Resultatet som ännu inte är klart..

Blev ljusare än vad jag trodde jag skulle bli.. Suck!
Men blir att lägga i en färg i morgon i botten och sedan dra ut på längderna sista minuterna för att få "utväxt" vilket jag tycker är sjukt snyggt!! Så hoppas jag får till färgen i morgon ! För orkar inte slänga i en till färg idag, har precis klippt lite på topparna och får fortsätta i morgon! Blir att lämna pojken på jobbet om jag orkar gå upp.. Annars ligger jag kvar i sängen och sedan åker till känna för att köpa ny plattång då min ramla i sten golvet i badrummet och gick sönder.. Så blir en Björn axen plattång som mediamarkt har bra pris på just ny, dock hade de mindre än 10 kvar så hoppas på att hinna nypa åt mig en i morgon !! Annars får jag köpa en billig att bara ha för tillfället tills jag hittar någon annan som faller mej i smaken! Nej dags för att göra en kopp te och en nattmacka för pojken är på väg hem hit nu!! Pussar


Fått mc av pappa som jag provkörde idag!


Blond time!


Sommar väder!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1164974/images/2012/pic_200566045.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1164974/images/2012/pic_200566045.jpg" class="image">


Min sexiga pojkvän!!

Hur glad blir man inte när man ligger ensam i sängen och mobilen plingar till med denna bild..?! Jag älskar dej snyggo!


Hämtning

Av med taket och in i bilen mot Farsta strand för att hämta pojkens ena bror! Har precis tagit ur en nybakad paj ur ugnen och det ska bara bli mys när jag kommer hem igen!!


Muns!


Gör min älsklings favorit mat !


Det finns bara 3 ord, JAG ÄLSKAR DEJ!


Eric saade, en besvikelse..

Gick hem efter 30 min..
Så jävla besviken.
Sitter nu med älsklingen hos hans släkt och stor trivs, skit mysigt!!


Wendys Hair!

Jobbar som sagt hela helgen och kan inte säga annat än att jag stormtrivs!!!
Tog ut mitt löshår igår vilket känns hemskt men har de uppsatt i klämma nu!
Ska nog locka håret så fort jag ätit upp min lunch för kommer inte hinna fixa mej spec. Mycket innan jag ska iväg på Eric saade med mamma! Hon har fixat grymmaste stå platserna, hon är bäst!!

Dags för käk! Höööörs!!


Klippning

Ska stramt klippa min baby, han tar just nu ut mitt löshår då jag fått tover i hårbotten redan..
Gör lite ont men jag står ut!!
Sitter ju och kollar bilar på blocket..!
Efter detta ska jag springa iväg och dricka typ 1 liter läsk för jag är så törstig!!! Sen blir det duschen sen ska kg och älsklingen krypa ner i sängen för ska jobba hela helgen och imorgon kväll blir det Eric saade med min mamma! Sen på söndag blir det att färga håret nu när jag ändå inte har löshår i och sedan färga mammas hår , skojigt! Sedan blir det att storhandla på Ica maxi jag och mamma med varsin kundvagn vilket brukar vara jätte mysigt!
Börjar bli sugen på att köpa sommarkläder!! Vädret liksom ?!
Suck.... Dags att kolla på Nelly, hihi !!
Gonatt


Hemma efter kort skoldag!

Började med lektion där jag fick massa att ta igen! Så jobbade över på rasten kom kom lite försent på lektionen efter men fick ialf 2 uppgifter klara!
Älsklingen åkte få och hämtade mej eftersom han lånade min bil så nu är jag hemma hos han och pluggar gärnet innan jag ska skjutsa in han till hans jobb och innan jag ska bege mej till mitt!
Jobbar till 19.30 ikväll igen (som jag gjorde igår med) och ska försöka skriva lite om dagen senare om jag inte somnar så fort som jag gjorde igår ..
Har inte tid nu måste plugga...!


Nu maaaat, lagat lassange åt älsklingen!


Denise har precis hälsat på


Älskar bara dej


Dagen

Har inte mycket att berätta om mer än att jag precis kommit hem från min pojkvänns bror, har varit där och fixat löshår på hans tjej Malin! Så nu ligger jag i soffan medans älskling dammsuger! Sedan blir de duschen och varsin kopp te framför tv och mysa de sista timmarna innan vi ska krypa ner i sängen för våra kvälls rutiner (musik på spotify, läsa bloggar och kolla på bilar på iPad) för i morgon ska jag till gamla salongen och berätta för dom hur de ligger till kolla om jag har något kvar där och sedan fylla på med lite mera löshår på en tjej som jag hade för ungefär en vecka sen! Sen blir de hem och hälsa på familjen och lilla kissen! Kolla om mina nagelsaker kommit och i sånnafall ta med dom hem till Gustav för att fixa mina egna och sedan börja öva inför diplomeringen.. Nu är han klar med "städningen" så nu blir de att mysa!!
Herrå!


