Back in black?

Sitter nu på tåget och mobil Bloggar :) har precis varit i handen med mamma och hjälpt henne med lite saker! Sen sola jag också precis när jag ändå inte har någont att göra :) är nu brunhårig elr ska man säga svart kanske.. Inte så lyckat så ska göra ett nytt försök nu att bli brun haha! Lägger in bild sen! Så nu e hela jag typ svart ;) back in black! Ha en rolig halloween :) i kväll ska jag vara med min älskling!<3

fredagfredagfredag!!!

Nu är det äntligen fredag, härligt! Men vrf vaknar jag nu? Jag är verkligen trött men kan inte somna om så jag tänkte, bra jag ska till stan med syrran om typ 2 timmar.. så jag kan ta det lugnt vid datan en stund och sedan käka frukost i lugn och ro och bli lite smått pigg kanske? Så nu sitter jag här i köket och ska snart laga min frukost! Vet inte riktgt vad de blir än men jag tror de lutar åt ägg och bacon elr pannkakor? En riktig höjdar frukost, tummen upp för de! Sånt gillar vi!! Ja i mrgn är det halloween också! Min pojkvän ska sova här då hade hade tänk klä ut mej till en vampyr, för vi ska hämta han efter hans träning i trånkan så han kmr få en chock när han ser mej haha!! Det skulle vara skitkul! Men jag är BIG problems here.. alla tkr jag ska vara blond utom min pojkvän och typ mamma.. Ska jag lyda pojkvännens råd och färga håret elr ska jag ha kvar det blonda? Har verkligen svårt att bestämma mej, tkr jag passar ganska bra i båda?
Asså shit!! Jag gymmade i går med syrran och hel jag e typ spänd? Jag har värsta träningsvärken! Kan inte hålla i ett glas mjölk utan att skaka!! Hahah fan vad klen och vad mkt muskler jag har tappat sen jag slutade med innebandyn, VERKLIGEN DAGS ATT LETA NY SPORT!!!!! Någon som kan tips om nått kul?

Nää, nu är det dags för frukost!! Ska sola efter stan sen så man blir lite fin!

JUSTE, mamma och pappa skulle åkt och hämtat en bil i skåne i dag men det blir inte fören nästan vecka!

hej hopp!

man gör det till vad de blir?

Så det borde inte vara så här.. Men någonstans finna de en förklaring till allting.. Men dom är alltid lika svåra att hitta!

Så nu har jag precis vaknat va ute en sväng i går kväll ner till kyrkogårdenen snabbis och tände ett ljus! Orkade inte vara där något länge.. Det var så kallt i går så jag tänkte bajs också, nu kmr jag bli ännu mera sjuk.. Men jag känner mej faktiskt friskare nu :S KNAS! Så hoppas det inte bara e så nu utan att de fortsätter åt de hållet :)?

Åt precis frukost, mostadmacka med kaviar haha!

men aa, får se vad som händer för mej idag.. har inget planerat precis men jag vet att jag ska fixa löven och hinna dra iväg och sola.. men annars e dagen ett mysterium ;) haha!

SAKNADEN VÄXER ÄLSKLING ;)<3

Mys

Inget kmr någonsin kunna slå myset med danne, men fick lite mys i alf.. Hyrde hem 2 filmer '' the proposal '' och '' änglar och demoner '' så ligger nu i soffan och mobil Bloggar! Men ja ska fortsätta att titta på filmen med familjen nu! Saknar dej älskling de vet du!<3

om man har tråk får man roa sig själv haha..


efm.

tjabba!
Nu är det eftermiddag och jag sitter och PLUGGAR?! Hade inget för mej och nån gång måste de bli gjort så vrf inte passa på nu när jag inte gör något? Kom nyss hem från en tripp på stan! Blev inte haden är där så ofta så drog till stan i stället, va inte där så länge dock, 1 timme ungefär! Sen orkade inte lilla snoriga jag något mer så jag tog tåget hem.. Mamma fick hyra filmen efter hennes jobb då den inte fanns på ICA så vet inte var hon fick tag i den? Men men, nu har vi den i alf! S å nu pluggar jag och dricken en banan/hallon smoothie, as god! Känner att de e dags att tänka på vad man äter nu när jag har höst lov och bara trycker i mej godis och inte rör ett skit på mej!! FY! Så i kväll blir det en liten promenad till kyrkogården och hälsa på min lilla snorpa! Det är en promenad på 4 km fram och tbx! Det är i alf något, och jag måste gå för att få mitt ben att bli friskt igen så det är bara att gå och gå sa doktorn.. har inte tagit tag i nån sjukgymnast än.. orkar inte sysla med det heller.. jag kan ut och gå själv! haha.. Har funderat på att börja springa lite smått i ett eldjurspår i skogen utanför mitt hus.. va en höjdare på att springa förut, men har blivit en riktigt latmask nu och det tkr jag inte om! Så nu är det dags för mej att leta upp en aktivitet elr börja träna mej själv.. Men alla vet att det är lättare om man håller på med nån aktivitet för då blir man lite tvingad att gå och träna så då ger det nått resultat i alf! Så ska små kolla lite nu faktiskt.. ska bara göra klart min "frisöruppsatts".. har alla anteckningar på kladd och ska bara renskriva, det är därför jag sitter här vi datan! Så tänkte att jag kunde passa på att blogga lite då med?

Så här har min dag varit, hur har erat vart?

Någon som ska göra nått spec på höstlovet?

Nån som har  nått tips på vad man kan hitta på?

ha de bäst!

onsdag

hejsan hoppsan!
Nu är det redan onsdag och jag är jätte trött!! Va med pojken en stund i går och hade mysigt! Ska försöka träffa han snart igen är jätte mys sjuk.. (A) Men jag kom precis ur duschen och har sminkat mej och ska åka till handen och köpa underkläder och kolla på någon fin kofta :) Sen på vägen hem ska jag stanna i västehaninge och hyra en flm på ICA, "Änglar och demoner" Den kmr ut som hyrfilm i dag och jag måste bara se den!! Den är as grym! Sen måste jag avsluta mitt arbete med löven.. att plocka ner de i påsar och sen åka iväg med de till tippen.. men jag får hjälp av syrran med dte när hon kmr hem från stallet.. Så i dag blir en lite mysdag med mej själv :) Hade även planer på att färga håret i dag och blki brunette.. Men är lite osäker så kanske ska vänta i alf..? Aja, vi får se hur det blir? :)

Daniel jag är myssjuk, säg att du vill träffa mej och sova med mej (A)

ha en bra dag! :)

resultatet?

