Blond igen..


Dagens jobb


Dagens jobb


Just nu i "salongen"

Förbereder för min kund så passade på att platta mitt egna hår! Blev smink fri idag då jag ska till gymmet efter detta , härlig start på fredagen! Hej så länge!


Gårdagens jobb


Dagens jobb


Städning och smarta idéer


Vad händer?

Ja de kan man fråga sej, har själv märkt att jag börjat lata mej med bloggandet..
Ska försöka blir bättre men kommer så mycket annat ivägen som jag tycker är så mycket viktigare son att hitta ett bra jobb tex.. Jobbade i nästan 1v på mitt nya jobb innan de va dags att söka nytt.. Så arbets interljuv vid lunch idag vilket jag set fram emot! Få fixa sej lite ta en fika med mamma och hennes verninna som då äger en restaurang vi tsm ska åka till för en interljuv.
Är nöjd med mitt beslut att byta efter så kort tid! Det jag nu hoppas på är att detta blir bättre vilket jag stort tror på! Kanske dags att börja spara pengar till en resa igen, börja lämna hunden på hunddagis, faktiskt kunna njuta av helgerna på ett nytt sätt, kunna spara och fortsätta mera med mitt företag! Det är högsta drömmen just nu ialf!

Sista rastningen med hunden blev på gräsmattan igår, då såg jag ett stjärnfall och självklart önskade jag mej nått! Konstigt nog tror jag på sånt och de är för att jag önska att de va sant! Så hoppas min dröm slår in!!

Nu ska jag hoppa upp ur sängen och börja städa innan de e dags att fixa sej för en interljuv. Efter interljuven blir de hem och rasta hund för att sedan byta om till gymkläder och gymma/sola!
Ikväll kl 21 blir de TV3 och den nya dokumentären, jag vill se de som handlar om min vän Denise!


Läppstift 10:- på ICA Västerhaninge, detta blev mina 2 färger!


hotell

Kan inte riktigt skriva ut det jag skulle vilja här då min pojkvän läser min blogg ibland och ska överraska han med en liten "utflykt" 3-5 december! En förtidig julklapp som kommer bli helt underbar saknar bara lite information tex ett bra hotell som ligger centralt med bussar och tåg!
Någon som vet en bra hotell sida? Kan tyvärr inte säga mera än så här...

Längtar, äntligen snart där..!


Morgon promenad, kallt


Dagens jobb

Uttag löshår, färgat utväxten (ombre) mera guld men ändå neutralt plus klippt lång pasche fräsch snyggt och skönt!
Nöjd kund, nöjd frisör!


RSS 2.0