Tröjan, made by Gunwald !


Vilken morgon!


Myskväll

Med älsklingen i sängen vi har ätit god middag med kött och kantarell sås och han har gjort negerbollar som jag ska äta upp nu mohahahaha!
Sen blir det att massera pojken och krypa till sängs på riktigt! Trött tjej med mycket jobb!
Puss och kraaaaaaam


Bildr från igår


Rose, skiva!

Det började bra med att jag va nykter! Slutade med att vi drog vid 24 för Andreas var full och hamnade på Max för att äta.
När vi var klara kom några engelsk män fram till min pojkvän och sa " your a fucking lucky man" och kollade sedan på mej från top till tå.. Och Andreas trodde han ville bråka så han kalla dom för jävla finnar och aa vi fick hämta honom där ifrån .. Vi har nu fått han i säng så nu ska jag pussas och mysa med min kära älskade underbara pojkvänn!!!!!!!!!!
Hörs i morgon (pust) :)


Jobb igen!

Kunde inte varit bättre! Har fullbokat idag med både klipp och färg! Har just nu lunch och skriver med min älskling ang skivan ikväll !!
Idag är en bra/rolig dag!


As glad!

Har fått jobb efter gymnasiet och även fram till dess så är jätte glad!!!
Är dock mindre glad för jag hittade ingen skjorta till i morgon.. Sen så åkte jag och älsklingen in till butiken för att hjälpa till, så kom nyss hem.. Så ska börja laga mat nu så ska han åka och handla godis / dricka!
Blev Inge sola idag heller.. Så i morgon innan skivan måste vi de.. Vad ska man vara i morgon? Jag kom precis ifrån.. Duschen?! Med ett ihopsytt badlakan?


Jobbar

Elsa sitter modell som jag får visa mina kunskaper på!! Sedan ska hon och jag ta en titt på skjorta/pressent till hennes pojkes syster som fyller år!
Taggad på att göra slinger då en tjej som jobbar här är sjukt snygg i håret!!
Hörs sen dags att skölja!

Ps. I love you älskling, fint inlägg <3


Gäst inlägg, Gunwalds in da house!

Tjo alla läsare!
Just nu sover min underbara flickvän här bredvid mig, hon har ju en stor dag imorgon så det är nog bäst så :)

Vi har haft en riktigt Nice myskväll med tv/soffmys + att min älskling har lagat underbart god mat som vanligt!
Men nu ska jag krypa ner och pussa på hjärtat mitt så att hon inte känner sig bortglömd! ;)

Peace and love!
Best regards Gurra.

Ps. jag älskar dig Elin!


De finns ingen annan än du, kärlek!


Bildbomb..


Hornstull

Åkte förbi älsklingen för att berätta nyheten! Gick bra på Wendys Hair och ska redan jobba i morgon och visa mina kunskaper osv! Från 10-15 i morgon! Ska ska börja med en slingor och klipp modell som jag måste ha med själv, om de vise sej att de går bra så kommer jag få ta deras kunder som kommer in under dagen!! Spännande!!
Så nu ska jag prata/pussas klart med min älskling sen bär de av hem mot pappa som ringde och ville träffa mej! Sen blir de att städa, laga mysig middag och sedan hämta pojken och baaaaaaaara myyyyyyyyyysa!!!


Soffan

Min prins har precis gjort frukost till mej, kaffe och mackor, sötnos!
Vädret är inte så lockande idag så man lär ju inte känna sej piggare..
Ska i Alf som sagt på jobb grej kl 13 på sveavägen. Sen ville pappa att jag skulle komma hem och fika/kolla bilar och kanske tillomed åka iväg och köpa en bil.. Men vi får se vad min mage tycker då!
Ska stramt skjutsa pojken till jobbet och sedan lämna pengar till Lollo som lagt ut pengar för biljetterna till skivan som jag och några till ska på på söndag! Är riktigt taggad!! Ska klä ut mej till lärare/kontorsbrud!
Så måste sola idag och hela helgen för att bättre på brännan !
Dags att klä på sej, hörs!