Brun elr blond? Fick svårt att bestämma mej nu.. :(


fundering?

Vad tkr ni är finast, mittbena elr snelugg?

  VS  


ungefär kvällen?

Hejsan!
Dagen börjar bli kväll.. elr man tror i alf de när man tittar ut de e redan mörket?! Ska precis lägga in bilder på hur duktigt jag varit idag som jobbat! Fan de var jobbigare att kratta än jag trodde :O tog mej på 2 timmar :O
Men sen drog jag i väg och köpte en grå mössa och en kedja till mitt D halsband! Det blev fint och i mrgn ska jag till frisören och gör min MAKEOVER!!! Det ska bli skit spännande!! KL 12 I MRGN!!! Så fort jag kmr hem slänger jag ut en bild så klart! Ska försöka sova hos älsklinge någon dag också!! Det kanske blir i mrgn man vet aldrig men jag kmr slänga ut bild så fort jag kan!! Men i kväll ska jag ha min lilla kusin sova här, NOVA heter hon och är 4 år! Hon ska sova i min säng med mej i kväll! Hon är så söt en riktig ängel faktiskt! Hon ska va med min syrra i stallet i mrgn, hon tkr de e så kul  och rida så ville hon sova här med så hon fick de.. Så jag kmr ha fullt upp i kväll och leka med busungen! Ska försöka få henne på bild som jag kan slänga upp me ;)

Så aa, kmr ha fullt upp i kväll!

JUSTE, glömde slänga ut bild på hur jag såg ut på släckträffen så det kmr en här!

Ha det bäst och njut av erat lov som ja!!

 

1 år!

I hjärtat finns ett rum
som bara är för dig.
Och var jag än tar plats
så finns du här hos mig.

Jag hör din varma röst
som inspelad musik.
Jag lyssnar om igen
för den är helt unik.

I mörker och i ljus
ditt ansikte jag ser.
Ur minnet tar jag fram
de bilder där du ler.

Men bland allt du är för mig
finns något svårt att bära
- min längtan efter dig
när jag inte har dig nära.

Dagarna kommer
dagarna går,
jag älskar bara dig
och jag hoppas du förstår

Det finns en dröm
och vi lever i den.
Jag tackar dig för
att du står vid min sida,
kärleken mellan oss
kan ingen riva.
 
Dina ögon av kristaller
och ditt hjärta av guld,
jag hoppas du vet
att jag gör allt för din skull.
 
Jag hoppas du vet
att du är allt för mig,
förstå älskling
jag skulle dö för dig.
 
Jag säger alla
världens vackra ting
Jag ska
föralltid vara din!

Du är söt när du ler
Du är allt om inte mer
Du är den finaste jag har
vill alltid ha dig kvar

Du är min ovärderliga skatt
Du är den jag drömmer
om varje natt
Du är det bästa jag vet

Ska älska dig i oändlighet!

    



HÖSTLOV!!

Hejsan allihoppa i dag är det första dagen på höstlovet och det känns helt underbart.. min kropp behövde verkligen lov nu! Jag vaknade ganska tidigt i morse och var så trött och hade typ ont i hela kroppen men kunde inte somna om :S Det känndes fett skummt? Men aa, jag ska jobba i dag.. Tjäna lite exrta pengar.. det är ju alltid bra? Mamma bad mej att kratta upp alla löv ute och så tjänade jag en slant och det är ju klart värt de! Så sitter nu här och äter oboy och mackor och ska snart bege mej ut så jag har jobbet klart och kan hitta på annat på eftermiddagen :)
Jag och min kompis helen åkte ävern en sväng till haninge centrum i går där jag hittade värsta grejerna jag vill ha!! Så när jag krattat ihop löver blir det att lyfta luren ringa helen och dra till handen en sväng igen! Vi solade även i går och det var såååå skööönt!! Och jag har sån tur så jag blir alltid brun och bara lite rosa på kinderna.. så e nger några dagar framöver nu!! Sen blir de att bra och sola igen haha!!

Men har inte så mkt mera att säga nu för jag måste jobba!!

kram och ha ett mysigt höstlov!

musik

Vi satt på gungan och du sa lyssna på texten, jag tänker på dej när jag hörde den, DU ÄR MIN FÖRSTA RIKTIGT KÄRLEK ÄLSKLING!


seg..

Ni som brukar läsa min blogg ofta undrar säkert vrf de har varit lite skrivande på sistonde? Jo, för att jag har varit hos min älskade Daniel så mkt och då blir det inte att jag skriver.. Så när jag inte skriver är jag säkert där :) Men jag skriver när jag har tid helt enkelt :)

Så ja, finns inte så mkt mera att säga än att jag saknar honom, som jag altid gör.. :)

JUSTE, jag shoppade i går en snabbis i handen centrum med mamma och syrran för vi skulle på släckträff.. blev en rosa fin tröja och sen en grå cool väst/tshirt typ ;) Kan slänga in bilder på dom senare om jag orkar? Ska försöka hitta på nått nu?

Puss och kram

MAKE OVER!

Hejsan!
Nu börjar min makeover.. efter höstlovet kmr jag typ ha ett nytt utseende, va kul! Har precis färgat håret elr aa, slingat håret blondt.. Så nu är jag blond och i veckan ska jag permanenta mej så jag blir lockig, hgar aldrigt haft fina lockar förut :O Så det ska bli skitspännande.. Hoppas det blir fint bara så jag är fett taggad!!

fredag och sjuk..

