jobbet

Spanar in en nyt hårfärg då min bara blir ljusare och ljusare.. Bara äääälskar julia roberts färg och lockar!! Det fattas bara ombre (utväxt) på denna färg sen vill jag ha hela alltet!!

Blogg APP

Bloggar inte pga att blogg appen inte funkar.. Börjar ingen så fort den fungerar då jag inte har någon data!

Ledig, djurmagasinet

Är ledig idag vilket är skönt, enligt mitt schema är jag ledig i veckorna och är därför ledig idag eftersom jag jobbar i helgen!
Som sagt så tog jag och min pojkvän beslut att åka och kolla på en hundvalp igår vilket vi båda fastnade för och som flyttar hem till oss redan på måndag! Vill bara att tiden ska rinna iväg, fort! Kan inte vänta på att få hämta dej!! Så idag när Farsta centrum öppnar ska jag dit och köpa hundgodis så jag kan träna lydnad, nytt halsband samt ett bättre koppel!
Vi båda blev förvånade igår när vi såg vilken liten busig rackare han var! Han älskar att springa efter pinnar och bollar vilket passar mej bra då hunden hellre gör de än att gå långa promenader! Han älskar att duscha och hoppa i vattenpölar, även att vara ute bär de regnar.. Så de slipper jag dock inte undan !!
Ska äntligen få mitt första riktiga husdjur, och du ska bli riktigt bortskämd, både från mej och din husse!! Du anar inte hur bra du kommer få de med oss! Och om semesterns gått igenom som planerat så har jag semester från och med nästa vecka och 2 veckor frammåt! Och då ska vi spendera all tid med varann och du kommer bli min nya bästavän!!


Hämtar min bebis på måndag!!


Så glaaaaad...

Kan inte beskriva lyckan, men inom kort kommer ni få se på bloggen vad jag menar! Är helt till mej!


Gör mej Ålands fin!

Åker till Åland i morgon och firar min mammas 50års dag! Så kände för att fräscha upp mej lite med en längre utväxt! När den värkt klar blir de middagsdags, lövbiff vitlöksbröd och potatis!!

Bild från igår som mitt går såg ut då, och som de ser ut just nu..


Tonight


Middagen


Outfit summerburst

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1164974/images/2012/pic_206753344.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1164974/images/2012/pic_206753409.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1164974/images/2012/pic_206753411.jpg" class="image">


Summerburst

Dags för duschen och sedan på
Med sminket och en snygg klänning för att bära av mot summerburst med pojken och hans brors tjej!
Taggad!! Vi ses där och hörs senare!


Förbereder inför middagen!

Ligger just nu i sängen och kollar tv.. Är helt slut efter denna dag! Så nu hat precis kaffe maskinen gjort mej en kopp så att jag snart kan fortsätta med mitt! Eftersom detta kanske är sista gången på lång tid som jag och pojkvännen verkligen kan sitta ner tillsammans och äta (då jag börjar heltid i morgon) så tänkte jag bjuda han på en rejäl middag! Det blir vitlöksbröd, lamm, kyckling inrullat i bacon, friterade kluftpotatisar, friterad haulumi, stekta grönsaker, bea sås! Ser fram emot att se hans min!!
Ni ska få en liten smyg titt på de som snart ska in i ugnen för att värmas inför pojkens hemkomst!!


Ny tvättad bil!


Somrigt, dagens klänning med skärp är från grancanaria! Fina minnen!!


Dagens enkla!

Ska nu ut och åka cab och fånga solen för att bli lite brun! Ska även hem till mamma och pappa o hämta mina studentsaker som jag glömde där.. Sen blir se att se efter vad dagen bjuder på!!


Planerar

Ligger i sängen, min kropp vill inte gå upp.. Så ligger kvar en stund till., har kollat runt lite på bilar och hittat en hel del intressanta.. Så blir nog att åka och kolla på massor nu medans jag är ledig!! Börjat heltid på lördag!!
Så har hittat lite reservdelar till bilen som lockar, därför måste jag ju ha en bil att sätta allt på...
Ska fortsätta leta! Hörs!


