lång skoldag

hejsan, är redan hemma.. blev inte så lång skoldag för mig i alf.. (A) orkade inte så blev sjukanmäl och gick hem.. inge kul och gå runt ch bara hosta o springa o nyta sig hela tiden.. så kan lika gärna vara hemma och njuta av solen läsa min bok och titta på film

puss och kram. ha en skön sommar dag!

jobbigt, jobbigare SKOLAN!

hej!
snart dags för mig att dra mig till skolan.. men jag vill inte! men vem vill inte de föresten?! men jag är ff genom förkyld och har för det mesta legat hela långhelgen :( så aa.. mitt "lov" blev inte så lyckat.. det är också därför jag inte har haft tid och bloggat.. men nu passar jag på innan jag drar till skolan och smittas ;) men jag åker ju i natt i väg på 1 veckas semester på garn ganaria, så får ju en ny chans nu att ha mitt "lov" tsm med mamma och pojkvännen! det ska bli så underbart och mysigt :) ska ta en ipren nu ch hoppas min feber går ner.. mamma ville att jag skulle försöka vara i skolan så länge jag palla.. blir väll 2 lektioner elr nått..? jag vill inte riskera att bli sjukare nu när vi åker.. är verkligen taggad nu!! men det ska endå bli lite skönt och komma till skolan och säga hejdå till alla kompisar som jag så mkt älskar!! och som jag kmr sakna så mkt.. haha ;) kändes så skönt när jag skulle ringa min pojkvänn i går och det första ordet han sa när han svara var jag älskar dej (A) ni förstår inte vrf jag reagera så hårt på det men efter ett gräl och många tårar känns det bra att få höra de :) jag räknade ut att jag användt upp 2 toarullar och ett half packet näspray (A) snytit mej så jag har skavsår runt näsan, gulligt va, INTE! gud det rasslar som fan i min hals när jag hostar, skrämmer mig sjäkv nästan ju! jag har aldrig blödigt näsblod i hela mitt liv.. men har gjort det 3 gr nu när jag va förkyld , men har ingen aning vrf :S senast var i morse också.. och mamma tror att dte är för näsprayet för man får bara ta det 2 gr om dagen.. och jag har knarkat det liksom.. så aa det hjälper ju men kan inte använda det mera :( så nu får jag lösa det här på annat sätt! men det ska nog lösa sig.. åå nu är jag verkligen ressjuk :D några timmar kvar nu sen sitter vi i bilen på väg till arlanda! jag kan inte fatta det.. tiden har gått så fort :) jag har packat ner kameran fall jag skulle få tillgång till datan så jag kan lägga ut lite bilder.. men om jag inte bloggar så är det för att jag inte har tillgång till data elr tid.. i sånnafall berättar jag allt när jag kmr hem !! :) men ska göra det sista klart nu inför skolan!!

puss och kram!

uppiggande

hejsan, jag behövde verkligen pigga upp mig själv och hade lite svårt att sitta still (A) så drog och shoppade lite grejer som fattades men som jag endå behövde ha med mej utomlands.. och tack mamma för skorna, JAG FICK DOM!! dom står här o väntar på mej tills jag kmr hem (A) detta blev det i alf..

puss och kram

 ( cubus 15 kr )          ( vero moda 299.95 kr)       ( cubus 30 kr)     
               
( bikini bh, cubus 149 kr)         ( cubus 2 för 39kr) 
             

        ( cubus 129kr )                                                   ( skopunkten, 299kr )
                           

näsdukar och näspray

hejsan, kommer inte blir så mkt blogg för tillfället, är ganska sjuk så för mig blir det vila och titta på tv. nu är det bara 2 dagar till flyget lyfter från arlanda och jag verkligen måste  hinna bli frisk! mkt näspray och en toarulle att göra mig av med! om man vilar för mkt blir man bara trött så hur kan man blir frisk av det? jag har hört att varmt vatten med honung är bra om man har ont i halsen och så, man det hjälper inte :( är det någon som har nått bra tips som funkat för er? skulle bli väldigt glad och är i nöd av förslag (A) skulle ha jobbat i mrgn också men blir inställt så jag förhoppningsvis hinner vila upp mig och bli frisk tills måndag natt, tisdag mrgn då vi far! sitter just nu och tittar på sex and the city (A) min favorit film/serie. kollar sex and the city boxen, SÅ SJUKT BRA!

