänga ut några bilder från dagen!

Hejdå.

  


lördag, go mrgn.. jag behöver sova?

Hejsan, sa en sliten elin.. haha! Ska slänga ut en bild som togs när jag va nyvaken.. bjuder på de! Pappa ringde och väckte mej kl 10 i dag "vill du med till öb och handla?" jag ba nej jag sover.. sen precis när jag somnat om så e de nån som vrål bankar på mitt fönster "öppna, hallå?" Då va de min syrra som inte hade nån nyckel.. Fan att man aldrig får sova ut?! Ska slänga upp lite bilder fårn kvällen i går också..!! Hade väldigt trevligt!

Så nu sitter jag här och väntar på att en kompis ska vakna sen ska vi pyssla hemma hos henne och sen dra på dannes hockey match haha.. vi ska vara hejja klack så behöver lite acesoarer ;) så ska fixa lite grejer på skojj! Så får se hur mkt vi hinner fixa innan vi måste dra ;) Jag vet inte om danne läser min blogg så kan tyvärr inte skriva vad vi ska göra utan får slänga ut bild på det sen!

JUSTE, i går natt vet jag inte vad som hände.. jag hade tydligen otur? Jag skulle gå och sova och då har min persien gått sönder.. så då skulle jag hänga för ett lakan för fönstret så ingen såg in då rammla gardinstången ner i huvet på mej! Så va fan.. fick sova med helt öppet fönster! Så jag sov med trånkan mjukisbyxor och en vit tshirt och raggsocker, haha! Det var skit mysigt i alf!

Sen kom mamma hem vid typ 11 kandke den va och ba "jag har köpt pizza vill du ha?" Just då var jag så trött så tackade nej och somnade om!

Så har precis ätit frukost nu och är ensam hemma en lördag mrgn och det är så skönt! Syrran åkte med pappa till öb och köpte häst saker..

Men ska göra mej i ordning nu och sedan dra till sissa, slänger ut bilder me!

puss och kram!

      

resultatet av röd!

 


tankarna

Låg i sängen och sover alltid med radion på.. så kom denna låt på lugna favoriter och det första som kom upp i mitt huvud var du älskling! Den här låten är så fin och den får mej att tänka på dej, ÄLSKAR DEJ!






röd

Nu är jag rödhårig, vet inte direkt om det passar mej, men dte var coolt och jag ska ha de ett tag för de var bara en 20 tvättas toning, sen får vi se vad de blir efter de, sugen på nått ljusbrunt och fint :)

Väntar nu på att sissa ska komma hit sen blir de kul!

ha en bra fredags kväll!

PS: Jag älskar dej daniel!

ICA

Kom precis hem från ica, har handlat lite snacks till i kväll.. har även köpt lite nyttigt med som banener och filmjölk (A) haha! Får se vad som händer fram mot eftermiddagen och kvällen.. nu ska jag ialf påbörja färgningen av mitt hår!

puss och kram!

<3

Det bästa jag kan få
finns i din famn
att höra din röst
viska mitt namn

En kyss är allt jag önskar
jag behöver inget mer
för det är dig jag älskar
det är bara dig jag ser

Världen kan rasa
och himlen trilla ner,
tills stjärnorna slocknar
vill jag ha mer!


fredags mys!!!

Hejsan är ledig i dag, vaknar nu liksom? Vrf kan jag aldrig sova ut? Jag känner att min kropp behöver de, e helt slliten.. I kväll blir det fredags mys!! Ska dra i väg snart och handla hem massa gott till i kväll och även nått till middag och en hårfärg (A) Fick mammas kort och hon sa köp hem de som behövs.. så jag tycker jag behöver få fin hårfärg haha och gosid behövs ju alltid och en film (A) Så jag och syrran ska ha mys ensamma hemma i kväll.. ska försöka få över någon kompis också! Danne har ju hockey och ska ha match i mrgn och den ska jag se sen ska jag dra och träffa en tjej polare och kanske dra på fest, får se hur de blir i mrgn, vilket humör jag är på :)

Kolade på matchen i går med en kompis, trånkan vann med 7-5 tror jag de va :) Dom spelade bra tyckte jag :) och de bästa e ju alltid efteråt när man får en liten puss av sin älskade (A)

Själv så ska jag snart åka och handla.. ska bara vakna till först!

Vet någon nått kul man kan göra i dag? är ledig hela dagen och typ alla går i skolan.. skit tråk!!

ha det bra och ha fredagsmys! ;)

thinking of you




min torsdag!

Ja då var det torsdag och helg för min del, jävligt skön faktiskt! Sov hos min älskade Daniel i natt väligt mysigt men de va inte lika mysigt när han gick till skolan och jag fick ligga i sängen ensam för han va så varm så det blev kallt :(

Sen hade jag samtal med min mentor.. tog längre tid än väntat! Hur som helst så efter de drog jag och solade och sedan drog jag till min APU och berättade att jag var ledig i mrgn.. så inget jobb i mrgn! Fett skönt!

Åh jag skulle vilja sova hos danne i kväll igen för han börjar sent i mrn och jag är ledig i mrgn.. men får inte för mina päron dom "vill ha mej hemma också".. palla!

Man ska passa på och sova borta när det inte e skola!