Hejsan..
Har inte hunnit skriva dom sista två dagarna för att jag har varit med pojken och sen inte orkat skriva när jag kommit hem.. men aa.. vi har haft det jätte mysigt i alf! Har även åkt bil med hans bror som fick körkort i tisdags, GRATTIS! Det är fett kul att åka med han!! Blir själv sugen att ut åch åka mc.. men detta jävla höst väder.. hoppas det kmr någon fin dag på höstlovet så jag kan ta en sista sväng innan snön faller?
"Jorden gick aldrig under" men jag har ändå dåligt samvete, och när du förklara och jag såg det från din sida ändrades allt och vad hade jag gjort? Men vi löste detta i går och de e inget jag vill prata om de e mellan han och mej!
JAG ÄLSKAR DEJ DANIEL, haha och jag älskar alla fina bilder jag fick på dej i går ;) jag ska fuska lite och slänga utt nån bild här sen bara för o visa hur jävla snygg min PRINS är (A)
Men sitter nu och käkar fruskost youghurt med flinogr och sen rostad macka med gurka på, MUMS! :)
Nu väntar jag bara på att mamma ska komma hem för hon har åkte till fiket och ska köpa bullar till mej för att jag e sjuk, snäll mamma va :)?
Sen i mrgn är det släckträff med släckten från pappas sida.. ska bli jätte kul, inte.. Men jag får väll ställa upp nån timme och hoppas på att min prins kan komma på sin vita häst och rädda mej hahha elr snarare hoppas att han och hans bror kan komma och rädda mej i en röd volvo v70? hahahaha!!!!!
Men nu i dag när jag e sjuk om jag orkar så ska jag fotta lite bilder, blev sugen på de.. va ett tag sen jag fottade? Och nu med den nya kameran är det roligare och fotta ju?! ;)
Så håll utkik här sen så ska ni få se min snygga pojkvän och kanske nån ny tagen bild på mej .. hade tänkt löka framför datan heladagen i dag så kmr finnas här hela tiden.. ska bara gå och sova tilla mamma kmr med bullarna sen är det dags att börja fotta?
Så hoppas ni får trevligt fredagsmys i kväll och ha ett skönt höstlov!

min dag

Ja, va finns det att säga om denna usla dag.. Skulle ha färgat håret men hade sån tandvärk så har bara leget i soffan heladagen och myst med katten suttit vid datan och kollat lite på tv. Efter middagen kände jag för att gå ut och röra på mej.. så gick ner till kyrkogården till Denise i dag igen och va där en stund..

Jag är förvirrad i allt just nu..?
Men sitt inte och vänta, de kmr en anledning sen.. även om den inte är bra? Eller hur lollo? ;)

Herregud, livet va så mkt enklare när man va liten..

    

Daniel och hans poalre dansar, hahaha!

Try JibJab Sendables® eCards today!

tisdag och tandläkaren!

Fan vad ont de gjorde.. tårarna kom och jag hatar verkligen tandläkaren asså!! Ska lägga ut bild senare på tanden ska ni få se.. men nu finns de inget mera att göra e hemma själv hela dagen.. vill at du ska vara här och mysa älskling!

Men har ff tandvärk så vilar lite till så får vi se om jag orkar de sen?

nu e de bara 6 dagar kvar till första dagen på höstlovet och 1 år för mej och pojkvännen!! Tummen upp för de super najsiga!

Får hem min rosa volume master i mrgn och i helegn ska jag köpa en FUL mjukisdress att mysa i på höstlovet haha! Får se vad de finns för färger sen...

Och på höstlovet ska de bli shopping för då rullar studiebidraget in på kontot!!

kram på er!

saknaden tårarana känslorna film och mys..

Jaha ännu en dag avklarad.. även fast den blev tung.. Men livet är inte lätt alla gånger.. Du sa många bra saker till mej i dag när jag va som tom.. " om du tänker så mkt på de kmr du inte orka just för att din kropp och själ vet att något är fel.. men ditt hjärta vill en sak så märker de inte att du själv tar illa upp.. ditt hjärta är för starkt för de " du gjorde mitt hjärta starkt "tyvärr går det inta att spola tbx tiden, även om de finns tillfällen man skulle vilja göra de" det skulle räcka med att pause de där man mår som bäst? " låt det inte brytas ner igen, du får inte bli nerbryten som innan.. då måste du bygga upp det från början igen " Jag är stark, jag är lycklig, det är nu jag känner mej som starkast! Du ger mej kraften babe!

Jag pysslade om mej själv när jag kom hem med dom nya shampoo och hårinpackning vi fick från skolan i dag och pyssla lite.. Sen satte jag på mej daniels mjukisbyxor och en myströja och bakade en kladdkaka! Sen mös jag ner mej i soffan med kudde och täcke och kollade på thwilight elr hur det stavas! Den filmen är så söt!!

Sen blev det mat dags, potatisplättar och lingon sylt elr tortelini med ost sås.. kunde inte bestämma mej så tog lite av varje! MUMS!

Sen kände jag för att gå en promenad till kyrkogården och hälsa på denise, så gjorde de och satt där hos henne en stund.. det var tungt men tryggt och lugnt och det var så vackert med ljusen som lös i mökret..

Så nu är jag hemme och tänkte slänga ut några bilder från dagen..

Resten av veckan får vi se vad som händer.. Har inget speciellt inbokat förut släckträff på lördagkväll..

Fick föresten en föreläsning i skolan i dag av "INSO" fick rabatter där så köpte en volume master i ROSA !!

Så får hem den på onsdag, tummen upp för de!!

så nu ska jag platta mitt lockiga hår och sedan gör mej klar för natten och försöka sova lite.. vaknar varje natt runt 1 elr 2 och kollar på mobilen och svarar på smsen jag somnat ifrån och sen somnar jag igen.. varje natt?! Jag förstår int hur jag kan vakna varenda natt samma tid?

