fredagsmys i gamla stan som slutade med fika på ja vad ska man kalla det helen, hahah sex café?!

Tjo!
Det är inte så illa som det låter.. ska förklara precis just nu haha! Jag och helen kände för att ta lite nya vinterbilder då jag bara ha sommar bilder på oss och vår och höst så klart men inga vinter så det behövdes investeras! :)

Så vi tog tåget in till gamla stan och såg massa kul ocg fottade en massa saker haha ska bjude på dom bilderna här :)

Men då va det de dära med cafét ;) Jag och helen gick in på ett café och skulle värma oss lite så vi beställde in varsin blåbär/hallon paj med vaniljsås, så jävla gott! Köpte en päron mer också hihi :)

Sen kollar vi till vänster om oss då sitter de typ en utlänning och viftar med pengar.. då kmr en blond utlänsk tjej med stora bröst ( såg ut som en bimbo ) och satte sej i hans knä och började hålla på.. sen kollade vi till höger om oss där sitter 2 st och grov hånglar asså verkligen dreglar över varann.. sen bakom helen sitter de 2 bögar och håller i hand och dricker sitt kaffe och sitter och säger hur mkt dom älskar varann.. och bakom mej .. nu kommer dte roligaste.. där satt en fet stor neger mamma med 3 barnvagnar och vi satt på övervåningen så hon behövde hjälp att bära ner barnvagnarna med hon frågade bara dom snygga killarna om hjälp haha värsta raggnings repliken ( hörru du snygging kan du hjälpa mej ner med barnvagnen? ) haha sen ragga hon upp 2 till för att få ner dom andra, liksom varför ragga på 1 när man kan ta 3 ? hahahaha

Vilken dag asså, flera sånna helen ? haha

här kommer alla bilder :)

puss och hej!





                      

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0