Lugna favoriter

För er som nyss lyssnade så hälsade Elin från Enskede (jag) " Har precis flyttat hem till min kille som ....... .... ..... .... ! Han lyssnar just nu på lugna favoriter så ville bara säga hur mycket jag älskar honom!


Just nu i röran i min ny köpta kofta!


Tack för att du fyller upp all plats i mitt hjärta!


Bästa student pressenten från älsklingen!


För jag har tagit studenten!!


Student dags!!


Säger gonatt nu och taggar inför i morgon! Kvällen va sjukt rolig!!!


Redo och klar!!


Check!

Då var Malins hår fixat!
Har dock glömt att sola.. Men får fan gå upp extra tidigt i morgon och göra de!!
Ska nu hoppa in i duschen och göra mej själv i ordning för ikväll ska hela skolan på middag en sista gång för sen i morgon tar vi studenten!
Så jag köpte även en fin klänning på Lindex som jag ska ha ikväll med ett par klackar! Slänger ut bild senare när jag är klar, nu duscha!!


Student naglarna fixade!!


Fyndade dessa shorts på H&M idag för 100 lappen!!


Vilken jävla morgon frilla..


Hard work work..

Jobbat hela helgen, och gick nyss en sen kvällspromenad vilket var jätte skönt!
Idag har jag hunnit med mycket! Har fyllt på med lite mera löshår vid ansiktet , kändes lite tomt och måste vara perfekt till studenten!!
Har även gjort en stor flytt ( mitt rum finns inte kvar längre ) vilket är skönt för nu känns de äntligen som att man flyttat på riktigt för nu är alla mina saker som jag ska ha kvar i lägenheten, blev ganska mycket så blir att rensa bland allt i morgon!
I morgon ska jag även hinna sola, fixa en polares hår, fixa mej själv inför middagen som är på kvällen med klass och skola.. Är just nu inte alls taggad på studenten är så trött på allt ståhej runt i
Kring de nu, spec när man typ springer ut sist i hela världen känns de som ..
Hörs i morgon !!


Ute på kvälls promenad med pojken


Voialla!!


Haha rastlös!


Nu ät de min tur för make over!


Frukost

Gav min pojkvän frukost på sängen, sitter och äter just nu! Bra starta på denna dag!


Ångesten

Längtan till lördagen för att få håret fixat har genast ändrats till på måndag, längtan Asså! Ska tillbaka till bokhandlaren då.. Så säger ingenting om bilen fören på måndag..!

Nu fixas middag och tvätten sen kanske man ska ta en sväng förbi en polare på student mottagning, vi får se om tiden räcker till.. Ikväll blir de solariet, måååånga minuter..


Biiiiiil !!

Går nu upp ur sängen för att göra mej redo att åka till ännu en bilhandlare och kolla på en svart Audi A6!! Blev kär när jag såg den så hoppas den är fiiiin!


Mot jobbet

Äntligen en kopp kaffe på morgonen, som jag längtat efter de! Kaffe kapslarna har varit slut läääänge men nu har vi några igen! Kapslarna vi har måste specialbeställdas och därför kan man inte bara åka och köpa när dom är slut..
Ialf har jag nyst och snutit mej hela morgonen och jag har en lång dag att se fram emot, hårförlängningskurs efter jobbet så räknar med att vara i säng vid 24 ikväll! Eftersom jag är sjuk så ska jag bara till skolan i morgon och lämna in saxarna och sedan kura ner mej med näsdukar Alvedon en kopp te och massa bra filmer!!
Hörs senare idag!


Loooove


På muskö


Nationaldagen

Vaken! Ska dricka te nu mot min förkylning sen blir de en 15 i solariet då jag tar studenten nästa vecka så måste bli brun!!!
Sen går jag hem till Malin där min "kund" väntar, en vän till Malin som jag ska fixa håret på!
Ska bli kul!!
Sen ska jag nog hem och bada en liten tårta tror jag eller nått liknande till mej och min älskling! Som vi kan äta och fira denna dag med..
Sen kanske vi åker ut till hand land! Och om vi inte gör de så ska jag sola ännu en gång i kväll, neger here i come!!


löööördag!!