Samtalet..

Tagit en liten promenad för att bli av med irritation och lite arresivitet.
Aja, men de som va är att jag sökt jobb efter studenten på en hårförlängnings salong vid namn Wendys Hair!
Hade nyss samtal med chefen på stället ang min ansökan jag skickade, vad jag kan osv! Gick oväntat bra faktiskt!
De söker en person på heltid vilket jag strävar efter gymnasiet, och söker lite extra jobb nu då jobbet på helgerna är lite litet egentligen.. Så ska åka till deras salong, visa upp mej och prata vidare vilket jag ser fram emot! Så alla får hålla tummarna för mej i morgon!!!
Är dock fortfarande sjuk så tror inte de blir någon skola imorgon, har fått huvudvärk och känner mej varm..
Nu fast5 filmen, sjukt bra!!


Beställt!

Beställde precis hem massa nagelgrejer, de va på tiden då jag bara beställde gele och fick fel.. Fick 4 burkar vita i stället för genomskinlig.. Men men nu får man göra mycket franska istället?
Så passade på att beställa gelén som saknas för att kunna bygga ett helt set även lite filar då mina har blivit dåliga, glitter, rengörings medel osv!
Så nu är de bara att fortsätta öva inför diplomeringen som är om ungefär 3 veckor!!
Hoppas på att klara av den så man får sitt diplom och även kan jobba med detta som en hobby vid sidan om sitt vanliga jobb?
Så om du är sugen på att fixa dina naglar betalar du endast material kostnad! Brukar bli 200:- och då ingår glitter, stenar, stickers, 3D figurer med mera..

Nu ska jag faktisk gör lite nytta, blir att åka och handla följt av att städa, förberede för mat och sedan hämta älsklingen på hans jobb och då drar vi och solar och senare drar han till gymmet, då ska jag förbereda saker som är till en skoluppgift i morgon!
Nej nu måste jag börja..!


Just nu..


Gosar runt i soffan

Är rastlös, skjussar pojken till jobbet och nu har jag tvättat 2 maskiner med tvätt, diskmaskinen har precis diskat klart och vad finns de nu att göra? Hatar att vara rastlös och sjuk.. Blir väll att kolla på massor av film och sedan duscha, handla de sista som vi glömde handla igår och kanske åka och hämta hunden så man får lite sällskap? Aja ska hålla mej nära lägenheten i Alf.. Man vet ju aldrig när magen börjar spela kroppen ett spratt.....


Min pojkvän har byggt om mej till ett mästerverk, morgonhumör kan spåra ibland!


Du finns i mitt hjärta, du finns i min själ, du finns överallt inom mej!


Sjuk?

Gick hem tidigare idag !
Har haft ont i magen i 3 dagar och funderat på om de kan va nått med maten? Men åkte och hälsa på hemma idag och då visade de sej att dom också är dåligt i just magen.. Så de är väll nått virus som går nu?
Så blir att dricka avslagen pepsi (ska tydligen vara bra ) nu och försöka repa mej till i helgen då jag ska jobba och gå på skiva på söndag..!
Så har precis sjukanmält mej från salongen i morgon! Vilken tur att pojken min laddat ner massa filmer jag kan titta på hela dagen i morgon!
Blir nog en sväng till Apoteket i morgon också i Farsta .. Jävla mage!
Nej nu ska jag fortsätta dricka pepsi, gonatt!!


Körde på snelugg idag!


Gonatt

Dagen har varit super, först kurs med sassoon och sedan på cutrin, så kom nyss hem.. Har ätit ,tagit bort smink och lite så!
Så nu ligger jag nerbäddad i sängen!
Så tänkte inte skriva så mycket mer! Gillade kursen i Alf och har fått en ny färg ide till håret. Fortfarande vara brunett fast med koppar slingor i håret, tunna! Ska se om de kan göras på lektionen i morgon?!
Hoppas!!!!!
Läggdags börjar 8.30 i morgon ..


Today


Ny plattat..


Mix 2


Mix


Mot hornstull

Upp och hoppa i dom skönaste kläderna för att skjussa in pojken till butiken då han öppnar idag! Sen ska vi stanna på donken och äta frukost, muuuuuums!
Skriver när jag kommer tillbaka sen!!


Gonatt världen

Nu ska de sista minutrarna innan mina ögon slocknar ägnas åt att pussas då pojken just nu ligger med ryggen till..
Så ska se till att få de mys och somna gott!
Hörs , Gonatt !!