Ska till min största skräck i mrgn också, TANDLÄKAREN! Fy fan.. Ska dra ut en tand.. Skönt att man är ledig i mrgn då.. skulle på föreläsning på "DAVINES" från kl 9 till 11 sen slutar jag och jag hinner inte till den.. och på onsdag ska vi "leka" med produkterna vi lärde oss om på daviness med varandras hår.. haha så de ska bli kul.. ska testa att göra en frilla på mig själv som danne tipsade om.. får se om den kan vara snygg?

Men nu ska jag fixa lite grejer innan de e säng dags för mej så jag kan sova ut för engångskull?

kram och go natt!!

         


Din låt denise, jag fick låna en ängel.. Tänker på din begravning den va så fin!



  


skolan

Fan vilken tandvärk jag har.. blir bara denna lektion sen är det lunch och dags för mej att dra hem och ta med mej böcker och jobba hemma.. Tandläkaren i mrgn kl 9.15.. sen slutar min skoldag kl 11 i mrgn efter en föreläsning på davines..

Tankarna snörrar.. tjejerna babblar.. Vad ska jag göra?

Jävla tandvärk..

kram ha en bra dag!


Så bra text!


känslor tankar mys och kunfupanda?!

Allt började som en chock som sedan gick över till något lungt och tryggt! Men allt blev sedan tomt? Båda blev helt tomma och båda skratta och jag tror nog inte någon förstår vad vi skrattade åt där i sängen? För de va på fullt allvar.. Det va inge kul? Det slutade med ett lugnt mys framför tv med ett stort gosigt täcke med jag och min pojkvän i soffan tittandes på kungfupanda!!! Vi skrattade hela tiden och såg den tillomed 2 gr ;) Så bra tyckte vi att den va haha.. Sen levde vi oss in i filmen lite också haha jag va kungfupanda och danne var apan och hans lillesyrra va tigern och hans storebror va syrschan haha!! Så kul man kunde ha.. nej men det var riktigt mys där i soffan, det var liksom ett härligt lugn och inget överdrivande med pussarna.. Det kändes som om båda va trygga hos varann när vi fann lugnet och vi var oss själva och mådde bra i varanns närhet.. Det tomma i oss båda blev uppfyllt med något bra!

Du vet att jag älskar dej vad som än händer!

Jag kanske är dålig på att visa känslor? Men jag mår så bra och känner ditt lugn och din trygghet i din närhet och jag njuter av varje sekund jag får va hos dej! Det kallar jag kärlek, och dom här orden till dej kmr direkt i från mitt hjärta, jag älskar dej!

Och jag ska bli bättre på att visa de med känsla.. haha!

Can you handle the truth? Yes now i can!

just so you know..


lördagsgodis!

Tjabba!
De blev tyvärr inget fredagsmys, men i dag bli han mitt lördagshodis i stället ;) Så ska dra och titta på hans match snart som börjar 15.30 i trångsund.. Så har fixat mej o så nu och käkat fruskost o lite så.. ska bara bädda sängen.. Sen är jag redo för en underbar kväll och natt med pojkvännen!
Som ni såg i förra inlägget så e jag nu brunhårig och kmr att vara det ett tag.. beror på hur länge toningen sitter i :)
Har typ inte kunnat sova i natt heller.. har haft en sån jävla tandvärk.. och jag vägrara att gå till tandläkaren!! Hatar tandläkaren, är livrädd för den :O Kan typ inte äta :( så man kanske går ner nått kilo nu :D? hahaha!!
Åh, fyfan! Vad lack jag blev i morse.. min jävla hem telefon ringer och jag vaknar av den och min syster jävlas med mej och är vaken och svarar inte när det ringer.. och jag går upp och stänger av den och skäller ut henne sen går jag och sover igen.. och hon kastar in den i min säng och ringer från hennes mobil och jävlas och jag va iunte på humör.. tandvärk och jätte trött.. kan de bli värre? Så blev lite små bråk på mrgnen.. men det gick över sen!
Men nu har jag väll inte så mkt mera att säga? ska snart dra så ska fixa de sista..
ha en bra lördag med mkt godis haha :)

håret, dagens outfit!

hejsan alla nyfikna läsare.. håret blev brun/rött och jag blev ganska nöjd! men sattsar på blond till våren/sommarna så har därför bara tonat.. ni ska nu få se resultatet här nedanför med dagens outfit också!
puss på er!

ÄLSKLING!

En bild säger mer än 1000 ord, jag är så jävla lycklig!

 


fredag!!!

Tjabba! Äntligen fredag! Hoppas på lite fredagsmys i kväll! Men vi får se vad som händer?
Just nu sitter jag här och har pajjat 2 lampor av 3 i rummet så det är typ as svart på mitt rum haha! Lite mysigt faktiskt, men lite läskigt me.. är ju mörkrädd (A)
Men jag vakna och de va svart i hela huset, och ingen hemma :S blev fett chockad.. Det är alltid någon hemma när jag vaknar liksom? Men aja! Jag ska snart dra ska åka 9.20 bussen till haninge centrum! Och kmr sluta kl 3 i dag istället för kl 6 pga av lite skäl.. så det ska bli skönt att sluta tidigt på en fredag för engångsskull :) TUMMEN UPP!!!
Ska fixa mitt hår i dag me.. men har ännu inte bestämmt mej för brunt elr blondt?
Det är i alf jätte fult nu så.. Måste göra nått åt de?
Det lättaste kmr ju vara att bli brunhårig, med en toning så tvättas den bruna färgen ur till jul ungefär och kan då lätt bli blond! Eller så bleker jag hela mitt hår nu när halva håret redan är blondt, men då kmr de typ bli gult med vita slingor.. För de blonda kmr bli jätte blondt.. och sen är det redan så slitet?
Va fan ska jag göra?
Ska höra mej pojken min vad han tkr i eftermiddag för jag ska fixa håret då.. Jag kan bjuda på en bild och slänga in de här nere.. Mitt hår e en katastor och jag ska jobba så här.. ursch!!

puss på er, jag är så jävla lycklig i mitt förhållande nu (A)


(polkagrisen)

 

(innan, brun)

 

(innan de, blond)

  

VILKEN FÄRG SKA JAG HA?!


polkagris?!