Som jag har längtat!! ÄÄÄÄÄNTLIGEN ska jag få låååångt hår! Kommer kännas så bra! Har saknat det även om man inte kan tro det!
På torsdag efter jobbet är det hårförlängningskurs, kul! Samt att jag på lunchen ska åka och välja ut ett par saxar jag ska få i student pressent!! Sååå glad!
I morgon är man ledig! Då blir det bara att ha det mys, så hoppas på kanon väder efter 12! Ska sätta i löshår kl 11 på en kompis till min pojkvän och hans bror!
Nej nu ska jag fortsätta med maten men blev bara så glad av att jag ska få håååååååååår!!

Köer

Märks att folk jobbat halvdag.. Köer in till stan liksom.. Jag som ska shoppa liksom..


Vaken

Har besök om en timme så dags att gå upp och se till att det är fräsch nät Alice kommer, hatar när det är stökigt när man tar hem folk.. Min pojkvän har slängt sin städnojja på mej, eller snarare smittat mej till en viss del!

Kollade nyss ut genom fönstret, vädret såg trevligt ut så har ingen större lust att sitta inne och fixa naglar! Men såg på väder appen att de bara var 10 grader!
Hoppas på varmare fram mot eftermiddagen så jag kan soooooola! Hopplöst att sola solarium när det finns sol ute.. Men med den här solen så blir de solarium.. Tänker inte gå runt och vara blek när man börjar plocka fram stort och kjol osv..
Dags att hoppa upp ska möta min polare på Statoil macken !!


räääkningar

Har precis betalat räkningarna klart.. skönt!
Dock svider det alltid lite extra med att betala sånt menmen.. Bara att vänja sej för det kommer att vara så hela livet!
Sitter nu och dricker te och kollar teen mom2, love it!!
I morgon blir det besök av alice, hon ska äta riktigt god frukost me mej sen ska vi fixa hennes naglar och bada jacuzzi!
Nu ska jag kolla runt lite på internet och shoppa för fyllde år igår och fick lite pengar så tänkte passa på att se om jag hittar nått intressant!
Hörs senare med eventualla kläder jag lägger ut!!!

Dags att vakna!

Ska nu upp och hoppa så jag piggnar till lite! Ska nämligen ha körlektion kl 10-12 ! Ska bli kul, hoppas jag slipper regnet bara!!
Sen bär de av mot skolan för att se vad som eventuellt finns kvar om de nu är nått mer i skolan innan studenten?

Ska sedan i eftermiddag åka och kolla på saxar med mamma, sen blir de att sola , träna lite och fixa här hemma!

Men först frukost på donken, tooooooast <3

Hörs senare!!


Bästa pressenten idag!!


Katt mys på födelsedagen


Tack älskling!!


Grattis till mej !!


Mums, friterad banan med sirap och glass, min favorit!!!


Gissa..

Att i morgon fyller jag 19år!!!
Vad har jag önskat mej.. Inget! Blir mera spännande så! Men har redan fått en gitarr av min älskling och sen ögonbrynen av mamma !
Ska nog dock dit och fylla på dom snart igen då don typ har läkt nu och tycker nästan dom blev lite för ljusa?
Jag och pojken gjorde isglass igår som vi snart ska hem och smaka på! Är just nu i hälsokosten och fixar lite, eller jag somna på bordet i personalrummet så nu har älsklingen lagt mej i en soffa med hunden !! Ska sola ikväll och sen bara mysa, pga stormen blir de inget åka till landet utan stannar hemma i lägenheten och bara myser! Nu längtar jag efter soffan och en bra film !!!


Lagar sen lunch , så tar man nått lätt till kvällen sen!


Hund mys


Grattis Oskar och Andreas till studenten!


gonatt

Lade av med plugget nu!
gjort allt utom 1, projektarbete.. Känner att jag tar ett IG min krop säger sov, så nu tänker jag de, stolt ändå...

RSS 2.0