Middag

Blev korvstråganoff med ris, länge sen! Men blev så sugen..

Och nu när jag fått de kom nästa sug, friterad banan med glas..

Kanske käka de på onsdag med mamma när vi ändå ska ha myskväll och färga hennes hår?

Hörs sen!!


Hornstulls hälsokost!

Är på pojkvännen jobb, åkte förbi med mat till honom och sitter nu här och roar mej då han stänger om 45 min!
Då ska vi hem till honom och syrran kommer dit för få ska de tittas på Hammarby match.. Suck! Jag är då den ändå Djurgården..
Så får rätta mej helt enkelt!
Gjorde några roliga saker idag i skolan på tema dagen! Gjorde mitt alldeles egna visitkort och även en skämt allmenacka till pojkvännen!
Måste sova bra inatt för imorgon blir en lång dag.. Ska på kurs efter skola i morgon på cutrin, varit där några gånger förut vilket har varit bra förutom sista gången som var riktigt dålig..
Så hoppas på bättre i morgon! Får ju roligt sällskap från salongen i Alf!
Nej nu ska jag pussa lite på min sambo, herrå!


Vår och sol


Tema dag..

Suger!
Har i Alf letat upp Lollo nu så dagen har blivit lite bättre iaf, men har missat lunchen och ska försöka få tag å en macka, sen blir de eaststreet med Lollo för en åter koll med hennes tungpiercing och sen blir se bara att ta de lugnt!!
Hoppas jag får närvaro även fast jag bytt grupp..?
Hörs senare!


The box

Se aldrig den.. Kommer inte kunna sova nu!
Tema dag i morgon, uppdaterar från skolan!
Gonatt


Bildbomb från soffan


Jobb

Jobbat idag igen och provkört några bilen som var kul!
Fick sån fruktansvärd huvudvärk så åker hem till mina föräldrar och bädda ner mej med katten då jag hatar att vara ensam när jag inte mår bra..
Så åkte tillbaka till lägenheten vid 17 så nu ligger jag ensam med teen mon på tv och maten är klar.. Så nu väntar jag bara på Gustav...


Har sovit middag

Kom hem vid 17 tiden från jobbet och somnade på soffan sen kom pojken och hans storebror och lagade middag!
Så nu är jag mätt och glad!
Nu blir de en dusch med älsklingen och sen en kopp te med nattmackor och läsa några bloggar , sen läggdags och ladda inför i morgon då jag jobbar igen!


Snö igen

Vaknade av en dröm.. Kollade ut genom fönstret och fick panik..
Då jag hat tyg tak på min cab så fick jag panik så kl 8 på morgonen stod jag och borsta av all snö!
Så nu kan den i Alf ståstilla tillslag ska åka vilket jag ska om 15 min..
Ska vara i handen kl 10 när dom öppnar och köpa en vit skjorta som jag ska jobba i. Första dagen på nytt jobb !
Värdinna hos en bilförsäljare!
Ska fixa de sista nu hörs senare!


Efterrätt, hemgjord glass med fruktsallad, mums!


Gjort om vasen..

Gjorde om vasen och tycker den blev jättefin, så började älsklingen tända ljus!
Skönt att de är fredag och att de bara blir en hemma kväll med massor av mys! Dags att börja ned middagen nu!


Svar på kommentar:

Om du nämner ditt namn så kan jag tipsa dej om leverantören jag har och kan även beställa hår till dej för ett bra pris.


Just nu

Blir straxt att sluta med detta och hänga upp tvätten sedan åka och handla för att kunna baka och senare förbereda inför middag som blir wok, scampi och nudlar !
Följt av lite fredags mys med pojken!
Blir säng tidigt idag för i morgon ska jag jobba första dagen på nytt jobb så gäller att vara i form !

Hörs senare!!


Du är så jävla underbar, du är ljuset i mitt liv!


Just nu


Svar på kommentar:

Jag köper från olika beror på vilket typ av hår du tänker på?
Har en leverantör som jag skönhetsvärde ett mejl till med vad jag vill ha så skickar dom de!

Hoppas du blev nöjd med svaret :)


Just nu i soffan med nyinköpta linnet!


Salongen!

Haft min kund så är klar för idag! Men stannar kvar hör en stund för sällskapets skull!
Sen blir de att åka hem och laga mat, sola osv.. Ska gå till solariet idag faktiskt, skiter om de regnar.. Behöver röra på mej så jag kan somna i tid om kvällarna!
Nej nu är de dags att umgås på jobbet igen, tjungeling!!