Hinner tyvärr inte lägga ut bild i kväll ska hoppa i säng.. e skit trött! Håret blev en katastof enligt mej.. Ser ut som en polkagris fast brun/gul.. Så har ångest.. bli blond elr brunett? Fan att jag färgade håret från början..
go natt!

om min dag..

Hejsan!
Idag vaknade jag hemma hos pojken efter en underbar natt med honom! Jag gjorde mej i ordning och kunde sova ut förengångsskull eftersom han bor typ 10 min från min skola! Mötte min polare lollo på gullmars som hade köpt en chailatte så gjorde vi sällis till skola :) Sen under skoldagen har dte hänt massa skojj haha .. slänger in bilder på de lite längre ner! Sen ringde mamma mej precis när jag slutat.. hon åkte förbi skola plokade upp mej och körde mej till farsta där jag köpte en tröjja jag hängde undan i går på gina tricot! Skit söööt! Sen kom jag även hem med en body butter från h&m med jordgubbs doft, lukta as gott! Undra hur pojkvännen ska kunna låta bli att äta upp mej (A)? haha!! köpte även några rosetter som va hårspännen på h&m!

Men nu är helen på väg hit hon ska lägga i blonda slingor i mitt hår eftersom jag inte vart nöjd med det bruna och ska sakta och säkert bli blond igen!

JAG MÅSTE BARA SÄGA ATT JAG ÄR VÄRLDENS LYCKLIGASTE NU NÄR JAG HAR DEJ!

ska ut en sväng och åka mc nu när det är fint väder när håret e klart!

ha en bra dag!

(lollo, elin, elin, lollo, lollo, lollo)
       

före färgningen:


drömmen blev sann 23.34!!!!

Asså gårdagen jag säger bara, UNDERBAR! Hela dagen med dej och natten med dej så mysigt!! I natt blev min drömm sann, DU ÄR MIN ÄLSKLING! <3


BROWNIE

fråga inte..


fattar du inte att jag älskar dej?!

Att älska är som att döda! Att njuta är som en dröm! Att inse verkligheten är som att gå in i ett svarthål.. man vill inte se! Jag kan inte hålla på hur länge som helst utan att inte veta någonting, fattar du inte att jag älskar dej? Om du inte kan bestämma dej snart så tar pallar jag inte vänta längre, det plågar mej att bara vänta och vänta! Säg sanningen, hur är det verkligen? Vill du ge dte en chans elr inte? Älskar du mej ff tillbaka? Vi måste prata ut, vi kmr aldrig klara det här annars! Du vet min högst dröm, att få tbx dej! Jag kmr aldrig sluta kämpa...


Allt blev bara svart..

Ni som känner mej tror säkert att jag tänker dra ett sasan skämt nu haha men det kmr jag inte!
Jag satt på tbanan och så började de sticka i mina händer och benet börja darra och jag kunde inte hålla i mobil allt bara skaka..
Jag mådde illa och ville gå av tbanan men väntade tills jag kom fram till farsta strand när jag gick av tbanan blev allt bara svart, sen några sekunder senare vaknade jag och massa folk tittade på mej! Jag hade svimmat :S!
En tjej hjälpte mej upp och var trevlig sen va de inget mer me de jag var yr är ff välgigt yr och mår lite små illa.. Men jag tog mej hem med buss och tåg som vanligt.. hade as ont i huvet med antog att jag slog i det på nått sätt? Men aa.. har tagit de lugnt ett tag här vid datan nu så hade tänkt hoppa in i duschen och sen krypa i säng.. ganska tidigt men är inte så pigg på att vara uppe har ff ont i huvet haha!

men ha en bra kväll och hoppas ni fått en bra start på veckan!

kram kram

Allt blev bara svart..

Ni som känner mej tror säkert att jag tänker dra ett sasan skämt nu haha men det kmr jag inte!
Jag satt på tbanan och så började de sticka i mina händer och benet börja darra och jag kunde inte hålla i mobil allt bara skaka..
Jag mådde illa och ville gå av tbanan men väntade tills jag kom fram till farsta strand när jag gick av tbanan blev allt bara svart, sen några sekunder senare vaknade jag och massa folk tittade på mej! Jag hade svimmat :S!
En tjej hjälpte mej upp och var trevlig sen va de inget mer me de jag var yr är ff välgigt yr och mår lite små illa.. Men jag tog mej hem med buss och tåg som vanligt.. hade as ont i huvet med antog att jag slog i det på nått sätt? Men aa.. har tagit de lugnt ett tag här vid datan nu så hade tänkt hoppa in i duschen och sen krypa i säng.. ganska tidigt men är inte så pigg på att vara uppe har ff ont i huvet haha!

men ha en bra kväll och hoppas ni fått en bra start på veckan!

kram kram

system kamera..

bilder från i går när jag och syrran testade kameran.. orkade inte sminka mej så bjuder på dom här bilderna! tog mest ansiktsbilder haha !

        

tryck för större bild.


shopping!

hejsan, finns inte så mkt att säga om dagen sov jätte länge och blev vckt av mamma när det var dags kl 12 att åka och shoppa.. haha satte på mej mjukiskläder och åkte helt ofixad till handen centrum halv sovandes och det var jätte skönt haha sen kom jag hem med ett par stövlar, as snygga ska slänga in bild på dom.. sen så somnade jag i bilen på vägen hem, och nu sitter jag här.. finns inte så mkt att göra när vädret är så här äckligt! haha.. ska kanske dra iväg och sola nu..
eftersom jag slutat att sminka mej så vill jag vara brun och se lite pigg och fräsch ut! ska även färga min syrras hår i kväll!!
så ha en lugn och skön söndag som jag?
puss på er!
PS. Saknar dej fett mkt prinsen, läääängtar dej!

åh bejbi, saknar dej jätte mkt!