puss och kram

stan, hästen och sola

hej!
idag var jag med hanna i stan och kollade runt lite.. blev skit sugen på att shoppa men jag åker ju bort om 3 dagar till grancanaria!! så det blev inte ett skit för min del.. men hanna hittade de hon skulle ha så hon blev glad för de! men jag hittade ett par skor jag blev kär i.. svarta pumps i skin med rosetter vid hälarna!! (finns bild längre ner) men nu har jag blivit förkyld så för min del blir det att ta det lugnt och äta massa glass och dricka varmt te! vill verkligen inte vara sjuk nu :( föresten så var jag och mamma och solade nyss, innan de skulle vi bara ner till stallet och snacka med min syrra som red.. jag skulle gå fram och klappa på hästen som blev rädd för något och stampade mej as hårt på foten! så det dunkar just nu och gör lite ont och lite blåmärken men som sagt " det går över när jag gifter mej " haha mamma fick blåsa sen var det inget mera med det.. vi for vidare och solade och nu sitter jag här! vet inte riktgt vad jag mera ska berätta.. har inte så mkt mera att säga, hade tänkt dra ut till några polare senare på kvällen och nu hoppa in i duschen. i kväll ska jag bara tjocka mej, mamma ska beställa hem pizza och massa godis (A) så får väll ut och röra på mig i mrgn så jag förbrännt allt jag ätit, man vill ju inte ha värsta magen utomlands, har fobi för tjocka människor, inget illa menat! men jag vill inte bli stor. har börjar gymma nu också så blir att komma igång med det ordentligt när jag kommit hem, har inte blivit så mkt nu, har inte haft tillräckligt med tid och sen har det vart stängt för renovering så det är fräscht när man kmr tbx! men nu ska jag dra, glömm inte att kolla de söta skorna!! 

puss och kram!

                                                            

sängen och kvällen

hej!
vet inte riktigt vad jag ska skriva.. har inte hänt så mkt för mig i dag mera än att jag varit hos pojken och tagit det lugnt! men visst, lite roliga grejer har ju hänt, vi åkte till sickla galleria och tittade lite, vi elr aa, han o hans pappa meckade moppe och tog sönder 1 och lagade 1, så 50% lyckat i alf! sen har jag för det mesta legat i sängen och läst en bra bok "innan jag dör" av jenny downham. det är en bok jag verkligen kan rekomendera för er som gillar böcker där det händer saker redan i början och hela tidenen romantisk men ändå sorlig bok. sen kollade jag vädret på grancanaria som var 20 grader och strålande sol för tillfället, och det blir bara bättre och bättre väder! nu ska jag dra och duscha efter att fått hjälp av johanna (pojkens lillesyrra) med shampoo och balsam (A) juste har också slagits med pojkens bror ojojoj vad han fick spö.. nej, men ärligt talat så gjorde de lite ont, för att när jag slog han så skulle han spänna sig.. haha men som sagt ska ta en kvälls duscha nu och sedan mysa in mej i soffan med pojken och ha en lugnt och pussig kväll med mkt mys och kärlek, och i mrgn blir det stan med hanna och sola med mamma på kvällen..

puss och kram


                           mecka moppe

damsugning..

hejsan!
jag förstår inte!! mamma skulle damsuga och det blev nästan stopp i damsugaren.. vrf, jo för att det var så mkt hår i den! allt hår jag tappar.. förstår inte?! jag tappar mängder av hår men är endå så tjockhårig.. tunnar ut mitt hår varja gång jag klipper mig! jag är 100 på att dte är mitt hår för det är långt och blondt! det finns överallt jag blir tokig! så mamma tvingar mig att kamma håret ute (A) men det rammlar massa jag bara ska sätta upp deh liksom.. så vågar bara röra luggen för dte mesta haha nej men så illa är det inte det ramlar nått hårstrå i bland när jag ska "leka" med håret.. men det är verkligen värst när jag kammar det! men mitt hår lär ju bli tunnt snart ;) det är ju possetivt! jag har ju hår som en häst, tjock som fan ;) men aa nu ropar mamma att det är mat så nu blir det en mysig "lillfredag" och lååång helg!
ska sova hos pojken i kväll så hörs i mrgn!
pus och kram

vibrationen

hejsan!
är nu hemma en liten snabbis och ska hämta grejer till min lärare och har emelie med mej så nu sitter vi här och busar och ni kan se de på bilderna här nere sen .. haha! men i alf jag somnade i går utan att ha pluggat till provet och går in redo för att skriva.. jag upptäcker att jag inte har någon ficka och sätter mobilen mellan brösten och börjar skriva och det bara vibrerar hela tiden så emelie sitter och garvar åt mig och jag berättar för min lärare hur det ligger till och ber han ta hand om min mobil så jag tar upp den och ger den till han som ler och skakar på huvet .. och sedan fortsatte jag med provet som gick super! är nu hemma med emelie eftersom vi har ungefär 2h håltimme så passade på och blocka och ska nu göra god lunch och vi övar nog lite till vårat svenska tal som är sista lektionen i dag :) men just nu leker vi med våran skanner.. det kan ni se här nedan för haha

puss och kram !!