Han har även match i kväll kl 19 i trånkan.. vill jätte gärna se men jag vill inte gå själv, det är inte lika kul som om man går med någon?

Och helgen framöver, inget spec planerat.. bara sugen på att hitta på nått! Så kom gärna med förslag!

Hatar det här jävla äckel vädret.. kallt e de också! Längtar till sommaren.. om man ändå kude åka iväg hela vintern, bara du och jag älskling!

aja nu ska jag mejla iväg en grej till min mentor sen lägga mej och läs en bok som jag ska skriva bokresension till på måndag på och sen mysa ner mej i sängen med nybakta lussebullar och kolla på en film, jag vet inte om jag kan kalla de mys.. du är ju inte här babe?

Ha de bra!<3

dagens bilder och dagen allmänt!

Hejsan hoppsan, ska slänga ut bilder från dagen då det snöade, syns i mitt och lollos hår, färgar även håret nu att bro på hår! lite ljusare brun e de tänkt.. får se vad resultatet blir, ska sedan äta middag, köttbullar och makaroner! Sen fixa mej lite och bege mej till trånkan där jag blir hämtad av danne efter hans träning och så ska jag sova där i natt igen! Är ju ledig i mrgn! Har bara utvecklingsamtal på morgonen! Sen ska jag till min APU plats och prata om att jag e ledig på fredag, ska bara göra ett prov jag missa när jag va sjuk.. sen ledig hela fredagen också! Så i mrgn ska jag till stan efterutvecklingsamtalet med en polare och kolla lite, sen sola och sen APU och sen bara hem och ligga och softa i sängen men en bra film!

Dags att skölja håret nu innan det ramlar av ;) haha!

ha en skön kväll, men ingen kväll kmr slå min (A)<3

      

underbart!

sitter nu i skola på data lektion, kom 5 min försent så det räknas som att jga kom i tid! haha! Sov hos danne i natt och hade de jätte mysigt jag somnade på han bröst när han lästre och blev väckte med några härliga pussar! Så mysigt! Jag är verkligen kär i honom! JAG ÄLSKAR DEJ DANIEL!

Ha en bra dag i skolan, min kmr bli perfekt, en bra start på dagen allt pga av danne tack älskling du e bäst!

Jag har haft så underbart i går och i dag och i natt.. åh vill att de ska hända snart igen.. elr om man kanske kan spola tbx tidenoch spela om och om igen? (A)

Din låt älskling!

Har suttit och lyssnat och spelat om och om igen, denna låten är så fin och varje gång jag lyssnar på den tänker jag på dej älskling, du är underbar min skatt!


måndag och skola igen..

Ska man inte vara utvilad när lovet e klart? Jag känner mej mera sliten nu än va jag var innan lovet! Men jag e knas! Finns väl inte så mkt att säga om dagen.. slappade mej igenom hela dagen och halvsov på matten så smörade mej hem 30 min tidigare!! Så jag slutade kl 3 i stället för halv 4, så det var najs! Och som pricken över i, så ringer mamma och e utanför min skola så jag får skjuss hem!! Då blir man glad, eftersom jag va så trött som jag va.. Så i mrgn blir det mjukisdag för mej och förövrigt så e veckan rätt lugn!

SLUTAR:
Tis: 13.20
Ons: 13.50
Tor: LEDIG
Fre: LEDIG

Fett najs!!! Så jag får stå ut i mrgn och på onsdag sen kan jag sova på mitt lilla "extra lov" :) så på torsdag och fredag ska jag passa på att hitta på nått kul och inte bara såsa hemma! Har äve färgat håret igen.. slängde i en röd färg, blev typ ingen skillnad.. mitt hår ser svart ut och vill inte vara så här mörk.. och vrf blev det så här mörk egentligen? Ett mysterium?! hahaha!!

Jaja, nu finns det inte så mkt mera att säga än jag och lollo hade så kul i dag haha och jimmy skulle till tandläkaren så det blev en kort dag för honom!

Har föresten utvecklingsamtal på torsdag 9.30 sen e jag ledig.. Hoppas på bra kritik..!!!

Och vilken tabbe man gjorde i går.. satt och pluggade till hmm.. vad kunde klockan vart? Aja det var sent i alf.. satt och pluggade efter att jag kommit hem fårn bio på en uppgift som jag trodde skulle vara klar till i mrgn, men fan.. den skulle vara klar till nästa måndag så första lektionen som började kl 9 i dag och var 3 timmar blev 3 timmars håltimme för mej.. så jag och min polare drog till globen shopping och kollade lite.. Det är ju alltid kul med shopping!! Ska slänga in några bilder fårn dagen, det var länge sen!

Och det var väldigt skönt att sitta vid datan igen, var ett tag sen.. har därför mobil bloggat!

Ha det bäst!

    


Flickan som lekte med elden

Va på bio i går med syrran och mamma och såg flickan som lekte med elden, skit bra! Såg tidigare på dagen män som hatar kvinnor, också bra! Fast den såg jag med pojkvännen också :) han sov hos mej i lördags och de va jätte mysigt :) men ska möta en kompis vid gullmars om 1 timme när bussen e framme.. Suck! Ha en bra dag <3

Talspråk

'' behandla andra som du vill bli behandlad själv '' sitter på bussen på väg till skolan och funderar igen, Vrf tänker man så mkt?

RSS 2.0