Hur ska man veta vad man ska göra för att bli hel igen?
Jag saknar tiden.
Jag har kännt både glädje och sorg.
Men nu är jag vilsen , har aldrig varit förut!
Snälla säg att jag ska komma tillbaka
Vill att allt ska bli som förr
Fast bättre
Men tiden går inte att spola tillbaka,
Man kan bara göra tiden som kommer bättre.



trevligt att träffas, inget hjärta!

Match i trånkan, samtalet med killen på läktaren, snurrande tankar och ett vilset hjärta..

Vad ska man säga, träffa en polare till danne i dag för första gången, jävligt trevlig faktiskt! Han förklarade också ett och annat hade ett ganska va ska man säga för mej "djup" samtal med han om min älskade och lite omkring allt.. Hörde också lite från hans håll hur han tyckte elr aa trodde de skulle se ut.. Kan förstå stackars pojken allt handlar om vad han säger till alla, vad han egentligen känner, vad han vill, vilket val han kmr göra och hur det kmr påverka allt som e nu?
Det måste vara väldigt jobbigt för han, men minst lika jobbigt för mej att bara vänta och veta att mitt hjärta går vilset runt utan att finna sin väg.. När jag ser han vilsen lessen och allt stärker de inte precis mej.. utan tvärtom! Jag blir lika drabbad som han själv.. Jag går runt och bär han hjärta i mitt och jag känner/ser direkt när nått inte e som de ska.. Det sårar mej att se han som han e.. Jag vill att allt ska vara över snart.. låt de bära elr brista?
Jag vill inte påverka hans val elr nått utan hans hjärta kan bara besluta de rätta beskedet och hoppas han snart hittar de, med elr utan hjälp!
Du nämner "din elin" jag kan inte vara "din elin" utan dej, du är en del av mitt liv och jag blir bara "din elin" när jag får tbx den delen till mitt liv.. Så förstår om du inte kan uppleva att jag är "din" nu.. För det är jag inte, tyvärr.

"Allt kmr ordna sej"

Det spelar ingen roll hur mkt jag säger jag älskar dej, hur mkt det kmr i från mitt hjärta, hur mkt jag saknar dej, hur mkt jag tänker på dej varje dag, hur mitt hjärta slår för dej varje gång jag känner dina läppar, hur mkt jag saknar våra nätter tsm och hur mkt jag tänker på våra minnen varje dag, inget spelar någon roll längre.. så länge jag inte får mitt hjärta som du tog med dej när du "gick", lämnade mej så kmr inget ha någon mening..

Ingen klarar sej utan ett hjärta, så vrf skulle jag göra de, my heart?





honom jag älskar!

"Saknar att älska, saknar att känna mig speciell.
Men jag är rädd, jag vill inte att allt ska återupprepas.
Att bli sårad igen, de är ändå värt att chansa.. 
Jag var en gång i en dröm, Men väcktes upp.
Det sägs att
tiden läker alla sår.
Det hoppas jag, Men tiden verkar inte gå fort..
Det finns bara du i mitt hjärta och huvud!
Vill ha DEJ som jag inte tror jag kan få.
Jag kmr aldrig ge upp elr sluta hoppas!
Jag älskar dej och hoppas att du kmr känna de samma för mej igen, en dag.. "


Denise, himlens finaste ängel!

jag saknar dej så gumman, kom tbx jag behöver ditt stöd i livet nu!
Du är ff min bästa vän, ingen tar den platsen från dej!

      

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article381370.ab



nätterna utan dej..

Det är på nätterna jag saknar dej som mest, det är då jag känner mej ensam! Din närhet, att känna din kropp emot min, att höra dina andetag bakom min rygg och få den där go natt pussen, att bli omhållen hela natten, att få somna på ditt bröst medans du pussar mej i pannan och smeker mitt hår, höra dina sista ord när jag ligger med ögonen stängda innan jag somnar "sov gott prinsessan, jag älskar dej" bäddar in mej i sängen och behandlar mej som en ängel! DU ÄR ÄLSKAD, drömmer mej tbx till nätterna, det är då jag saknar dej som mest, då längtar jag tbx till den bästa stunden i mitt liv, den som va tsm med dej!



färgningen!

slingrade håret med..




resultatet blev..



detta är dock i blött hår!


SÖS

tjabba tjena hallå!

har varit på sös i dag och kollat mina skador.. finns väll inte så mkt att berätta.. det var jobbigt att vänta det tog några timmar så jag tittade för det mesta i tidningar och satt och sms med kompisar, fördrev tiden lite grann i alf.. men när beskedet kom va det till en lättnad, jag hade fått ledbandskada från knät till foten så ska gå till en sjukgymnast och få hjälp.. så mer än så fick vi inte reda på utan om mina skador blev värre asså börjar göra mera ont så får vi åka in igen för om jag anstränger dom för mkt kan de bli värre så dom ville att vi skulle ha lite koll! så här e några bilder från dagen..

  dom här 2 bilderna fick mej att tänka på danne :D

  dom här 2 bilderna fick mej att vilja fräscha upp mitt utseende :D

puss och kram på er!

DU

Nätterna är ensamma och kalla utan dej, men dina sms värmer mej från topp till tå och i dag var jag bara "din flicka"

lollos dag!

grattis gumman, äntligen 16 år!





mer bilder från dagen..


            


miss u!


dagens skämt!