     

( emelie & jag 1 år gammla )

snark

shiit va jag är sjukt trött! jag somnade på tåget på väg hem och kan knappt hålla upp ögonen nu! fan också, jag som måste plugga till prov i mrgn.. blir o att gå och lägga sig i stället så man istället orkar med den långa dryga onsdagen i skolan, sista dagen innan långhelgen!! ska mysa ner mig framför tv:n nu och titta på sex and the city och bara sluta ögonen och somna in gott framför tv:n. det kmr bli en skön sömn och hoppas på att ligga där hela natten eftersom man alltid sover så himlans gott i soffan! älskar verkligen sex and the city filmen och serierna dom är bäst! vem vill inte ha ett liv som dom med shopping hela tiden, så ska jag leva när jag blir stor haha!

sov gott (A) puss och kram!


förtillfället

ja då var det håret då, nu är det klart.. blev några enkla slingor i en mörkare ton för att se mera naturligt ut och det blev ok. ska göra lika dant igen när jag kmr hem från grancanaria då mitt hår säkert blivit solblekt. man blir aldrig nöjd med håret.. så om man får till det till ett ok är jag nöjd i alf! tjejer och även killar ska alltid ändra frisyr och blir aldrig nöjda antingen så ska man färga elr så ska man klippa elr så e håret bara fult elr så måste de plattas om man har lockigt vill man ha rakt och om man har rakt lockigt! samma med lugg sne elr pannlugg vad ska man ha? vad är inne? jag vill ha som henne! alltid ere nått och så kmr det alltid vara! men det är lite det som är kul me! det är kul med nya förändringar lite då och då! man vill ju inte helatiden se lika dan ut som man gjorde för flera år sen?! förändringar är alltid kul och spec när det händer lite oftare och så kmr det alltid vara med oss tjejer, vi gillar helt enkelt att piffa till oss och förnya! så här blev håret i alf..

puss och kram
                                         
                                                                                           ( inget smink )

                                                                           

eniro

hejsan!
då var jag hemma efter den roliga och långtråkiga skoldagen! jag har redan gjort klart allt i skolan så det är inte så kul och bara sitta som ett fån och inte ha något att göra, så det är rätt onödigt med skola för min del just nu. men i dag så fick vi vikare på hkk ( hemkunskapen ) för våran lärare var sjuk som vanligt och jag hade inte haft så roligt på ett bra tag även fast jag brukar skratta åt det mesta (A) vi skulle ha ett fråga häfta men vilka gjorde de? vi fick mkt papper som vi skulle läsa sen svara på frågor.. jag och en polare tog snabbt upp mobil och messade eniro och det va så allt började.. snabbt som attan svarade vi på frågorna och våran lektion som skulle tagit 2h lite drygt tog ungefär 15 min så vi var tvugna att sitta kvar i 15 min och vi roade oss väldigt bra så tiden gick väldigt fort! vi fortsatte och messa eniro och även ringa och den lektionen var roligast på länge, har aldrig ens tänkt på tanken och koma på och fråga alla frågor vi ställde till dom.. inte undra på att det tog tid och få svar hahaha! sen när vi fick gå så hade vi lunch och lunchrasten som skulle varit 40 min blev plötsligt ungefär 2h så det blev en lyckad dag med mkt skratt

puss och kram

skolans spec

hej, sitter nu is kolan på spec engelska och försöker arbeta men endå ta dte ganska lungt! är klar med allt i skolan nu eftersom jag ska dra utomlans om 6 dagar så blev jag tvungen att jobba som fan! så ligger nu före och är klar i allt så tar dte ganska lugnt i skolan nu, fett skönt! längtar verkligen nu asså!! om jag får tillgång till dator blir den någon bloggning och lite bilder i bland

puss och kram!