Säng mys

Ligger i sängen, så trött..
Gick nyss upp och gjorde frukost till pojken som ska åka till jobbet!
Sen ska jag städa och sedan åka hem ett tag och mysa med katten innan de blir att åka till salongen för att jobba!
Ska även hinna mejla en jobb ansöker på en intressant salong som jag hittade igår..
Ska även kolla runt efter kvälls jobb då jag fått ett nytt jobb som bara är på helgerna vilket är för lite att jobba med tanke på mina utgifter.... Åh ska bli så skönt att få sluta skolan och jobba på riktigt..!
Hörs senare!


Matt macka och tv mys..

Gud känner mej som om detta är de ända jag gör, fast det är standard när man inte kan sova!!
Slänger upp bilden på linnet i morgon, orkar inte nu! Ska straxt till duschen med pojken och i morgon blir de ännu en kund på salongen och en klippning på kvällen hemma hos pojkens bror!
Gonatt!!


Jobbat på salongen idag!

Sitter nu i pojkens butik som stänger om 20 min !
Sen blir de att fara till hans föräldrar samt klippa hans bror och laga middag och mysa!
Köpte med mej ett jätte gulligt och somrigt linne från klädbutiken i salongen idag!! Slänger ut bild sen !
Dags att pussas med pojken, hörs!


Natt yoghurt..

Äter nu efter lite mys, sen blir de läggdags!
Blev americanpie reunion, så jävla rolig!!
Verkligen värd att se!
Nästa film att se på bio blir x factor, trailern var riktigt spännande , nästan alla trailer var lockande!!
Blir att be pojken ladda ner en massa i morgon !
Nej nu ska jag läsa bloggar och äta upp min mat, gonatt!
Bjuder på en bild på pojken i min tröja, söta du ! <3


Äntligen mat

Har tvättat och städat hela dagen..
Nu är tvättkorgen nästan tom, förutom kläderna jag nyss spillde flytande margarin på..
Nu dags för middag och sen fixa sej inför en biokväll på heron!
Hörs..


Dagens..


Min morgon vid diskbänken..


Blogg app

Min blogg app på mobilen har inte fungerat så bloggar nu från iPad!
Har inte hänt så mycket sen jag skrev sist!
Svängde förbi pojkens jobb med syrran och lättade upp stämningen åt honom som hade lite att göra idag!
Sedan när jag kom hem bakade jag bröd som vi hade till middagen!
Nu ska jag se avsnittet av teen mom som jag missade igår, herrå!


Sötnos!!


Nytvättat


Igår vid midnatt gjorde jag nattmacka!


Sunny morning!

Vaknade nyss!
Hade jätte trevligt igår, fick massa oväntat besök som slutade med att 2 sov över!
Vann dock inget på Bingolotto...
Idag vet jag inte vad de blir att göra än!
Hörs sen ska börja klä på mej


Gonatt


Min älskade guldring..

H&M 39:-


Hemma hos mami

Har solat, blev 30min för att ta igen dom dagarna som jag inte solat!
Åkte motorväg nercabbat så mitt hår ser ut som de gör..
Fikar nu sen blir de att ta hjälp av mamma med lite saker sen handla bingolotter och laga mat sen blir de att mysa resten av kvällen !!
Kanske be pojkvännen att värma upp jacuzzi??
Hörs senare!!


Topshops vill ha..


Zaras vill ha..


Harry Potter!

Ligger i soffan med harrypotter , pojkvännen , iPad, en kopp te och uppskuren tiger melon! Super mysigt!
Vi åkte över en stund till pojkens familj men för mej blev de ingen mat utan njöt bara av trevligt sällskap!
Blev Inge solande idag då solariet var stängt och för jag inte riktigt kände mej bra.
Men blir att åka och sola i morgon följt laga någon god middag i morgon och bara ta det lugnt! Blir en bra början på påsklovet dom inleds på måndag!!

Blir att umgås med kompisar , kanske en tripp till Småland , utgång och plugga lite .. Men mitt lov är inte planerat helt än!

Sovgott!


Sång, check!

Klar med sång , färdig Gjord och allt för middag men kommer nog inte att gå då jag nästan svimma nyss.. Har legat och skakat och mått illa så nu försöker min pojkvännen få i mej lite fet mat (donken) så får vi se hur jag mår sen?!
Usch hatar att vara yr och när man inte kan göra nått åt de.. Får se om allt som sticker i kroppen slutar efter lite mat?
Aja slänger ut en bild på mej fixad..