" oj de va billigt, vem ska jag rida? daniel elr danne? haha "







gullmarspuss

nu är jag slut elr de känns så i alf.. jag är inte den person som brukar ge upp.. men nu är all min kämpevilja slut.. nu vill jag bara "hem" till mej själv.. hitta mej själv! har pajjat min fot typ pga benet nått skit.. vad är det för fel på mej? jag klarar ingenting längre.. jag sabbar bara för mej själv så nu e det slut! jag vill ju det bästa för oss båda så de e bäst att jag slutar här och nu.. om du vill nått så hör av dej för jag vill inte tjata, det är hemskt! men du är så saknad i mitt hjärta och min närhet! och i går natt va den bästa på länge och i dag så söt och mysig! vill ha det så här jämt.. så för att rädda dej själv lämna honom i fred.. det är ditt ända vapen nu! du pressar honom för mkt! han kmr inte vilja träffa dej om han känner sej tvingad.. han kmr bara träffa dej när han själv vill! du är alltid så jävla söt, och i dag du var så jävla fin.. jag förstår inte vrf du sa att jag" tyckte allt var jobbigt" .. hur kunde du se de? jag satt och messade en kompis innan jag träffade dej, i väntan " jag är nervös " jag fick till svar " det behöver du inte vara, du känner honom bra sen långt tbx " hon har rätt.. jag känner honom för bra.. men det gjorde ont i hela kroppen och hjärtat att se min prins i dag, så förstörd lessen och vilsen! jag trodde inte mina ögon och jag har aldrig hört din röst så svag nån gång.. de här va verkligen inte du din stackare.. du måste bli stark igen följa ditt hjärta och få hjälp! du måste hitta vägen, det är nu elr aldrig.. och jag menar de.. om du inte hittar den snart är jag rädd att du kmr vara vilsen resten av livet och bli sårad av de.. så även om det kmr gå illa för oss om du finner vägen nu så tycker jag att du ska göra de i alf, för ditt eget bästa! jag kan inte se dej så här, det skadar mej själv också! jag önska jag kunde hjälpa dej! finn vägen nu, det finns alltid nya chanser att hitta på den vägen, okej? jag vill bara vara hos dej nu och hålla om dej.. du vet att jag alltid finns här för dej vad det än är  prinsen! alltid kmr mitt hjärta stå öppet för dej när du är redo! kan inte släppa pussarna på gullmars, du va så fin, söt och unnderbar som alltid.. tack för att du är JUST du! allt kmr ordna sej, ta de lungt! jag kmr stå vid din sida vilken väg du än väljer att gå! hoppas hoppas hoppas på det bästa, och låt stackaren vara i fred nu! tankarna på snurrar runt i huvudet på mej.. du var så vilsen i dag stackare, tårfyllda ögon lämnade du mej med i dag på gullmars.. det var hemsk och smärtsamt men du läkte det med några fina ord och pussar, DU ÄR UNDERBAR! ta hand om dej nu sweetheart!        Nu är jag den du vill älska, jag är "din elin"..

Jag saknar dej varje dag något enormt ska du veta!



tjatet tankarna och vändningen

har tänkt så det knakar faktiska haha! även fast dte kanske inte e sånt jag brukar göra.. men det var läge för de så jag tänkte så det luktade bränk och knaka hahaha! nej men jag är faktiskt seriös! jag prata med mej själv i dag som vanligt, lilla "skitzo" jag e då haha? men som tur är pratar jag inte så någon hör utan i mitt lilla huvud bara.. jag tjatar allt för mkt och har alltid gjort och ja förstår att du tkr de e jobbigt jag tkr liksomd e e jobbigt när mamma och pappa tjatar på mej 100gr om dagen att tömma diskmaskinen haha! är jämt så taggad på dej bara (A) men jag ska faktiskt försöka sluta tjata, det måste vara jobbigt att höra min mun gå i ett helatiden utan att andas! så nu vänder vi på allt och så tkr jag att du kan tjata på mej lite? jag skulle bli jätte förvånad om du gjorde de haha?! men det skulle bli så kul för det känns som om de bara e jag som vill nu och du bara följer med? men du har en egen vilja.. och jag vill se lite mera av den? men jag förstår om du har det jobbigt och är mera vilsen nu efter samtalet än innan.. men jag kmr alltid tro på dej och tror ff på allt du sagt! så jag är inte orolig över nått, utan jag vet att vi kmr lösa detta på bästa sätt för oss båda! så samla ditt mod och säg de du egentligen vill säga, stå emot ditt hjärta och öppna dej för mej igen som förut, du vet att du kan säga allt till mej? det skulle vara så mkt lättare då? men som sagt vi har gått skillda vägar nu så jag kan egentligen inte ha så mkt att säga till om, men jag kan ff ha åsikter bara att du behöver inte ta åt dej av dom! men aa, ska sluta tjata och vara jobbig och lämna dej lite i fred nu och inte vara som nån mamma elr övervakare haha!

shoppade i dag, skulle köpa koft kom hem med nya underkläder, tummen upp för dom fina!

ska nu gå ut och gå en stund ner till denise grav och sitta där en stund, är skönt med friskluft och bra träning för mitt ben nu när jag slutat med kryckor..

så ha en bra kväll och så hörs vi antingen i kväll elr i mrgn?

puss och kram



skolfoto i dag..

Det här var min skolfoto outfit, snygg och enkel!

 


dagens bilder

              

min favoritlåt just nu!

losing you - dead by april

lyssna på texten, den beskriver mkt..




tänk nån gång!

asså elin!!! va fan tänker du med? du får fan skylla dej själv när du gör så här.. du måste börja tänka på vad du gör! tänk på konsekvenserna som kan bli? va den du är, försök inte att vara någon annan.. det löser inenting! om du läser det här så tror du att de pga av dej.. självklar är det ju lite de men mest pga av mej själv för jag har börjat lyssna och ta till mej! jag har börjat inse och förstå.. och har jhar inte en aning om vrf de har elr är så här jag vet bara att jag måste finna lösningen på prblmet! allt känndes bra, det var lungt.. jag var mej själv med dej och hade de underbart så som jag vill ha dte varje dag även fast du nu inte står vid min sida.. känns som att du står så långt i från den som det går just nu pga av dagens samtal.. men du finns alltid där för alla så jag har nog fel ändå.. nu börjar jag nog bli lite vilsen så som du har varit? du har börjat få mej att förstå gjort mej till en bra människa och när allt sa stopp så utvecklades det inte utan allt bara stannade och jag var tvungen att ta tag på saker med mina egna händer.. nått som inte verkar göra nå bra.. jag har slutat brytt mej om verkligheten, jag har levt i mina drömmar.. nu har det gått för långt! jag måste börja ta tag i det verkliga livet nu! jag vill vara "din" elin och det är hon jag mår som bäst i!!! så lets make over.. sluta försök vara någon som du inte är! du har alltid fått mej att tro, jag har altid lyssnat på dej och litat på dej till 100% och när du säger "va inte lessen nu" jag är inte lessen för det löser ingenting? jag litar på dej! jag önska jag kunde vara den personen för dej som du alltid har varit för mej!! vet inte riktigt vad jag ska säga? ha inga förhoppningar, eftersom hittils har du bara sabbat för dej själv.. du vill ju vara "älskad" så försök inte att vara nån annan än dej själv..
skolfoto i mrgn föresten.. ska kolla upp nått i kväll jag kan ha på mej sen lägga mej i sängen och kolla på nån film och bara ta det lungt!
ha en skön söndag!