hjärtats ömma slag


älskling, du förstår verkligen inte hur jag känner för dej.. du är allt för mig och mycket mera! jag saknar dig varje sekund du inte finns i min närhet! men du finns alltid i mitt hjärta och det kan ingen ändra på! du har verkligen gett mig allt man kan önska sig. innan du fanns i mitt liv var jag osäker på kärleken men inte nu längre, du har verkligen visat mig vad äkta kärlek är, jag visste inte de fören du visade mig vad det verkligen var och du är helt underbar! du är speciell älskling och det kmr du alltid vara för mig ovansett vad som händer oss. lyckligast, förstå! stunderna är helt oförglömmliga! dom finns i mina tankar hela tiden och är så betydelsefulla verkligen nått jag aldrig kommer att glömma! du kan inte förstå hur mycket hjärtat slår och varje slag slår för dig. jag är riktigt usel på att förklara mina känslor för dig så här men försök och förstå, jag förstår att det e svårt jag förstår knappt själv.. men det är tanken som räknas elr hur? (A) men du vet att du är den bästa pojkvänen i hela världen och dej släpper jag inte, jag håller dig så hårt jag kan.. du har väll hört talas om " håll mig hårt eller släpp mig helt "? inte undran på hur du ser ut på ryggen och alla märken på armarna och alla sugärken allt för att det ska synas att du är min , bara min! vad skulle jag göra utan dej älskling? det är en fråga jag ställer mej varje dag och jag får aldrig något bra svar och det kommer jag inte få fören vi lämnat varandra som aldrig kommer hända ALDRIG hoppas jag! JAG ÄLSKAR DEJ och det säger jag inte för att det låter snyggt eller nått sånt, utan jag säger dte för att jag verkligen ÄLSKAR dej och ingen annan! du är du som får mig att lee dom där tuffa och jobbigaste stunderna, det är du som får mig att kämpa vidare när jag bara vill lägga mig DET ÄR DU SOM FÅR MIG ATT VILJA LEVA!

du vet vem du är och jag hoppas att du tar åt dej för det finns ingen som du, DU ÄR SJUKT ÄLSKAD!


morgon dagen och helgen

längtar till i morgon och lååång helgen!!
i morgon så ska jag bege mej till frisören i farsta, men är trött på mitt hår.. vill färga om det så det ser naturligt blondt ut! det är fint med blondt på sommaren som många tycker och jag brukar blondera mina kompisar på sommaren och jag har knepen efter som jag själv är van och haft alla möjliga färger från svart till nästan vitt och allt där i mellan.. och nu ska gå frisör gymnasium i tyresö. förut hade jag håret klippt i tapp (spretigt) och nu har de växt bort, vilket tyckte du var finast? är igentligen lockig och plattar håret dagligen så vrf inte en platt permanent? har så mycket jag vill göra men får ta ett steg i tagen och inte stressa då blir allt bara fel, men är inte lockigt fint på sommaren?  hoppas också på att få träffa min pojke en snabbis och pussas lite innan jag beger mig hem för att plugga till ett so-prov som är på onsdag, jäkla skit skola e så trött på den nu asså!
sen onsdag torsdag och fredag så ska jag gymma och sola tillsammans med neger hanna som precis kommit hem från turkiet ;)
även sova hos pojken på kvällarna på "lilla" lovet !
och på söndag blir det jobb för att tjäna lite cash, på café rosenhill, kom gärna dit!
cash behöver man alltid, så vrf inte ha en rolig men endå slitsam dag med de sköna personerna på helg jobbet? det är där ni kommer se mig ofta på sommarlovet om inte shoppande i affärerna , gymmande eller solande någon stans, det skulle inte förvåna mej ;)

hoppas ni får en lika trevlig lång helg som mej!

puss och kram elin

 


lugnande shopping och pirrig mage!

var på shopping humör när jag upptäckte att jag behövde sommar kläder eftersom jag drar utomland om 7 dagar!! så det fick bli ett linne/tunika och lite assesoarer för håret. skulle behöva så mkt mera! men det får bli och handla där nere! men ska handla lite mera nu när det är lång helg och barnbidraget kommer in på kontot! det ska bli en härlig hlg med mkt shopping och umgänge med polarna! 



                                             

                                                          vero moda 199.95 kr


                                             

       hårspännen 13.90, hår klämma liten 2pack 15.90, stor hårklämma 21.90 hårtoffsar 13.90 kr
                                                                        på glitter





 sen kom pirret i magen! jag hörde mamma ropa att jag fått post så min första tanka var " nej inte någon IG-varning" men jag blev chockad, det var gymnasie brev! jag ska på audition och spela gitarr och sjunga även dansa och piano blir de inget för man skulle välja 1 instrument och rikta in sig på och efter som jag gillar gitarr så får jag lägga både ukulelen och piano på hyllan.. så det blir sång gitarr och dans, är så nervös!

Håll tummarna på intagningen för mig sen!!!

puss & kram elin


                                                


första försöket

hejsan!
jag blev sugen på att starta blogg nu igen, så vrf inte försöka? det blev inte så lyckat förra gången, tröttnade rätt fort och jag tyckte det blev lång tråkigt.. men det kan vara skönt i bland och sätta sig och skriva när man inte har nått och göra? så vrf inte skaffa en blogg att fördriva tiden på och dela med sig av sina händelse tankat och funderingar kring vad som helst? visst låter det kul? om du följer min blogg kommer du senare få reda på de ! jag ska försöka så gott som att blogga varje dag men kan bli lite svårt nu när det är sista slut spurten i skolan, men ska göra mitt bästa!

puss på er :)


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0