Frukoooooooost

Laddar med amerikanska pannkakor inför eftermiddagen som kommer spenderas med mycket hos rapparen söder!
Sedan när vi är klara blir de att fixa mitt hår lite till som inte är helt klart, fattas lite löshår! Sen blir de middag hos pojkens föräldrar!
Men nu ska jag dra mej mot solariet.. Ciao!


Resultatet, syftar bara på håret..


Tidigare idag!

Fick som sagt för mej att göra en förändring när jag och mamma hade mys dag!
Fick ett par skinnbyxor i påsk pressent av mamma och 2 par svarta tights !


Stor förändring!

Blivit brunett och nu får jag lite hjälp av syrran med löshår!
De går bra nu...


Haninge centrum

Japp, först stannar vi på Ica för att hämta ut studentklänning sedan fortsätter jag och mamma till Haninge centrum där vi ska mysa en stund!!
Sedan blir de att fixa naglarna och lite annat, även sola står på listan!!
Nej nu sticker ja!!


Efterrätt hemma hos familjen


Salongen

Är klar med min första och ända kund för dagen!
Vart flera timmars slit med hårförlängning färg uttagning av gammalt hår med mera..
Så nu äter jag lunch och sitter med min iPad, letar löshår idag igen då jag inte hittade något bra igår.. Bättre lycka idag? Men men vi hörs senare?


Är man törstig så är man..


Dagens citat

"då kom jag ingen vart..
Nej men nu kommer du rätt ofta"


Snygg är bara förnamnet..


Middagen

Blev precis klar med middagen dom består av schnitzel, klyftpotatis, bea sås och en ordentlig sallad!
Blir definitivt att åka till solariumet ikväll.. Inga undantag nu...
Sen blir de att åka hem och göra min läxa "kolla film och skriva om den" så kan jag vara lugn på detta påsklov!

Sen blir de att beställa löshår!!


Hundvakt.. Vill så ha en egen hund


En bild säger mer än 1000 ord


Fäääääärg igen.. Blir denna färg nu och när jag kommer hem beställs löshår!


Just nu


Mat

Pluggat och gjort klart redovisningen som ska lämnas in i morgon!
Lagat mat och nu återstår bara att göra en filmresension och sola!

Sen blir de gonatt för min del!


Gårdagens lekstuga!


Vårigt


Frukost på sängen!

Vet att de är killarnas uppgift ! Men eftersom. Jag får frukosten fjord av älsklingen nästan varje morgon så rycker jag att han förtjänar art få tbx och idag va en sån morgon!
Han år upp och somna om så han ligger här i sover.. Dags att väcka han !
Skriver mera sen!!


Däck byte


Just nu

Klockan ska ringa om 20 min ! Skönt att vakna lite före!
Ensam i sängen igen.. Hatar att vakna ensam!
Nej nu ska jag gå upp och spela lite gitarr sedan äta frukost och fixa mej! Sedan blir de att åka till gubbängen och sola följt av att möta upp Lollo!
Ska i eftermiddag så naglarna fixade av Lollo vilket ska bli skönt då jag tog bort alla igår gör att kunna spela gitarr och hälften hade redan ramlat av så såg inte så jätte snyggt ut!

Upp och hoppa hörs sen!


Bigbrother

Mys med pojken!
Funderar på att göra en kopp te och plinka på gitarren?
I morgon blir de att börja med att sola följt av att möta upp Lollo och åka till eaststreet !

Gonatt!!


1april..

Jag ska inte gifta mig i sommar , ville bara dra ett enkelt och hyffsat roligt april skämt! Så nu vet ni som blev chockade !


Saknat, äntligen ska jag sätta mej ner och spela!


Spegelbild

Utsidan ler men insidan gråter, om någon ändå kunde förstå..


Blir att hoppa in i bilen snart och dra hem mot lägenheten och bädda ner sej i soffan!
Om man orkar svänger jag förbi ett solarium på vägen, gubbängen <3


På väg hem till mami!


Just nu..


Nyheten..

Gustav frågade precis om vi skulle gifta oss i sommar.. Tackade självklart JA! Kan inte bli mer än glad, de ända som fattas nu är bebisar.. Så dags att jobba på de!

Gonatt!


W4

Battle mot pojkvännen !


RSS 2.0