god natt!

nu säger min kropp i från, det är läggdags tycker den så godiset och allt gott får vänta till i morgon då jag även ska shoppa och träffa några gamla klasskompisar! ska bli riktigt kul men nu ska jag göra mej i ordning för natten och försiktigt krypa ner i sängen och bara somna och på börja livet i mina sagovärld.. i mina drömmar!

god natt alla läsare!

mislyckad lördag

allt har gått åt skogen heladagen för mej åh! fan vad sur man kan bli.. helt onödigt att bli sur över egentligen men åh!

kollar runt

så tunga dom här brudarna är, vill va som dom! charlies änglar är as bra!

lugn stund

sitter och plinkar lite på min gitarr sjunger och tar det lugnt för övrigt.. ska snart i väg till stan och i bland är det så skönt att bara få vara och ha en lugn stund med sej själv! :)

jag finns alltid för dej!

"if youre lost you can look
and you will find me
time after time
if you fall I will catch you
Ill be waiting
time after time"

natten

jag har drömmt i natt, jag har kommit i håg drömmen! jag vet vrf.. jag och min fantasi asså.. när jag inte hör nått av dej då drömmer jag om dej, för jag klarar mej inte utan dej så på nått sätt känner jag din närhet varjedag! det är magiskt! så ligg lågt pressa inte och håll bara tummarna att drömmarna åter kan bli verklighet!


sovit gott?!

folk säger att när man sover gott är man utvilad på morgonen.. jag har inte sovit så här gott på länge som jag gjort dom här 2 dagarna.. och ändå är jag trött och inte vill gå upp! jag kmr inte ihåg vad jag drömmer jag bara ligger och tänker på verkligheten och vill somna om och drömma om dej! där är det ända stället som jag verkligen kan få ha dej för mej själv! där kan allt hända! det är därför jag älskar att drömma, i den världen är allt möjligt även det man trott va omöjligt! jag har redan levt mitt liv som i en dröm fast det var verklighet! jag och du inser att verkligheten även kan vara en drömm, vi båda är med på de vi båda träffaa 2 dagar vi båda älskar varann.. men sedan kmr verkligheten in i drömmen och du blir vilse! svart på vitt är inte lätt.. att röra om och få allt att fungera är ett stort steg.. du är rädd och ser de! jag vill inte tvinga dej till nått det vet du! jag vill ge dej den tid du behöver för att du ska inse att drömmen är bättre än verkligheten att du vill dela drömmen med världen och leva i den tsm med mej! ditt liv är inte lätt och ditt hjärta känns tungt jag hoppas jag kan lätta på trycket och ge dej en klapp på axeln om det behövs! för jag kmr alltid finnas här vad som än händer! jag längtar efter att drömmarna ska komma tbx, men sov inte för mkt för då kmr du inte vilja vakna igen! det ända du kan göra är att vara dej själv stötta honom allt du kan även om ditt hjärta tycker att han kanske kmr göra fel val så finns där för honom hela tiden hjälp honom han kmr förstå till slut vilken bra tjej du är och hur mkt han kmr sakna din närhet! ge inte upp hoppet babe! de finns fortfarande svaga slag i ditt hjärta till mej, de har du själv erkännt! så låt tiden läka alla såren och även stärka ditt hjärta! " allt kmr att bli bra " jag tror dej!

hjärtats ömma slag och ett äkta leende!

Aj! det gör ont att älska någon så mkt som jag gör med dej! jag trodde allt var dött jag trodde att glöden inom mej hade slocknat jag trodde tankarna hade slutat snörra jag trodde att du var vilsen, du är vilsen men de känns som att du snart kmr finna vägen! om det är bra elr dåligt vet jag inte.. jag vet bara att dom här studerna i mitt liv trodde jag aldrig att jag skulle få uppleva igen och vilken väg du än väljer att gå kmr jag alltid att stå vid din sida och stötta dej till 100% ! du är inte ensam om att sakna och ha det jobbit, det är vi två om.. du är inte ensam om att vara vilse.. men jag vet vägen jag vill gå! det är bara de att denna väg är "avstängd" och det är bara du som kan öppna den.. jag kmr stå och vänta till du än dag öppnar stigen och jag kmr aldrig tvivla på att gå åt det hållet.. jag tar inget förgivet och har inga förhoppningar det ända som jag gör nu det är att hoppas! det ända jag hör inom mej när vi skills åt är hjärtats ömma slag.. jag trodde mitt hjärta hade slagit sitt sista slag.. men ännu finns det hopp om en ny början på nytt elr som vänskap! jag kan inte beskriva lyckan i bådas ögon, hur den lyser när vi är tsm, men jag förstod i dag när någon sa " jag har aldrig sett er så här glada på länge " då förstod jag att det här är rätt det är så här det ska vara! hoppas bara du också kan inse att vi behöver varann även som vänner.. så ta inget förgivet.. men jag kmr stå vid din sida hela livet och vänta på att du en dag ska öppna de ända som håller oss i från varann, GRINDEN!

för övrigt så mår jag ok, har varit hos doktor i dag och ska sluta med kryckor på söndag.. har haft sprcika i revbenet som har blivit väldigt blåa och hade gått sönder mera, har blivit brutna.. så där kmr de ta ett tag till att läka.. men jag mår ganska ok!

ska duscha och se idol nu även klippa syrran och pyssla om mej själv lite :)

puss och kram

RSS 2.0